Jak zhubnout do plavek

2
19.6.18 23:31

Jak zhubnout do plavek

Ahoj holky, potřebovala bych zhubnout před pozdně letní dovolenou s novým přítelem. Snažím se cvičit, chodím na procházky, nepřejídám se, ale výsledky pořád nejsou na váze vidět… Poraďte prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35861
19.6.18 23:35

Ještě tě neviděl nahou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
20.6.18 04:57

@Moni31 A co jis? Ne kolik, ale co?
A nejake lehke cviceni na zpevneni postavy? Drepy nebo bricho na 30 dni jsi zkousela? Zabere to par minut, ale vysledek je videt.
No a taky nepises, jak vypadas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
20.6.18 05:39

Na netu ma popsugar super videa, kardio a posilovani, vybiram treba ty na 20-30min. Jestli si zacatecnik, bude ti to stacit. Pridat proteiny, klidne nejaky carnitin pred cvicenim. Urychluje spalovani, protein po cviceni na budovani svalu.
Omezit sladkosti, bile pecivo za tmave. Brichac tom ma fajn kucharky, hodne lidi dle jeho rad zhublo i bez cviceni. Neni to zadna dieta, ale zdrave stravovani. Ma i vysvetleni co a jak. Cviceni muzes prokladat jogou, nekdy to rychle kardio neni pro kazdeho, to zas muzu doporucit Still on the way. Podle ni jsem zacala jogu cvicit. Ma taky ruzne stuone obtiznosti

• Citovat
  • Upravit
5081
20.6.18 05:47

„Snažím se cvičit, chodím na procházky, nepřejídám se, ale výsledky pořád nejsou na váze vidět“ Takže přidat pohyb a ubrat jídlo. Prostě tělo musí vydávat více energie než ji přijímá. Jinak můžeš jít co chceš, někdy to nebude zrovna zdravé, ale zhubneš určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
20.6.18 05:50
@Luboš P píše:
„Snažím se cvičit, chodím na procházky, nepřejídám se, ale výsledky pořád nejsou na váze vidět“ Takže přidat pohyb a ubrat jídlo. Prostě tělo musí vydávat více energie než ji přijímá. Jinak můžeš jít co chceš, někdy to nebude zrovna zdravé, ale zhubneš určitě.

Ubrat jidlo? Co to je za radu? Nevis ani jak ji, jestli bude hladovet, telo se sekne a nezhubne ani gram a naopak prijde jojo efekt. :roll:

• Citovat
  • Upravit
5081
20.6.18 06:30

Ubrat jídlo je přece jasné. A jestliže tělo dostane méně energie, než ji vydá, tak určitě hubnout bude, to je fyzikální zákon, který je vyzkoušený, bohužel na miliónech lidí. A ze mě nemluví něco vyčteného, ale mám to vyzkoušené: za 15 měsíců jsem zchodil 18 kg a nyní již to 13 měsíců držím. Vážím se a když trochu přiberu, tak uberu jídlo a hmotnost se mi vrátí. Je to jednoduché a není v tom nutno hledat žádnou vědu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.18 06:31

pojd na fb do nizkosacharidoveho low carb stravovani..proste vynechej mouku a bily cukr a pridej hodne zeleniny a vice kardia a vecer uz zadne velke porce a uvidis ze to jde. Drzim palce..jo a no alcohol :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5081
20.6.18 06:50

Proč ne alkohol? Já ho piji a pil jsem i v době hubnutí. Jsem nějaká výjimka? Stále platí to: méně přijmout, než vydat. A věřte, že mezi alkoholiky jsou obézní zastoupeni přibližně stejně jako v běžné populaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
20.6.18 06:55
@Luboš P píše:
Ubrat jídlo je přece jasné. A jestliže tělo dostane méně energie, než ji vydá, tak určitě hubnout bude, to je fyzikální zákon, který je vyzkoušený, bohužel na miliónech lidí. A ze mě nemluví něco vyčteného, ale mám to vyzkoušené: za 15 měsíců jsem zchodil 18 kg a nyní již to 13 měsíců držím. Vážím se a když trochu přiberu, tak uberu jídlo a hmotnost se mi vrátí. Je to jednoduché a není v tom nutno hledat žádnou vědu.

Tvl, v zenske diskuzi napsat, ze ma mene jist, to jsi odvazny! :lol: :lol:
(To je tady sproste slovo… ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
20.6.18 07:14

Rychlé výsledky jsou s cvičením typu HIIT, v podstatě jediné cvičení, které mi opravdu vyrýsovalo postavu v krátkém čase. A zabere jen 15 minut denně. Na youtube třeba Zuzka Light (zwow). A samozřejmě strava, doladit celkový výdej/příjem, skladbu potravin. K tomu pomůže třeba appka kalorické tabulky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
20.6.18 07:37

Mně nejvíc pomohlo běhání, ale ideálně třeba obden a min. 40 minut. A potom nejíst večer, naposledy třeba 3, 4 hodiny před spaním. A stránka na netu - „kalorické tabulky“. Zadarmo se tam zaregistruješ a jen přidáváš jídlo, který jsi za den snědla. Ale nevím, kolik vážíš - běh s vyšší váhou asi není moc dobrý… Napiš nám, kolik vážíš a měříš, nebo sem dej fotku, třeba si jen přijdeš tlustá a není to pravda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.18 07:39
@Luboš P píše:
Proč ne alkohol? Já ho piji a pil jsem i v době hubnutí. Jsem nějaká výjimka? Stále platí to: méně přijmout, než vydat. A věřte, že mezi alkoholiky jsou obézní zastoupeni přibližně stejně jako v běžné populaci.

Nevim, jestli zrovna ty jsi nějaká vyjimka. Ale tak snad je to celkem jasne..alkohol a hubnuti proste dohromady nejde a proc? Jak pisi vyse, vynechat cukr! A alkohol obsahuje mrte ceho? No cukru! Tudiz vyznamne zpomaluje hubnuti. A pokud zakladatelka chce rychle zhubnout, tak nevidim duvod se ho do dovolene vzdat..navic ho treba ank nepije, ze. Tak hodne uspechu k vysnene postave :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
20.6.18 08:04
@plenkovedorty píše:
Nevim, jestli zrovna ty jsi nějaká vyjimka. Ale tak snad je to celkem jasne..alkohol a hubnuti proste dohromady nejde a proc? Jak pisi vyse, vynechat cukr! A alkohol obsahuje mrte ceho? No cukru! Tudiz vyznamne zpomaluje hubnuti. A pokud zakladatelka chce rychle zhubnout, tak nevidim duvod se ho do dovolene vzdat..navic ho treba ank nepije, ze. Tak hodne uspechu k vysnene postave :)

Tak podle Lubose, nezrat a chlastat zn ideal. Zrejme :roll:

• Citovat
  • Upravit
1237
20.6.18 08:22

@Luboš P naprostý souhlas. Ubrat jídlo, tak aby nebyl hlad ale, menší porce, víckrát denně, nepít sladké minerálky. Ale aspoň 2-3l vody. Každý den si dám skleničku vína večer. Za 3mesice mám dole 7kg :dance:. A jím úplně všechno, včetně zmrzliny ve městě a nebo proužku čokolády ke kávě. Jo a na večer už si dám jen zeleninu třeba, se sýrem a šunkou, bez pečiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková