Prodlužování vlasů - zkušenosti (poslední záchrana)

14.6.18 17:30

Prodlužování vlasů-zkušenosti (poslední záchrana)

Zdravím, jdu na vás zase s dotazem. Byla jsem v pondělí u kadeřnice stáhnout černou barvu a zkrátit konečky. No a ona mě ofikala na krátké mikádo do podkovy :,(. Vůbec se mi to nelíbí a navíc sem se s ní kvůli tomu chytla, ale to je už jedno. Chci jít na prodloužení vlasů abych se cítila zase svá. Máte s tím zkušenosti? Jaké? Nevypadají mi po jedné aplikaci moje vlasy? Takhle to nevydržím. Děkuji za všechny zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3823
14.6.18 17:33

Tys ji rekla zkratit konecky a ona ti osmikala podkovu? Jinak ja mela prodlouzene, vlasy se mi tim dost znicily a o polovinu jsem prisla, ovsem ja mela prameny az na zadek, mozna ze kratsi by to bylo v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
14.6.18 17:40

Mela jsem prodlouzene vlasy cca v 26 letech byla to blbost. Mela jsem mukro rings prave evropske vlasy a hrozne moc mi jich diky tomu vypadalo. Blbost to byla.

• Citovat
  • Upravit
563
14.6.18 17:48

Vím že se cítíš pod psa. Jednou jsem byla takhle u kadeřnice že potřebují jen konečky zkrátit, že jdu na svatbu. No co z toho vzešlo… hrůza..vypadala jsem jak idiot. Ale kámoška mě hezký nalicila trochu jsme ty vlasy prelakovaly a upravily a šlo to 8o. Od té doby kadeřnici do všeho kecám i když už mě nějaký pátek zná :mrgreen:
Prodloužení nedoporučuji, zkus to vydržet. Však brzy dorostou. :) Mohla bys sem hodit fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.18 17:51

Je to strašný nakulmované je to hrozné uhlazeneé to samé.. nemůžu s tím udlat vůbec nic protože mi to zkrátila a ještě prostříhala že to mám jak placku potom :,( do toho mám před sebou zkoušky a jsem z toho na prášky brečela jsem kvůli tomu. A to jsme se domluvily prostě na zkarácení měla jsem je pod ramena :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
14.6.18 18:00
@Kikina201015 píše:
Je to strašný nakulmované je to hrozné uhlazeneé to samé.. nemůžu s tím udlat vůbec nic protože mi to zkrátila a ještě prostříhala že to mám jak placku potom :,( do toho mám před sebou zkoušky a jsem z toho na prášky brečela jsem kvůli tomu. A to jsme se domluvily prostě na zkarácení měla jsem je pod ramena :,(

Ježíš dle toho cos psala jsem myslela že to máš vyholený až na krk. Takhle zezadu to vypadá náhodou rajcovne. Osobně bych dobro dala jen trochu vosku ať to má rozcuch a objem. Za mě je to fajn. Za dva měsíce to máš zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.18 18:04

@podaji mě to právě vůbec neroste než sem docílila délky pod ramena bylo to půl roku :,( a to sem je neníčila žehličkou nic. takhle to mám teďka po umytí no tak to ještě ujde teda.. pro mě jako pro nositelku a pěstovatelku dlouhých vlasů je to děs :(. Až vlastně po porodu druhého štěstí mi vlasy skoro vůbec nerostou jindy sem je měla zpět hned. :( jinak děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
14.6.18 18:08
@Kikina201015 píše:
@podaji mě to právě vůbec neroste než sem docílila délky pod ramena bylo to půl roku :,( a to sem je neníčila žehličkou nic. takhle to mám teďka po umytí no tak to ještě ujde teda.. pro mě jako pro nositelku a pěstovatelku dlouhých vlasů je to děs :(. Až vlastně po porodu druhého štěstí mi vlasy skoro vůbec nerostou jindy sem je měla zpět hned. :( jinak děkuji za rady.

Hele jestli já najdu fotku po prvním porodu…měla jsem tři vlasy na hlavě. Teď mě čeká druhý porod takže hříva jak lev a po porodu si nejspíš půjdu pro paruku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.18 18:09

@podaji tak aspoň nejsem sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
14.6.18 18:11
@Kikina201015 píše:
@podaji tak aspoň nejsem sama :)

Jj já už vlasy neřeším (ha ha tak trochu jo jsem ženská že jo) ale pořád jsou paruky levnější než zuby. Ty mě taky zlobila ale už mám klid :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.6.18 20:07
@Kikina201015 píše:
Je to strašný nakulmované je to hrozné uhlazeneé to samé.. nemůžu s tím udlat vůbec nic protože mi to zkrátila a ještě prostříhala že to mám jak placku potom :,( do toho mám před sebou zkoušky a jsem z toho na prášky brečela jsem kvůli tomu. A to jsme se domluvily prostě na zkarácení měla jsem je pod ramena :,(

Teda mít vlasy pod ramena a mít zastřižené které něco do krátkého mikáda, tak asi skončí nůžky v kadeřnici anani by mě snad za to nemohli zavřít ne? 8o :mrgreen:
Chápu tě, taky mi kadeřnice zmrvila účes. Já chtěla pro změnu tu podkovu, ale ta se jaksi nekonala :roll: Dneska se. nechat ostříhat je fakt risk :roll:
Ale nezoufej, naučíš sena tím, je to o zvyku. Vykašli se na prodlužování. Jestli chceš, kup si od milvy chininovy šampon, vlasy ti pěkně po yrostou a narostou ještě nové.

• Citovat
  • Upravit
1155
14.6.18 20:24

Podle mě to máš hezké ;) taky sem čekala skoro ježka podle tvého popisu :lol: :lol: jinak já jsem mela před dvěma roky vlasy pod zadek!! a chtěla jsem zkrátit na mikádo no kadeřnice mi to střihla někde po ramena, strasny :roll: myslela sem ze ji zabiju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.12.18 22:01

Ahoj Kikino, tak jak si se nakonec rozhodla? Šla si do prodloužení? Už ti narostly vlasy? Já už nosím pár let vlasy prodloužené a myslím, že hodně záleží na tom jak ti to udělají -já jsem spokojená a vlasy mi pod nimi naopak rostou :dance: :potlesk: :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.18 07:47

@zuzaku ahoj nakonec sem do toho nešla :D byla sem teda nešťastná hodně dlouho :D ale pak sem si koupila šampon milva s vodou a narostli zase docela rychle na ramena ty nejkratší. Takže sem to nějak přežila :D informovala sem se totiž u kamarádek apod. Na salóny tady u nás kde prodlužují a moc hezký recenze sem neslyšela tak sem se bála tam jít :lol: a do Prahy nebo tak je pro mě nemožný se dostat jelikož nemám auto a dvě malý děti doma takže asi tak no :lol: ale každopádně děkuju za názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková