Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Me teda na stehna nepomohl ani tak jidelnicek, ten fungoval hlavne na bricho, jako spis hodně pohybu. Dlouhe svizne procházky, inliny, drepy, vypady (mela jsem na cvičení aplikaci, kde byly ruzne cviky, podle toho, na kterou cast tela se člověk chtěl zamerit).
@bublinek ja uz presnej nazev nepovím, je to dlouho co sem ji mela, byla v anglictine
Někdo ty stehna nezhubne ani kdyby se na hlavu stavěl
ale můžeš je zpevnit během a posilováním a budou vypadat třeba líp než teď ![]()
Na google play jsou mraky bezplatných aplikací na cvičení. Já cvičím podle různých videí na youtube.
@meduzka23 píše:
Na google play jsou mraky bezplatných aplikací na cvičení. Já cvičím podle různých videí na youtube.
právě že jich je mraky, tak jsme chtěla doporučit
@bublinek Mně třeba vyhovovala aplikace 30 denní výzva domácího cvičení. Koukni ale i na ostatní. Určitě najdeš nějakou, která ti bude vyhovovat. Také existují placené a jedna z nejlepších dle mého je Fitonomy. Na rozdíl od těch aplikací zdarma, jsou lepší v tom, že jsou lépe zpracované a je tam o mnoho více cviků a to je při cvičení taky velice důležité. Necvičit furt to samé dokola.
Nezapomeň, že hubnutí nefunguje lokálně, ale globálně. Tzn, že neexistuje žádný cvik nebo pohyb, který by byl pouze na hubnutí stehen. Snaž se co nejvíce chodit, klidně si i zajdi na profi masáž proti celulitidě, ze cvičení si pak najdi videa od Nicole Steen.
Ahoj holky. Rapidne mi za pul roky stloustly stehna. Byla jsem po operace kolene, takze pohyb nulovy. Je to strasne, cele leto jsem odchodila a trapila se v dlouhych kalhotech. Koleno mam zahojene a chtela bych nejakou ucinou metodu, jak je co nejlepe zhubnout. Je mi jasne, ze zdravou stravou. Ale jaky cviky? A pomuze na zhubnuti stehnet behani? Zbytek tela mam v pohode, jen ty stehna me trapi. Dekuji
(22let)