Jak zjistit komu patří anonymní telefonní číslo ?

Kattynka000
27.9.16 21:55

Zkus zavolat pres den z jineho cisla a uvidíš ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Klopotkova
27.9.16 21:56

Mě napadá blokovat ta čísla, nic jiného s tím nenaděláš, Policie tohle opravdu neřeší, známá si taky užila své.

• Citovat
  • Upravit
16694
27.9.16 21:59

Nejde přes operátora zablokovat konkrétní čísla? Jasně, pořídí si další. Ty si další zablokujes a jak dlouho ho to může bavit? Mě od včerejška prozvaneji zahraniční tel čísla…předvolba Itálie, španělska, Německa..netusim, či to má být a jelikož pokaždé volá jiné číslo, tak blokace mi je k ničemu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4226
27.9.16 22:07

Na tvém místě bych poprosila operátora o změnu svého čísla telefonu. A to nové poslat jen těm, kterým věříš. Bývalý ho nemůže zjistit… Zablokování „jeho“ čísel je na nic, koupí novou SIMku a začne znova.
Musí to být na hlavu a vysilující. Před pár týdny mě taky takhle uhánělo nějaké číslo, po zvednutí píp píp píp. Zavolat zpět nešlo. Naštěstí to po pár dnech odeznělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
27.9.16 22:11

Řešila jsem něco podobného, doporučuji číslo zablokovat, ale nic víc asi neuděláš :? mně to na chvíli pomohlo, jenže pak začal psát z jiných čísel - opět blokace. Jenže ve chvíli, kdy ti ten člověk začne psát z netu (sms brány) tak tu nezablokuješ. Mně pomohlo až úplně nové číslo, s tím, že to jsem dala jen opravdu nejbližším lidem. PČR opravdu pomoct nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
27.9.16 22:13

Zablokovat si číslo a na noc vypínat telefon nebo aspoň zvuk ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101930
27.9.16 22:15

A co mu pokazde kdyz bude volat, zavolat zpet v ty 4 rano, az budes vstavat a kdyz to zvedne, tak se nevide optat, zes mela ztraceny hovor, o co slo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
27.9.16 22:19
@Anonymní píše:
Díky vsem, ale škoda, že jsem se na podobné voloviny neptala že?…

Takže přímo k dotazu - komu číslo patří nelze zjistit jinak než že na dané číslo zavoláš z jiného telefonu a budeš doufat že to zvedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101930
27.9.16 22:19
@Anonymní píše:

Jelikoz to neni placena poradna, tak si muzeme psat jake nazory chceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
27.9.16 22:21
@Anonymní píše:

Zjistit to prostě nejde, pokud má jen nějakou dobíjecí kartu, to se nikde neeviduje.
Pokud by měl na tom čísle paušál (o čemž silně pochybuju), tak by to pak zjistit jít mělo, pokud u daného operátora pracuje nějaký tvůj známý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101930
27.9.16 22:25
@Anonymní píše:
jasně ptám se na zkušenosti a polovina lidí píše jak funguje internet…chápu, že jsi jedna z těch slepiček…

Jasne urazenim se rozhodne dopracujes k pozadovane odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
27.9.16 22:25
@Anonymní píše:

Už máš po 22.hodině, tak šupej spinkat, jsi pěkně protivná. Už přetahuješ 30 minut. Za dobrotu… :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.09.16 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
27.9.16 22:27
@Anonymní píše:
jasně ptám se na zkušenosti a polovina lidí píše jak funguje internet…chápu, že jsi jedna z těch slepiček…

Hele jako sorry holka, ale co víc chceš? Nadáváš že ti nikdo neodpoví na otázku a když to udělám tak mě začneš urážet? :think: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
27.9.16 22:28
@Anonymní píše:

Co dělat by ti nejspíš řekl nějaký právník a nejspíš ani ten ne, tak se tu nerozčiluj na mamky od dětí. A rada? Příště nechoď s kreténama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
27.9.16 22:29
@Anonymní píše:

Zřejmě slušnej oddíl :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová