Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnes jdu kní na hřbitov zapálit svíčku a položit květiny, vím že tam k ní někdo chodí a také dává květiny ale bohužel jsem tam nikdy nikoho nepotkala.
Nějaká kamarádka? Někdo ze školy? Pokud má všechny mrtvé, tak to je blbé
neměla sestřenici, tetu?
@Halamka myslíte, bojím se že mě její sestra bude taky nenávidět kvůli toho jakého mám otc.
@mejdylko ano rodinu měla sestru a žije ale oni se s otcem nebavily a nikdy jsem je neviděla
Jen vím že bydleli ve stejném městě kde je maminka pohřbená a kde jsme bydlely
ach jo.
jen mě napadlo to hrobové místo, kdo ho platí? Pokud ne Ty, zkus zavolat na hřbitovní správu, jméno Ti řeknou, obvykle je to příbuzný. Třeba by se podařilo ho zkontaktovat, dopátrat.
@Anonymní píše:
@Halamka myslíte, bojím se že mě její sestra bude taky nenávidět kvůli toho jakého mám otc.
To ti urcite nikdo za zle mit nebude.
@Anonymní píše:
@mejdylko ano rodinu měla sestru a žije ale oni se s otcem nebavily a nikdy jsem je neviděla
ale tak ty jsi jí nikdy nic neudělala, proč by tě neměla mít ráda? Naopak by mohla být ráda, že tě uvidí… třeba taky měla strach tě kontaktovat, aby jsi jí neodmítla. Třeba se bojí, že jsi zpracovaná otcem… zkus to. Měla by jsi kousek maminky a věděla by jsi víc. Dyť si nemusíte padat do náruče, ale normálně si popovídat u kafe ![]()
Nechcem sa teda dotknut anonymnej, ale mne to pride ten pribeh ako sci-fi zo 40.let.. ![]()
Hrob bude určitě platit ta sestra, protože je tam pohřbený jejich, otec, maminka, sestra a bratr. Otec se k placení neměl, dokonce vím když měla maminka pohřeb tak tam přijela rodina její a od otce otec udělal v restauraci hostinu kar ale její rodina tam ani nepřišla… když mi dají to číslo, nevím jak í to říct? aby se semnou sešla. napadlo mě že bych do květiny kterou položím na hrom napsala vzkaz s mým tel. číslem?
@miisenka Jste trapná a moc kdyby se stalo něco takového vám???,,,
vždy se najde někde člověk který je tak nepříjemný to je hrůza. ale to jmsme my češi.
@Anonymní píše:
Hrob bude určitě platit ta sestra, protože je tam pohřbený jejich, otec, maminka, sestra a bratr. Otec se k placení neměl, dokonce vím když měla maminka pohřeb tak tam přijela rodina její a od otce otec udělal v restauraci hostinu kar ale její rodina tam ani nepřišla… když mi dají to číslo, nevím jak í to říct? aby se semnou sešla. napadlo mě že bych do květiny kterou položím na hrom napsala vzkaz s mým tel. číslem?
to se ale taky nemusiš dočkat nikdy. Normálně bych zavolala a domluvila si schůzku… na tom hřbitově to může někdo ukrást, rozmočí se to nebo odfoukne vítr a budeš vědět prd. ![]()
@mejdylko píše:
to se ale taky nemusiš dočkat nikdy. Normálně bych zavolala a domluvila si schůzku… na tom hřbitově to může někdo ukrást, rozmočí se to nebo odfoukne vítr a budeš vědět prd.
právě mě to taky přijde nepraktický. Čeho se nejvíc bojíš, když bys jí měla kontaktovat telefonicky? Odmítnutí? Nebo jestli bys přesto jméno a číslo nezjistila i adresu a napsala dopis a popsala to jako tady…
třeba teta taky někdy přemýšlí, co s Tebou je, jak žiješ…
Pořád mě to trápí, je mi 23let a Maminka mi umřela když mi byly 3 roky. Vůbec si jí nepamatuji. Znám jí jen z fotek a byla moc krásná. Umřela tak, že se předávkovala tabletkami úmyslně. A ani se jí nedivím, kdysy asi nebyly možnosti jako dnes lehce odejít od partnera tyrana. Celkem jsme tři. teda byly jsme 4. Můj otec je hrozný zmetek, je to alkoholik a tyran… když spolu měly první dítě tak ho otec odvezl k jeho ro dičům na vesnici, tak ale dostalo zápal plic a následně umřelo. mamce to zatajoval… nevím přesně jak to bylo, ale neřekl jí to aby se ještě více nesložila… umřela jí maminka, hned na to otec ještě bratr všichni tragicky. S toho všeho se maminka zbláznila… a brala léky, do toho otec chlastal a bil jí… pak se narodil bratr ale předčasně a musel do inkubátoru, vté době byly strašně silné ty zářivky nebo tak něco a bratr oslepl už jako malý… další rána pro mámu… pak se narodil druhý bratr a pak já. Když mi byly 3 tak se máma otrávila asi už to psychycky nezvládala… a otec si do roka našel partnerku, kterou taky mlátil choil domů opilý no hrůza odešla od něj když mi bylo 15. Otec začal pít snad ještě víc a o nás se nestaral nakonec nás vysěhovaly a já šla bydlet k mému příteli niní manželovi
jeho rodiče si mě vzaly do pěstounské péče za to jim sem moc vděčná. S manželem máme miminko a krásný byt. S otcem se nestýám nenávidím ho… jde o to že bych chtěla vědět jaká maminka byla, co uměla, jak se učila, co měla ráda… otec ani neví… a od něj se nic nedovím, s její rodinou se nestýkaly oni jí odvrhly za to jakého si našla chlapa má jenom sestru pokud vím, atak nevím jak se sní spojit?? co by jste dělali vy? kdyby jste chtěli vědět něco o někom moc blízkém?