Jak zrychlit průběh miniinterupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8866
21.1.18 10:49

@Michalka43201 Zlatko…jen antina v době, kdy dítě absolutne nechceš nestačí. Neměla ses nechat napustit :mrgreen: abych mluvila řečí tvého kmene, měli jste mít kromě antiny i přerušovanou soulož :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
21.1.18 10:52

Tak si zajed na pohotovost a udelej scenu, ze ho nechces a at ho z tebe vyskrabou, tecka :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
21.1.18 10:52

@Verun83 nevšimla jsem si, že by reagovala na mou otázku. to je celé, i po vašem upozornění to tady nikde nevidím, jestli to maže tudíž nepoznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
21.1.18 10:59
@Pavouček1994 píše:
@Verun83 nevšimla jsem si, že by reagovala na mou otázku. to je celé, i po vašem upozornění to tady nikde nevidím, jestli to maže tudíž nepoznám.

Ježiš, nech ji na pokoji. Co je ti vůbec po tom? Prostě dítě nechce, je to její věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
21.1.18 11:01

@hanka.br. jen jsem se zeptala, za to se snad netrestá ne? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
21.1.18 11:01
@Pavouček1994 píše:

Psala, ze nez dite privest do takove rodiny, tak pujde radsi na potrat. Je rozhodnuta a uprimne, co ji je do toho, co by jine za to daly… Takovy je zivot. Diky bohu, mame moznost volby.

• Citovat
  • Upravit
4844
21.1.18 11:06
@smurfka píše:
@Michalka43201jj protože pak to stojí více peněz co:o)) šukalas, tak teď plať..bohužel tohle už fakt nestihneš, nikdo ti neudělá "operaci " do dvou dnů.. škoda co :mrgreen:

Co to je? proč ta zášť? Jako ja jsem sice zrovna v procesu IVF, ale proč bych se měla posmívat někomu, komu se stala nehoda a nechce dítě? Nějaký respekt k rozhodnutí jiných?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
21.1.18 11:10
@smurfka píše:
@Michalka43201jj protože pak to stojí více peněz co:o)) šukalas, tak teď plať..bohužel tohle už fakt nestihneš, nikdo ti neudělá "operaci " do dvou dnů.. škoda co :mrgreen:

Si děláš řiť ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
21.1.18 11:12
@Pavouček1994 píše:
@Michalka43201 tak si miminko nech ne? co by za to jiné ženy tady daly.. bud ráda, že vůbec ten dar, že ti v bříšku roste nový život máš.. jsou tu ženy, kterým se o tom bohužel může jen zdát.. zkus ještě zvážit svou situaci..

A jsou zase zeny, ktere se jenom dotknou chlapskych trenek a jsou tehotne. Takovym zenam se spis zda hlavne o tom, aby nebyly tehotne. Nemuzes to brat podle sebe. Treba ja jsem ten prvni pripad a byt nedejbože opet tehotna sla bych 100% taky na potrat. :nevim: I kdyz nejspis z jinych duvodu, nez zakladatelka, ale sla, to vim jiste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
21.1.18 11:13

@Michalka43201 Sestra termín znát nemusí, teda aspoň moje ne, test stačí starý 2 týdny, ale tak se první objednej na ten potrat a pak volej na odběry, ty ti udělají jak na gyndě, tak u obvodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.1.18 11:18
@Michalka43201 píše:
Dobrý den, brzy podstoupím miniinterupci, ale předně mi příjde trochu složitý přístup, tzn. jsem 6 + 4 dny cca. Od gynekologa mám už vypsanou žádost k výkonu, volám obvodní lékařce, aby mi POUZE odebrala krev, sestra mi říká že mě odebere až budu znát termín zákroku, jako tohle mě štve, chci stihnout miniinterupci, dá bse to zjednodušit, co je to za hloupost že musím znát nejprve datum výkonu… V pátek jsem se chtěla objednat na výkon, ale nikdo mi to nebral a nemohla jsem tam zajít osobně protože jsem pracovala, prosím pomozte a poradte. Nechci na kyretáž, a snad miniinterupce se dělá do 7 týdne. :( :,( :,( :,(

rozčiluješ se kvůli odběru krve a přitom odebíráš život svému dítěti. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
21.1.18 11:21
@j.a.n.i1 píše:
No, z pohledu toho dítěte by bylo lepší se narodit a díky rychlé adopci se dostat do dobré rodiny, ale to moc nepohodlné a náročné pro tebe, co.

Hele pro mě by teda taky bylo jednodušší jít na potrat, než ho donosit a dát k adopci :nevim: Co je na tom bože? :nevim: Je to legální? je :nevim: Takže její důvody můžou být všem ukradený. Jestli má problém někdo s otěhotněním, tak je to smutný, ale jeho problém. A neopravňuje ho to ke kecům, co se pravidelně vedou tady. To jsou jako,,snažilky" nedotknutelný a můžou napsat cokoliv? Nebo z nich kolikrát mluví jen závist, že někdo měl 2 čárky a dovolí si jít na potrat? No hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
21.1.18 11:23
@Burj Chalifa píše:
rozčiluješ se kvůli odběru krve a přitom odebíráš život svému dítěti. :poblion:

Pane bože, dalsi moralistka. Jakymu diteti proboha. Je to jen nenaky shluk bunek a ty to nazyvas ditetem? Trochu prehnany, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
21.1.18 11:24

@malá_holka ale ona není schopna se postarat ani o psa, a po týdnu ho dá pryč, protože zjistí, že ji nevyhovuje, toto ti taky přijde normální??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.1.18 11:27
@srpen89 píše:
Pane bože, dalsi moralistka. Jakymu diteti proboha. Je to jen nenaky shluk bunek a ty to nazyvas ditetem? Trochu prehnany, ne?

tak jak pro koho..A pokud mě za tento názor nazýváš moralistkou, je mi ctí. Ono na morálce totiž není nic špatného, naopak.

Příspěvek upraven 21.01.18 v 11:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky