Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@srpen89 např tady a píší to i jinde http://www.gynekologiept.cz/…4E34AA2CF0DB? execution=e1s1 ale to by se měla poptat tam kde jí zákrok budou dělat. ani nepíše jestli už děti má ![]()
@srpen89 píše:
Ted nechapu tvoji prvni a druhou vetu. Ty myslíš, ze tlusta zenska musi mit nouzi o chlapy?![]()
Nebo jak to mam chapat?
Nouzi o chlapy muze mit prece jakakoliv zenska, ne? A naopak uhanena muze byt take kazda, at tlusta, nebo hubena. Ja jsem byla tlusta ve vsech fazich sveho zivots a nouzi o chlapy jsem fakt nikdy nemela. Naopak. Peknej ksicht, velký prsa, zadna uslapnuta chudinka… Takze jsem si mohla vybirat. I když tak polovine z nich slo jen o tu postel, ale s takovyma jsem byla raz dva hotova. A i ted mam muze, ktery ma uhnal
A to je o mnoho let mladsi a fakt krasavec, hodnej, milujici.
Tak fakt nevim, jak to myslis. A stejne jako ty i ja mam počet deti, ktery jsem chtela a jsem za to rada. Ale kdybych ted otehotnela, jdu bez jedine vycitky na potrat, protoze to proste neni zadne dite, neco si o tom precti. To je vse.
nemusím si o tom nic číst, mám v tomto smyslu dostatečné zkušenosti a navíc přísušné vzdělání ![]()
K té tlouštce. Nepochybuji o tom, že se najdou muži, kterým se tusté ženy líbí. Ale nikdo mě nepřesvědčí, že by jich byly davy.
Já už toho svého taky mám, též se mu na mě líbila pěkná tvář, nohy, velká prsa a… štíhlá postava. Po 40ce a mnohonásobném mateřství už neobleču 38, ale přesto si udržuji postavu vzhledem k možnostem štíhlou. V silném těle bych se necítila dobře a není to ani zdravé.
Ale to jsme odbočily od tématu - spokojenost s vlastní obezitou ti rozhodně nezazlívám ![]()
Příspěvek upraven 21.01.18 v 13:51
@smurfka píše:
Miniinterupce je umělé přerušení těhotenství (UPT) do 45. dne těhotenství u žen, které nerodily, a do 55 dne u žen, které již rodily. UPT je proces, kterým je odstraněno vitální plodové vejce z dělohy. V ČR je interupce legální do konce 12. týdne těhotenství, později je přerušení těhotenství možné již jen ze zdravotní indikace matky či plodu.
@srpen89 Já jsem se původně nechtěla zapojovat, ale ty máš děti???
@pe-terka píše:
nemusím si o tom nic číst, mám v tomto smyslu dostatečné zkušenosti a navíc přísušné vzdělání
K té tlouštce. Nepochybuji o tom, že se najdou muži, kterým se tusté ženy líbí. Ale nikdo mě nepřesvědčí, že by jich byly davy.
Já už toho svého taky mám, též se mu na mě líbila pěkná tvář, nohy, velká prsa a… štíhlá postava. Po 40ce a mnohonásobném mateřství už neobleču 38, ale přesto si udržuji postavu vzhledem k možnostem štíhlou. V silném těle bych se necítila dobře a není to ani zdravé.
Ale to jsme odbočily od tématu - spokojenost s vlastní obezitou ti rozhodně nezazlívámPříspěvek upraven 21.01.18 v 13:51
@pe-terka píše:
nemusím si o tom nic číst, mám v tomto smyslu dostatečné zkušenosti a navíc přísušné vzdělání
Ale to jsme odbočily od tématu - spokojenost s vlastní obezitou ti rozhodně nezazlívámPříspěvek upraven 21.01.18 v 13:51
Sorry, ale co to placas?
Kdo kde psal o spokojenosti s vlastni obezitou?
Jen jsem se podivovala nad tim, proc by tlusta zenska mela mit problem se seznamovanim s chlapama? To fakt nechapu. Jestli jsi ty mela nejake problemy i presto, ze jsi stihla, tak je spis problem v tobe, ne v postave. Fakt koukam jako blazen a nechapu o co ti jde
Nejaky komplex? Ja problemy nikdy nemela, chlapi me spis celozivotne otravuji a nadbihaji. Ale co je fakt, ze ted, kdyz uz mi tahne na 50 to nastesti ustava
Ale jednu vyhodu to fakt ma. Ksichtik jako broskvicka jedina vraska, plet jak dvacitka
Proto si me před lety asi vyhlidl muj muz, protoze si myslel, ze jsem jeho vrstevnice. A pritom je o mnoho let mladsi. ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
@srpen89 Já jsem se původně nechtěla zapojovat, ale ty máš děti???
Ano, par zlaticek mam ![]()
Edit. Ale staci si precist diskuzi a dozvedela by jsi se to.
@srpen89 píše:
Sorry, ale co to placas?Kdo kde psal o spokojenosti s vlastni obezitou?
Jen jsem se podivovala nad tim, proc by tlusta zenska mela mit problem se seznamovanim s chlapama? To fakt nechapu. Jestli jsi ty mela nejake problemy i presto, ze jsi stihla, tak je spis problem v tobe, ne v postave. Fakt koukam jako blazen a nechapu o co ti jde
Nejaky komplex? Ja problemy nikdy nemela, chlapi me spis celozivotne otravuji a nadbihaji. Ale co je fakt, ze ted, kdyz uz mi tahne na 50 to nastesti ustava
Ale jednu vyhodu to fakt ma. Ksichtik jako broskvicka jedina vraska, plet jak dvacitka
Proto si me před lety asi vyhlidl muj muz, protoze si myslel, ze jsem jeho vrstevnice. A pritom je o mnoho let mladsi.
proto že jsem štíhlá, tak mám komplex? Svérázná dedukce
Tak to radši zůstanu „zakomplexovaná“, ale s pěkným a zdravým tělem. A neboj, ani obličej nemám scvrklý, i když jsem bez nadváhy ![]()
Je fajn, že jsi (jak tvrdíš) štastná i obézní, fakt ti to přeju ![]()
@pe-terka píše:
proto že jsem štíhlá, tak mám komplex? Svérázná dedukceTak to radši zůstanu „zakomplexovaná“, ale s pěkným a zdravým tělem. A neboj, ani obličej nemám scvrklý, i když jsem bez nadváhy
Je fajn, že jsi (jak tvrdíš) štastná i obézní, fakt ti to přeju
Mas nejaky problem s psanym textem? Ja nekde píšu, ze jsem stastna i obézní?
A komplexy mas, staci cist, co pises. A scvrkla jsi, to me nevymluvis. Mam kamaradky 40+, udrzovane, stihle, ale ten ksichtik pak ten vek proste prozradi. U me je to obracene. Ksicht tricitky, postavu stary baby. Ale ja se s tim dokazu smirit, ale ty ne. A v tom je tvuj komlex. Staci cist, co pises. Zkus se trochu min zamerovat na postavu svou i druhych a na vzhled a budes stastnejsi. A ver, ze i tlusta zenska muze mit tolik napadniku, ze je musi odhanet. Ty jsi to asi nikdy nezazila, ale za to ja nemuzu, na me si svuj komlex nevybijej ![]()
@pe-terka píše:
proto že jsem štíhlá, tak mám komplex? Svérázná dedukceTak to radši zůstanu „zakomplexovaná“, ale s pěkným a zdravým tělem. A neboj, ani obličej nemám scvrklý, i když jsem bez nadváhy
Je fajn, že jsi (jak tvrdíš) štastná i obézní, fakt ti to přeju
@srpen89 píše:
Mas nejaky problem s psanym textem? Ja nekde píšu, ze jsem stastna i obézní?A komplexy mas, staci cist, co pises. A scvrkla jsi, to me nevymluvis. Mam kamaradky 40+, udrzovane, stihle, ale ten ksichtik pak ten vek proste prozradi. U me je to obracene. Ksicht tricitky, postavu stary baby. Ale ja se s tim dokazu smirit, ale ty ne. A v tom je tvuj komlex. Staci cist, co pises. Zkus se trochu min zamerovat na postavu svou i druhych a na vzhled a budes stastnejsi. A ver, ze i tlusta zenska muze mit tolik napadniku, ze je musi odhanet. Ty jsi to asi nikdy nezazila, ale za to ja nemuzu, na me si svuj komlex nevybijej
děkuju za psychologický rozbor mé osobnosti a vykreslení toho, jak vypadám
Svoji fotku zde fakt věšet nebudu, ráda ti přenechm tvou iluzi, že štíhlé ženy jsou pouze scvrklé a zakomplexované.
Když ti tento extrémní názor pomůže obhájit si vlasní obezitu, hodně štěstí ![]()
@srpen89 píše:
Mas nejaky problem s psanym textem? Ja nekde píšu, ze jsem stastna i obézní?A komplexy mas, staci cist, co pises. A scvrkla jsi, to me nevymluvis. Mam kamaradky 40+, udrzovane, stihle, ale ten ksichtik pak ten vek proste prozradi. U me je to obracene. Ksicht tricitky, postavu stary baby. Ale ja se s tim dokazu smirit, ale ty ne. A v tom je tvuj komlex. Staci cist, co pises. Zkus se trochu min zamerovat na postavu svou i druhych a na vzhled a budes stastnejsi. A ver, ze i tlusta zenska muze mit tolik napadniku, ze je musi odhanet. Ty jsi to asi nikdy nezazila, ale za to ja nemuzu, na me si svuj komlex nevybijej
možná dokud se nesvlékne. Až to udělá, nápadníci vezmou roha, aby nemuseli hledat, kde je v té hoře pancířů sádla a faldů ten správný otvor.Jen cituji RNDr. Haussmanna. Už chápu, proč ho řada žen bez smyslu pro humor nemá ráda. Ale on je jen brutálně upřímný upřímný.
@pe-terka píše:
děkuju za psychologický rozbor mé osobnosti a vykreslení toho, jak vypadámSvoji fotku zde fakt věšet nebudu, ráda ti přenechm tvou iluzi, že štíhlé ženy jsou pouze scvrklé a zakomplexované.
Když ti tento extrémní názor pomůže obhájit si vlasní obezitu, hodně štěstí
@Burj Chalifa píše:
možná dokud se nesvlékne. Až to udělá, nápadníci vezmou roha, aby nemuseli hledat, kde je v té hoře pancířů sádla a faldů ten správný otvor.Jen cituji RNDr. Haussmanna. Už chápu, proč ho řada žen bez smyslu pro humor nemá ráda. Ale on je jen brutálně upřímný upřímný.
No ja nevim, co delas s chlapama ty, ale ja se pred nimi obcas i svlekla. Jsou chvile v zivote muze a zeny, kdy je nejlepsi byt svlecen.
Jestli to tedy nevis
A nejak si nikdo nikdy nestezoval. I kdyz ted uz spis jen vzpominam.
Dneska jsem stastna, kdyz mi daji vsichni chlapi pokoj. ![]()