Jak zrychlit průběh miniinterupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2067
21.1.18 11:27
@malá_holka píše:
Hele pro mě by teda taky bylo jednodušší jít na potrat, než ho donosit a dát k adopci :nevim: Co je na tom bože? :nevim: Je to legální? je :nevim: Takže její důvody můžou být všem ukradený. Jestli má problém někdo s otěhotněním, tak je to smutný, ale jeho problém. A neopravňuje ho to ke kecům, co se pravidelně vedou tady. To jsou jako,,snažilky" nedotknutelný a můžou napsat cokoliv? Nebo z nich kolikrát mluví jen závist, že někdo měl 2 čárky a dovolí si jít na potrat? No hnus.

Presne. Jenom kvuli tomu, ze jsem plodna a bez problemu otehotnim, tak jsem spatna? Jak jsem psala. Jsem ze skupiny tech, kterym se staci otrit o chlapsky spodky a jsem tehotna a to dokonce ve 40 a s obrovskou nadvahou :nevim: a kdybych snad nedejboze jeste otěhotněla, taky pujdu na potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.1.18 11:29
@srpen89 píše:
Presne. Jenom kvuli tomu, ze jsem plodna a bez problemu otehotnim, tak jsem spatna? Jak jsem psala. Jsem ze skupiny tech, kterym se staci otrit o chlapsky spodky a jsem tehotna a to dokonce ve 40 a s obrovskou nadvahou :nevim: a kdybych snad nedejboze jeste otěhotněla, taky pujdu na potrat.

tak to tedy musíš být kočka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
21.1.18 11:30
@Burj Chalifa píše:
tak jak pro koho..A pokud mě za tento názor nazýváš moralistkou, je mi ctí. Ono na morálce totiž není nic špatného, naopak.Příspěvek upraven 21.01.18 v 11:28

Pro kazdeho normalniho cloveka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
21.1.18 11:32
@Burj Chalifa píše:
tak to tedy musíš být kočka :palec:

Ted uplne presne nechapu, co to ma spolecneho s tematem miniinterupce. :think: Ale jinak dekuji, nevim jestli kocka, ale nestezuji si na nezajem druheho pohlavi, spis naopak, chlapi jsoz na muj vkus dost otravni. Fakt mi staci ten muj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
21.1.18 11:33
@srpen89 píše:
Hele a ty jsi nikdy nerekla zadne sproste slovo? Protoze ja osobne nikoho takovehi neznam. Takze vsechny deti, jsou vlastně chudaci, protoze jejich matky mluvi jak kanal :mrgreen:

Vsechny matky nemluví jak kanál. A ano, děti, jejichž matky mluví jak kanál jsou chudáci.

• Citovat
  • Upravit
Poison Eve
21.1.18 11:35
@srpen89 píše:
Pane bože, dalsi moralistka. Jakymu diteti proboha. Je to jen nenaky shluk bunek a ty to nazyvas ditetem? Trochu prehnany, ne?

A kdyby se to vyvijelo dal, vyroste kaktus nebo kocka? Je to clovek, ty shluku bunek.

• Citovat
  • Upravit
36504
21.1.18 11:36
@Poison Eve píše:
A kdyby se to vyvijelo dal, vyroste kaktus nebo kocka? Je to clovek, ty shluku bunek.
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
21.1.18 11:38
@Kobliha51 píše:
Vsechny matky nemluví jak kanál. A ano, děti, jejichž matky mluví jak kanál jsou chudáci.

No vzdyt pisu. V tom pripade jsou vsechny deti chudaci, protoze neznam jedineho cliveka, ktery by nikdy vzivote nemluvil sproste. ;) Nebo ne, opravuji. Tak 95 % deti jsou chudaci, obcas se narodi nejaka matka Tereza :mrgreen: A nevim, co ma mluva matky spolecneho s tim, jestli je jeji dite chudak, nebo ne. Divna asociace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
21.1.18 11:41
@Michalka43201 píše:
Co??? bože :nevim: :nevim: vadí mi že to nestihnu do 7 týdne..

tak sis to měla oběhat včas a v nemocnici si vyřešit termín zákroku. Do 7 tt nestihneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
21.1.18 11:41
@Kobliha51 píše:
To máš dobrý, když tě štve jen to, že ti nechtějí okamžitě odebrat krev. 8o

HMMM, tak nějak. Připadá mi to, jako by si šla zakl. nechat ostříhat vlasy. Na podobné emoční úrovni. Ani by mě nepřekvapilo, kdyby to byla další provokace, proto tolik diskusí se stejným kontroverzním tématem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
21.1.18 11:43
@Poison Eve píše:
A kdyby se to vyvijelo dal, vyroste kaktus nebo kocka? Je to clovek, ty shluku bunek.

Ano, ty jsi to napsala presne. Dekuju :* KDYBY se to vyvijelo… KDYBY se to vyvijelo nahodou dal, protoze jiste vis, ze tretina vsech tehotenstvi konci samovolnym potratem, tak by se z toho postupem času, stalo zivotaschopne dite. Ale to o tom lze hovorit az kolem 25.tt. Ale do te doby je shluk zivota neschopnych bunek, embryo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
21.1.18 11:44
@pe-terka píše:
HMMM, tak nějak. Připadá mi to, jako by si šla zakl. nechat ostříhat vlasy. Na podobné emoční úrovni. Ani by mě nepřekvapilo, kdyby to byla další provokace, proto tolik diskusí se stejným kontroverzním tématem.

Asi tak. Má k tomu dítěti vztah asi jako k odstranění bradavice.

• Citovat
  • Upravit
2067
21.1.18 11:45
@Markéta80 píše:
tak sis to měla oběhat včas a v nemocnici si vyřešit termín zákroku. Do 7 tt nestihneš.

Stihne, miniinterupce se provadi do 8.tt. Do konce pristiho tydne to urcite stihne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
21.1.18 11:46
@Kobliha51 píše:
Asi tak. Má k tomu dítěti vztah asi jako k odstranění bradavice.

O jakem diteti zas mluvis ty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
21.1.18 11:49
@srpen89 píše:
Ted uplne presne nechapu, co to ma spolecneho s tematem miniinterupce. :think: Ale jinak dekuji, nevim jestli kocka, ale nestezuji si na nezajem druheho pohlavi, spis naopak, chlapi jsoz na muj vkus dost otravni. Fakt mi staci ten muj :mrgreen:

to je zajímavý. Sama připouštíš obrovskou nadváhu, a chlapi tě houfně nahánějí, jo? :think:
Jinak já jsem taky z těch, co jsou těhotné rup šup, i po 40. A na potrat jsem nešla, všechny děti jsme si nechali a staráme se o ně ;)
Když chci souložit, musím nést možné následky. Interrupce je sice legální, ale je na morální vyspělosti každého jedince, jak moc by zatížila jeho duši. Ten „schuk buněk“ má potenciál dítěte, nebude z toho krokodýl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí