Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Snažím se cvičit aspoň 20 min denně (zbavuju se diastázy). Takže buď když usne, nebo večer, když už spí (věnuje se muž) nebo ve dne - mimčo položím na hrací deku/ pěnové puzzle, vedle si dám podložku, lehnu si vedle něj, mrkáme na sebe, občas něco prohodím a dítko je spokojeno, pase koníky, hraje si. Někdy cvičím venku na dece a mimčo pase koníky na mně
A v domácnosti už jsem dávno s prvním vzdala představu nutnosti vypíglovaného bytu a taky zapojuji muže.
Upřímně řečeno, cvičení prostě nemá nejvyšší prioritu. Když dítě spí, raději spím taky. Když byly děti malé, dělala jsem to jak píše @ugluk váleli jsme se vedle sebe. Teď jsou starší a hrajou si někde vedle, nebo mladší dělá závaží. Pokud jde o úklid, tak udělám každý den něco, deset minut, a za celý týden projdu postupně celý byt, na úrovni týdenního velkého úklidu, takže pod hromadami hraček není nikde vyloženě hnůj.
Mě nevadí když dítě nespí, ale nesmí křičet
většinou vařím a uklízím když spí nebo kouká v lehátku. A cvičím když spí nebo děti do toho cvičení zapojím taky
a jinak mi teda s domácnosti a péči o mimčo pomáhá přítel i starší syn, takže nedělám vše sama a mám i chvíli času na sebe.
Pohoda, zvladala jsem všechno, naučila jsem malou byt samostatná, a teď jak je větší tak třeba cvičí se mnou(3roky) ![]()
Dobrý den, vím že se to k tomu nehodí, ale cvičím už 3 měsíce hlavně lehsedy které mě vůbec nebolí nic necítim udělám jich klidně přes 100, jako bych cvičil zbytečně a také mi nic neroste. Také dělám kliky které mě bolí a vidim výsledky, ale břicho nic. Nevíte co s tim? ![]()