Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Netušíte jak? Potřebovala bych zvýraznit synovu hodně světlou barvu vlasů, ne barvu, něco co neublíží, jasně, že nechci barvu na vlasy. Děkuju.
Zvýraznit do světla nebo do tmava? Šla bych po bylinkách - heřmánek, dubová kůra, ibišek, kopřiva, černý čaj…eventuálně henna.
našla jsem toto:
https://ceskozdrave.cz/…oradime-vam/
Jinak se přiznám, že dítěti bych vlasy nebarvila, proč? ![]()
Ještě pochopím holku puberťačku, co touží po melíru ![]()
Ono bohužel děti mají většinou blonďaté vlasy a postupem času ztmavnou :/..
Žádný přírodní zázrak neexistuje, heřmánek, citron apod (vlastní zkušenost, ovšem v dospělosti).. V létě pomáhá sluníčko, popř. s mokrými vlasy jít na sluníčko, cíleně bych ale dítěti nic takového s vlasy nedělala. Pokud má ztmavnout, ztmavne.
@tasa píše:
Netušíte jak? Potřebovala bych zvýraznit synovu hodně světlou barvu vlasů, ne barvu, něco co neublíží, jasně, že nechci barvu na vlasy. Děkuju.
Chceš udržet tu světloučkou blond nebo to ztmavit? Na udržení blond existujou šampony na blond vlasy, pomáhá oplachování v heřmánku a potom teda šisování vlasů v létě. Vždycky jsem říkala, že nejlepší barva na vlasy je týden u moře.:-)
Jestli jde o to, aby trochu ztmavly, tak oplachování odvarem z kopřiv nebo pivem.
@Jeremi píše:
Chceš udržet tu světloučkou blond nebo to ztmavit? Na udržení blond existujou šampony na blond vlasy, pomáhá oplachování v heřmánku a potom teda šisování vlasů v létě. Vždycky jsem říkala, že nejlepší barva na vlasy je týden u moře.:-)
Jestli jde o to, aby trochu ztmavly, tak oplachování odvarem z kopřiv nebo pivem.
Zesvetlat. nemas tip na konkretni sampon?
@tasa píše:
Zesvetlat. nemas tip na konkretni sampon?
Z DM Balea řada More blond.
@Jeremi píše:
Z DM Balea řada More blond.
Je, dekuju, mas to vyzkouseny?
@tasa píše:
Je, dekuju, mas to vyzkouseny?
Mám. Ještě mají takový sprej na zesvětlení, co funguje na bázi peroxidu, ale na tom píšou, že až od 16 let.