Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je a muzu se zeptat kolik tomu venujes casu? A to roznasis s mrnetem?(mozna se ptam blbe)
Tak já se odtajním, nakonec je to fuk
času 2krát týdně, a jak kdy, někdy 2,5-3 hodiny, když je toho víc, tak i 7 hodin, výjimečně se vším všudy, i s tříděním, i 10 hodin. Ale mám na roznos 2,5 dne, a můžu si vybrat, kdy to roznesu.za 1 roznos od 260 do cca 650korun, podle počtu druhů. někdy s dětma, statrší mi pomáhá, mladší většinou rozhazuje letáky po bytě
. třídím vlastně s dětma vždycky, a roznáším, to jak kdy. Někdy jsou doma s přítelem, když jsem doma sama tak je beru s sebou. a do kočáru dolů se aspoň vejdou další letáky ![]()
@AngelLilly píše:
Kolik se vlastně při rodičáku může přivydělat oficiálně?
už dávno to není omezeno ![]()
jinak s brigádou neporadím, já se vracela hodně brzo do původního zaměstnání
@hamanek1 co by. Pokladni hypermarketu. Chodila jsem od osmi pldo pulnoci. V Praze
Ahoj, obnovuji diskuzi. Chci se zeptat, kolik měsíců musí mít dcera, abych já si mohla přivydělat na brigádě? Někde jsem četla, že je to dovoleno od 9 měs. věku, je to pravda? Jsem na rodičaku, děkuji.
@scentini tak dle mě je možné přivydělávat si už na mateřské, jen na jinou smlouvu než že které jde ta mateřská a na rodičáku by to mělo jít libovolně…
Dělám administrativu pro firmu, vydělávám 8050 Kč měsíčně.. dělám to nárazově a práci mám teď z domova
@scentini píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi. Chci se zeptat, kolik měsíců musí mít dcera, abych já si mohla přivydělat na brigádě? Někde jsem četla, že je to dovoleno od 9 měs. věku, je to pravda? Jsem na rodičaku, děkuji.
Není to pravda, při pobírání RP se příjem žadatele nesleduje.
Ahoj holky,
muzu se zeptat tech z vas, které při rodicaku pracuji brigadne…co konkretne delate? Třeba i jak často, potažmo za kolik(orientacne nebo kllidne anonymne)
Diky moc
Zuzka