Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@aničkakytička Také si kolikrát říkám, že ti rodiče někdy vůbec nepřemýšlí s těmi jmény
Jak je to miminko, tak to zní roztomile, ale třeba v 60ti?
Tuhle třeba ten Matyáš. Dítě řekne, že se jeho dědeček nebo tatínek jmenuje Matyáš
Vím, že už to bude normální, ale teď mi to nějak nejde přes pusu
Tím nechci říct, že to jméno není hezké, je a moc, ale my zvolili klasiku: Magdaléna Anna a Jan ![]()
@Jazz27 Adella, to se mi vůbec nelíbí
A vím, no, že po Slovensky to je Adela, mě se ale více líbí s É ![]()
@Denpry @peggy.sl vždycky jsem si přála mít jméno, ketrý ve svým základu zní naprosto normálně
záviděla jsem ségře tu janu
adélka se mi taky líbila, ale tchýně mi řekla, že adéla je jak prdéla ( moc se omlouvám)…
@aničkakytička Hele, to si nevybereš, na každé jméno je něco
Já byla Deniska teniska, Denisa z penisa… ![]()
@Denpry andulice palice, ančí, kozy ti tančí na pomeranči..
taky sem si užila ![]()
@aničkakytička
vidíš, všude něco
Myslím, že na Magdalénu to nebude tak lehké ![]()
K Ondřejovi se mi líbí Marie s klučičích třeba Bedřich, Přemysl nebo Oldřich, ale to už je hodně podobné, začíná to taky na O. Záleží, jestli chceš, aby jména zněla podobně, nebo naopak úplně jinak.
@kolozubka Já znám dvojku Ondřej a Vojtěch, také to zní dobře ![]()
Matěj, Matouš, Lukáš, Jakub, Jonáš, Tomáš…
Šárka, Rozálie, Lucie, Ester, Adéla, Amálie, Aneta…
To jsou první, co mne napadly. Myslím, že se to k Ondrovi hodí, pak už záleží na kombinaci. Známá má Ondřeje a Rozálii - dvojčata
.
U holcicek ester a miriam a kluci matous a simon nebo daniel
@aničkakytička No
Ale budou muset chvíli přemýšlet, kdežto u Denisy
![]()
@aničkakytička ¨ úplně vidím tu komickou situaci…stokilová šedesátiletá paní s květákem na hlavě a řekne: Já jsem Anička Švandlíková…no hanba by mě fackovala… ![]()
@peggy.sl píše:
@aničkakytička ¨ úplně vidím tu komickou situaci…stokilová šedesátiletá paní s květákem na hlavě a řekne: Já jsem Anička Švandlíková…no hanba by mě fackovala…