Jaká jména pro dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4263
10.6.13 17:00

@aničkakytička Také si kolikrát říkám, že ti rodiče někdy vůbec nepřemýšlí s těmi jmény :-D Jak je to miminko, tak to zní roztomile, ale třeba v 60ti? 8o Tuhle třeba ten Matyáš. Dítě řekne, že se jeho dědeček nebo tatínek jmenuje Matyáš :mrgreen: Vím, že už to bude normální, ale teď mi to nějak nejde přes pusu :poblion: Tím nechci říct, že to jméno není hezké, je a moc, ale my zvolili klasiku: Magdaléna Anna a Jan :)

@Jazz27 Adella, to se mi vůbec nelíbí :zed: A vím, no, že po Slovensky to je Adela, mě se ale více líbí s É :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.6.13 17:08

@Denpry @peggy.sl vždycky jsem si přála mít jméno, ketrý ve svým základu zní naprosto normálně :))) záviděla jsem ségře tu janu :))) adélka se mi taky líbila, ale tchýně mi řekla, že adéla je jak prdéla ( moc se omlouvám)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
10.6.13 17:09

@aničkakytička Hele, to si nevybereš, na každé jméno je něco :nevim: Já byla Deniska teniska, Denisa z penisa… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.6.13 17:16

@Denpry andulice palice, ančí, kozy ti tančí na pomeranči.. :))) taky sem si užila :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
10.6.13 17:17

@aničkakytička :-D vidíš, všude něco ;-) Myslím, že na Magdalénu to nebude tak lehké :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
10.6.13 17:20

K Ondřejovi se mi líbí Marie s klučičích třeba Bedřich, Přemysl nebo Oldřich, ale to už je hodně podobné, začíná to taky na O. Záleží, jestli chceš, aby jména zněla podobně, nebo naopak úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
10.6.13 17:22

@kolozubka Já znám dvojku Ondřej a Vojtěch, také to zní dobře ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.6.13 17:24

@Denpry kamarádka bývala majda srajda :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
10.6.13 17:25

Matěj, Matouš, Lukáš, Jakub, Jonáš, Tomáš…

Šárka, Rozálie, Lucie, Ester, Adéla, Amálie, Aneta…

To jsou první, co mne napadly. Myslím, že se to k Ondrovi hodí, pak už záleží na kombinaci. Známá má Ondřeje a Rozálii - dvojčata :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
10.6.13 17:26

@aničkakytička :-D :-D no, tak to bude trošku lehčí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.6.13 17:27

@Denpry ale jen o trošku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
10.6.13 17:28

U holcicek ester a miriam a kluci matous a simon nebo daniel

• Citovat
  • Upravit
4263
10.6.13 17:28

@aničkakytička No :mrgreen: :mrgreen: :oops: Ale budou muset chvíli přemýšlet, kdežto u Denisy :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
10.6.13 17:37

@aničkakytička ¨ úplně vidím tu komickou situaci…stokilová šedesátiletá paní s květákem na hlavě a řekne: Já jsem Anička Švandlíková…no hanba by mě fackovala… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
10.6.13 17:38
@peggy.sl píše:
@aničkakytička ¨ úplně vidím tu komickou situaci…stokilová šedesátiletá paní s květákem na hlavě a řekne: Já jsem Anička Švandlíková…no hanba by mě fackovala… :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko