Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já kdybych měla znovu dvojčata, tak to bude Josefína a Antonie..kluci Hubert a Hugo.. ![]()
@Nikinka mikinka píše:
Dobrý den, mohli by jste mi poradit jaká jména se hodí pro naše dvojčátka( mají to být prý obě holčičky). Doma máme Amélii. Se jmény si vůc nevíme rady k našemu českému přijmení. Dík
mně se líbí Liliana a Bibiana nebo Elen a Nela ![]()
Mě osobně dělá problém když jsou si jména podobná…Kamarádka má 2syny a jeden je Tadeáš a druhý Tobiaš..kluci jsou od sebe 2roky ale i tak se mi ta jména pletou a nevím který je který…jedne Tobi Tedy..nevím ja bych určitě takhle jména nedala..a kamarádka má Marketku a Magdalenku a je to samé…Ja bych třeba řešila Karolínka a Markétka jména které jsou rozdílné i písmeny…společné iniciali mužou pak být na škodu..i když nevím no..jenom muj názor…Jmén je spousta…a je jedno jaké jméno mu dáta duležité je jak se na to dítě volá..všechny jména jsou krásne…
Moje kamarádka má Huga..nejdřív mi to jméno nějak nešlo a teď se mi už líbi
Malý má 4 roky a je uplně užasný jak vrazí k nám a řekne…„jsem Huuga Huuga Booss“ ![]()
Ja bych chtela Nelu a Ninu, nbo Melindu a Belindu
Kluk Vincent a Oskar ![]()
Mi by se pro dvojčata líbily jména:
Valerie a Venesa.
Evelína a Elena nebo Elen.
Mia a Ela nebo Klaudie nebo Debora.
Beáta a Karin.
Elisa a Melisa
Mě by se líbily alžbětka a magdalenka
nebo barborka a bětuška, a le pokud máíte doma amélii, co třeba sofie a viktorie?
@rea.sk mám tři děti, každý se jmenuje jinak a pletou se mi taky
i se psem ![]()
Někde jsem tu viděla maminku, co má dvojčátka holčičky - Karolína a Evelína. To se mi líbí moc ![]()
@aničkakytička píše:
Mě by se líbily alžbětka a magdalenkanebo barborka a bětuška, a le pokud máíte doma amélii, co třeba sofie a viktorie?
@e.v.a. píše:
Někde jsem tu viděla maminku, co má dvojčátka holčičky - Karolína a Evelína. To se mi líbí moc
Karolínu máme v rodině a Evelína se nelíbí mému.
A co ta Sofie a Viktorie? Nebo Lucie? Terezie?…
Jééé, já bych zas vybírala ![]()
@e.v.a. píše:
A co ta Sofie a Viktorie? Nebo Lucie? Terezie?…Jééé, já bych zas vybírala
Sofie nás nějak neoslovuje. Viktorie je moje sestra. Lucie byla moje nejhorší spolužačka ( na tu dost nerada vzpomínám). Terezii máme v rodině. Pro změnu sestra od manžela. Ještě má ségru Johanu. No já naštěstí nemám 4 sourozence jako on, ale naštěstí jenom jednoho. ![]()
@e.v.a. píše:to je fakt, Sofie a Viktorie se k Amélii hodí
Taky se mi tahle „trojkombinace“ líbí
!
@Nikinka mikinka píše:
Sofie nás nějak neoslovuje. Viktorie je moje sestra. Lucie byla moje nejhorší spolužačka ( na tu dost nerada vzpomínám). Terezii máme v rodině. Pro změnu sestra od manžela. Ještě má ségru Johanu. No já naštěstí nemám 4 sourozence jako on, ale naštěstí jenom jednoho.
Aha ![]()
Tak třeba Barbora, Alžběta, Anežka, Eliška, Anna… ![]()
Natálie, Silvie
Ale to jen vzpomínám na jména končící ie… což není podmínka, že?