Jaká jména pro dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20557
22.8.13 13:09

Já kdybych měla znovu dvojčata, tak to bude Josefína a Antonie..kluci Hubert a Hugo.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
22.8.13 13:13
@Nikinka mikinka píše:
Dobrý den, mohli by jste mi poradit jaká jména se hodí pro naše dvojčátka( mají to být prý obě holčičky). Doma máme Amélii :srdce:. Se jmény si vůc nevíme rady k našemu českému přijmení. Dík :)

mně se líbí Liliana a Bibiana nebo Elen a Nela :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
22.8.13 13:14

Mě osobně dělá problém když jsou si jména podobná…Kamarádka má 2syny a jeden je Tadeáš a druhý Tobiaš..kluci jsou od sebe 2roky ale i tak se mi ta jména pletou a nevím který je který…jedne Tobi Tedy..nevím ja bych určitě takhle jména nedala..a kamarádka má Marketku a Magdalenku a je to samé…Ja bych třeba řešila Karolínka a Markétka jména které jsou rozdílné i písmeny…společné iniciali mužou pak být na škodu..i když nevím no..jenom muj názor…Jmén je spousta…a je jedno jaké jméno mu dáta duležité je jak se na to dítě volá..všechny jména jsou krásne…
Moje kamarádka má Huga..nejdřív mi to jméno nějak nešlo a teď se mi už líbi :) Malý má 4 roky a je uplně užasný jak vrazí k nám a řekne…„jsem Huuga Huuga Booss“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
22.8.13 13:22

Ja bych chtela Nelu a Ninu, nbo Melindu a Belindu ;-) Kluk Vincent a Oskar :-D

• Citovat
  • Upravit
74217
22.8.13 13:23

Mi by se pro dvojčata líbily jména:
Valerie a Venesa.
Evelína a Elena nebo Elen.
Mia a Ela nebo Klaudie nebo Debora.
Beáta a Karin.
Elisa a Melisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
22.8.13 13:31

Mě by se líbily alžbětka a magdalenka :))) nebo barborka a bětuška, a le pokud máíte doma amélii, co třeba sofie a viktorie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
22.8.13 13:32

@rea.sk mám tři děti, každý se jmenuje jinak a pletou se mi taky :mrgreen: i se psem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
22.8.13 13:33

Někde jsem tu viděla maminku, co má dvojčátka holčičky - Karolína a Evelína. To se mi líbí moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
22.8.13 13:34
@aničkakytička píše:
Mě by se líbily alžbětka a magdalenka :))) nebo barborka a bětuška, a le pokud máíte doma amélii, co třeba sofie a viktorie?
:palec: to je fakt, Sofie a Viktorie se k Amélii hodí :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikinka mikinka
22.8.13 13:34
@e.v.a. píše:
Někde jsem tu viděla maminku, co má dvojčátka holčičky - Karolína a Evelína. To se mi líbí moc :)

Karolínu máme v rodině a Evelína se nelíbí mému.

• Citovat
  • Upravit
3481
22.8.13 13:37

A co ta Sofie a Viktorie? Nebo Lucie? Terezie?… :D Jééé, já bych zas vybírala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikinka mikinka
22.8.13 13:42
@e.v.a. píše:
A co ta Sofie a Viktorie? Nebo Lucie? Terezie?… :D Jééé, já bych zas vybírala :lol:

Sofie nás nějak neoslovuje. Viktorie je moje sestra. Lucie byla moje nejhorší spolužačka ( na tu dost nerada vzpomínám). Terezii máme v rodině. Pro změnu sestra od manžela. Ještě má ségru Johanu. No já naštěstí nemám 4 sourozence jako on, ale naštěstí jenom jednoho. :D

• Citovat
  • Upravit
1911
22.8.13 13:42
@e.v.a. píše: :palec: to je fakt, Sofie a Viktorie se k Amélii hodí :)

Taky se mi tahle „trojkombinace“ líbí ;)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
22.8.13 13:47
@Nikinka mikinka píše:
Sofie nás nějak neoslovuje. Viktorie je moje sestra. Lucie byla moje nejhorší spolužačka ( na tu dost nerada vzpomínám). Terezii máme v rodině. Pro změnu sestra od manžela. Ještě má ségru Johanu. No já naštěstí nemám 4 sourozence jako on, ale naštěstí jenom jednoho. :D

Aha :think:

Tak třeba Barbora, Alžběta, Anežka, Eliška, Anna…  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
22.8.13 13:51

Natálie, Silvie :D Ale to jen vzpomínám na jména končící ie… což není podmínka, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze