Jaká jména pro dvojčata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
10.6.13 17:44

@peggy.sl @Denpry skutečnost je daleko horší, mít jméno za svobodna, musel abcyh říct dobrý den, jmenuji se anička kamarádová :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
10.6.13 17:44

@aničkakytička Chudáku :-D Já měla naštěstí příjmení, která nedávala smysl a líbila se mi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.6.13 17:46

@Denpry ale jak nad tím přemýšlím, u důchodkyně by mi to až tak nevadilo, ty se běžně oslovujou zdrobněle.. ale taková pětačtyřicítka anička je prostě deblní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
10.6.13 17:50
@aničkakytička píše:
@Denpry ale jak nad tím přemýšlím, u důchodkyně by mi to až tak nevadilo, ty se běžně oslovujou zdrobněle.. ale taková pětačtyřicítka anička je prostě deblní…

Debilní je i dvacítka na diskošce.. :mrgreen:
Moje dcera chodí do školy s holkou co už ted v šestnácti má větší panděro než já po čtyřech dětech a trvá na oslovení Aničko..když jí někdo řekne Anno je smrtelně uražená.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.6.13 17:53

@peggy.sl já taky anno nesnáším, a le podle mě je to tím, že mi pořád říkali doma andulo a vlastně pravá podoba toho jména byla tabu..nechápu, jak se tolik lidí nad jménem anna může rozplýcvat, jakl je krásný..můj muž chtěl aby dcera byla anna, sem mu ro zatrhla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
10.6.13 17:56
@aničkakytička píše:
@peggy.sl já taky anno nesnáším, a le podle mě je to tím, že mi pořád říkali doma andulo a vlastně pravá podoba toho jména byla tabu..nechápu, jak se tolik lidí nad jménem anna může rozplýcvat, jakl je krásný..můj muž chtěl aby dcera byla anna, sem mu ro zatrhla :mrgreen: :mrgreen:

Jména po rodičích jsou vůbec kapitola sama pro sebe!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
10.6.13 17:59
@aničkakytička píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.6.13 18:01

@peggy.sl můj muž se tvářil celý těhotenství, že by nikdy nechtěl syna se jménem po sobě.. no a hle, před porodem se mu to ěnjak rozlůeželo, no co mi zbylo.. máme Radima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
10.6.13 18:04
@aničkakytička píše:
@peggy.sl můj muž se tvářil celý těhotenství, že by nikdy nechtěl syna se jménem po sobě.. no a hle, před porodem se mu to ěnjak rozlůeželo, no co mi zbylo.. máme Radima…

Tak to není ještě tak strašný jméno..horší jsou Vašíci, Pétřici a Martínci.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.6.13 18:09

@peggy.sl dostala mě paní, potkala sem jín na dětským plavčo..její manžel měl syna z prvního manželtsví, ktrej byl po něm martin, no a ona mu porodila sruhýho syna, kterj byl po něm taky martin.. to už je fakt mazec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
10.6.13 18:11
@aničkakytička píše:
@peggy.sl dostala mě paní, potkala sem jín na dětským plavčo..její manžel měl syna z prvního manželtsví, ktrej byl po něm martin, no a ona mu porodila sruhýho syna, kterj byl po něm taky martin.. to už je fakt mazec..

Tak to je bez komentáře..a holku budou mít pro jistotu Martinu!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.13 18:21

Pegy holkám se daří moc dobře jsou to berušky zvládáme vše na jedničku ale klepůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů moooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
10.6.13 18:23
@Barunka maminka píše:
Pegy holkám se daří moc dobře jsou to berušky zvládáme vše na jedničku ale klepůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů moooc

Tak to ráda slyším!!! Posíláme pusu!!! :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.13 18:26

Moc děkujeme
jinak moje sestry dvojčata jsou adela a Markéta nemusí se to přece vůbec hodit protože aji když jsou si podobné jsou vlastně úplně jiné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikinka mikinka
22.8.13 13:07

Dobrý den, mohli by jste mi poradit jaká jména se hodí pro naše dvojčátka( mají to být prý obě holčičky). Doma máme Amélii :srdce:. Se jmény si vůc nevíme rady k našemu českému přijmení. Dík :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence