Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@peggy.sl @Denpry skutečnost je daleko horší, mít jméno za svobodna, musel abcyh říct dobrý den, jmenuji se anička kamarádová
![]()
@aničkakytička Chudáku
Já měla naštěstí příjmení, která nedávala smysl a líbila se mi ![]()
@Denpry ale jak nad tím přemýšlím, u důchodkyně by mi to až tak nevadilo, ty se běžně oslovujou zdrobněle.. ale taková pětačtyřicítka anička je prostě deblní…
@aničkakytička píše:
@Denpry ale jak nad tím přemýšlím, u důchodkyně by mi to až tak nevadilo, ty se běžně oslovujou zdrobněle.. ale taková pětačtyřicítka anička je prostě deblní…
Debilní je i dvacítka na diskošce.. ![]()
Moje dcera chodí do školy s holkou co už ted v šestnácti má větší panděro než já po čtyřech dětech a trvá na oslovení Aničko..když jí někdo řekne Anno je smrtelně uražená.. ![]()
@peggy.sl já taky anno nesnáším, a le podle mě je to tím, že mi pořád říkali doma andulo a vlastně pravá podoba toho jména byla tabu..nechápu, jak se tolik lidí nad jménem anna může rozplýcvat, jakl je krásný..můj muž chtěl aby dcera byla anna, sem mu ro zatrhla
![]()
@aničkakytička píše:
@peggy.sl já taky anno nesnáším, a le podle mě je to tím, že mi pořád říkali doma andulo a vlastně pravá podoba toho jména byla tabu..nechápu, jak se tolik lidí nad jménem anna může rozplýcvat, jakl je krásný..můj muž chtěl aby dcera byla anna, sem mu ro zatrhla![]()
Jména po rodičích jsou vůbec kapitola sama pro sebe!! ![]()
@aničkakytička píše:
@peggy.sl můj muž se tvářil celý těhotenství, že by nikdy nechtěl syna se jménem po sobě.. no a hle, před porodem se mu to ěnjak rozlůeželo, no co mi zbylo.. máme Radima…
@aničkakytička píše:
@peggy.sl můj muž se tvářil celý těhotenství, že by nikdy nechtěl syna se jménem po sobě.. no a hle, před porodem se mu to ěnjak rozlůeželo, no co mi zbylo.. máme Radima…
Tak to není ještě tak strašný jméno..horší jsou Vašíci, Pétřici a Martínci.. ![]()
@peggy.sl dostala mě paní, potkala sem jín na dětským plavčo..její manžel měl syna z prvního manželtsví, ktrej byl po něm martin, no a ona mu porodila sruhýho syna, kterj byl po něm taky martin.. to už je fakt mazec..
@aničkakytička píše:
@peggy.sl dostala mě paní, potkala sem jín na dětským plavčo..její manžel měl syna z prvního manželtsví, ktrej byl po něm martin, no a ona mu porodila sruhýho syna, kterj byl po něm taky martin.. to už je fakt mazec..
Tak to je bez komentáře..a holku budou mít pro jistotu Martinu!! ![]()
Pegy holkám se daří moc dobře jsou to berušky zvládáme vše na jedničku ale klepůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů moooc
@Barunka maminka píše:
Pegy holkám se daří moc dobře jsou to berušky zvládáme vše na jedničku ale klepůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů moooc
Tak to ráda slyším!!! Posíláme pusu!!!
![]()
Moc děkujeme
jinak moje sestry dvojčata jsou adela a Markéta nemusí se to přece vůbec hodit protože aji když jsou si podobné jsou vlastně úplně jiné ![]()
Dobrý den, mohli by jste mi poradit jaká jména se hodí pro naše dvojčátka( mají to být prý obě holčičky). Doma máme Amélii
. Se jmény si vůc nevíme rady k našemu českému přijmení. Dík ![]()