Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Aohj, jaké kupujete vitamíny pro děti od 3 let? Dcera viděla v reklamě marťánky a pořád je chce. Mě se moc nezdají, radši bych nějaké jiné, s jakými máte dobrou zkušenost? Já kupovvala zatím jen multitabs. Díky ![]()
Nekupuji žádné syntetické vitamíny. Zelenina a ovoce jsou přeci přirozený zdroj.
@hanka.br. @PetaP tak koukám že nejsem zdaleka jediná kdo nepodlehl reklamám
Žádné, syntetiku nekupujeme (takže ani džusy), jíme hodně ovoce a zeleniny. Je fakt, že při chřipce si beru navíc jeden celaskon.
@claire91 marťánky nebrat, zbytečně vyhozené prachy.. spíš investovat do ovoce, zeleniny a medu ![]()
Tak já jsem koupila Marťánky a Vipovit. Bohužel syn nesnáší zeleninu ať vařenou nebo syrovou. Zkoušela jsem mu jí do polívky nastrouhat, ale zvedl se mu žaludek a vyplival mi to. A z ovoce pouze jablka.
Takže u mě není jiná volba, než sáhnout po syntetice, protože má přes celý podzim až do jara rýmu, jakmile se oteplý, tak je zase v pohodě.
Má dost ovoce i zeleniny, tohle jí chci koupit jen tak, přeje si je, tak je chci zkusit.
@anickadomnik píše:
@hanka.br. @PetaP tak koukám že nejsem zdaleka jediná kdo nepodlehl reklamám
no já nevím jestli do toho můžu mluvit, synovi budou 3 roky až za 2 měsíce, ale myslím, že za tu dobu názor nezměním ![]()
@claire91 píše:
Má dost ovoce i zeleniny, tohle jí chci koupit jen tak, přeje si je, tak je chci zkusit.
jen tak.. zbytečné cukry, barviva, sladidla..
Já nad tím taky uvažovala, které bych koupila, spíš bych se zeptala pediatra, ten náš je rozumný. Taky jsem dávala dětem multitabs, ale přestali ho prodávat. Ovoce i zeleniny mají taky dost, myslím, že přes zimu neublíží něco navíc. Zatím jim dávám obdem tabletu c-čka ![]()
Fasuju Marťánky od pojišťovny. Dávám je tak nějak občas. Do jara se nějak vyzobou a zase potom půl roku nejsou. ![]()