Jaké máte výdaje na dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
841
12.9.12 18:18
@Anonymní píše:
Já abych řekla pravdu tak je mi jedno jestli mu určej 1500,– nebo víc. On stejně dá tak 2× a pak už ne. To vím jistě. :roll:

tak mu to můžeš nechávat strhávat exekučně kort když má aspoň stálí příjem ten důchod z toho mu to vezmou. Jen se nenech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.12 18:19

@Cosmic Ano ale mě například dal jak jsem psala za cca rok 3 tisíce, 2×mu koupil plíny a pak občas nějakou tu hračku (autíčka za 20-30kč)a pak na mě řve když se ho zeptám, jestli má pro syna nějaké peníze, že mu prý dává dost a ať se starají moje rodiče atd. atd… :pocitac:
Takže já se ho nebudu doprošovat přeci, co mu určí to mu určí a zpětně taky nic žádat nebudu, on by podle jeho slov si našel svědka na to že mi dával.

zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
841
12.9.12 18:22
@Anonymní píše:
@Cosmic Ano ale mě například dal jak jsem psala za cca rok 3 tisíce, 2×mu koupil plíny a pak občas nějakou tu hračku (autíčka za 20-30kč)a pak na mě řve když se ho zeptám, jestli má pro syna nějaké peníze, že mu prý dává dost a ať se starají moje rodiče atd. atd… :pocitac:
Takže já se ho nebudu doprošovat přeci, co mu určí to mu určí a zpětně taky nic žádat nebudu, on by podle jeho slov si našel svědka na to že mi dával.zakladatelka

já snad nevěřím svím očím, normálně mu to napal. svědek mu bude uplně k ničemu musí mít papír nebo doklad že ti na syna přispěl. On je rodič a né tvoje rodiče. Jsi se zbláznila ne? to mu to necháš tak pěkné projít kort když je takoví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.12 18:30

@jaaajaa víš já se nechci tahat po soudech, já chci mít klid. :oops:
a před několika lety to on už zažil. Má dceru na kterou tedy už asi 5 let neplatí a neviděl jí ještě dýl. a Ona tehdy řekla že to chce zpětně za dobu co se rožešli až do určení alimentů a on si přivedl nějakou kamarádku, která mu dosvědčila, že byla svědkem toho, že on jí předal peníze za alimenty na několik měsíců dopředu.
zakladateka

• Citovat
  • Upravit
841
12.9.12 18:38

A utoho jsi byla nebo ti to jen vyprávěl? myslím že to mu nemůže projít, to je jako kdyby jsis ty pivedla k soudi kámošku že ti dosvědčí že tě zvmlátil nebo já nevím co prostě musíš mít podložené důkazy že to tak je. A ve finále necháváš okrádat své dítě.
A když chceš mít klid proč teď řešíte soud? dobrý chápala bych že si necháváš syna dát do své péče ale alimenty určené mít nemusíš v tom případě.
Promiň ale s tímhle nesouhlasím vždy se dá něco udělat kort když on má prokazatelně příjem na který mu může exekutor šáhnout jsou to peníze pro dítě né pro tebe a on je taky rodič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.9.12 18:39

Ono ti asi nic nezbude než se soudit o každou korunu :pocitac:. Švagrová je teď už 2 rok rozvedená, chlap nedělá tak z minima mu vypočítali na 12 letou holku 1200,– letos si požádala o navýšení, že už má 14 a je potřeba víc, tak ji dali 2 500,– no ale frajer ji stále neplatí, že a to ji ještě dluží 14tis. co byli spolu ona u soudu řekla, že ji nedával prachy na malou ani po dobu soužití, tak ji dluží i těch 14tis.+ alimenty, teď byla u nějakého exkutora nebo co, že na něj pošlou a hošan půjde zřejmě sedět za neplacení na dceru, k tomu se nechává zapírat, k soudu se nedostavuje, takže ho dovedli jednou v poutech :zed:. Že to některým chlapům za to stojí, děti si udělat to jo, ale pak se řádně starat to né :cert: :cert: :cert: si myslí, že rozvodem se zbavili i dítěte nebo co :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
12.9.12 18:39

Ježíš já tam mám překliků to je hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
12.9.12 18:41

Já jsem si nedávno dávala žádost o zvýšení výživného a nikdo se mě na výdaje na dítě neptal :nevim: Chtěli vědět obou příjem, vyživovací povinnosti obou stran, jestli pracují můj manžel a jeho přítelkyně a ptali se nás obou na výdaje na domácnost pak to vypočítali a bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.9.12 18:42
@jaaajaa píše:
Ježíš já tam mám překliků to je hrůza…

to bude určitě z rozčílení, taky se mi to stává hlavně, když se vytočím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.12 18:44

@jaaajaa U toho jsem nebyla, to mi řelk on i ona (jeho bývalá)
A já jsem neřekla, že on něj nechci alimenty, jen se nehodlám hádat s ním a žádat je zpětně, samozřejmě až je bude mít soudně, tak mu neodpustím ani korunu. :)

zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
841
12.9.12 18:48
@Anonymní píše:
@jaaajaa U toho jsem nebyla, to mi řelk on i ona (jeho bývalá)
A já jsem neřekla, že on něj nechci alimenty, jen se nehodlám hádat s ním a žádat je zpětně, samozřejmě až je bude mít soudně, tak mu neodpustím ani korunu. :)zakladatelka

to byl strašně asi inteligentní soudce. a nechápu že se bávalka neodvolala to je prostě na hlavu. A myslím že by jsi je poněm zpětně chtít měla kort když se ani nesnaží ti měsícně nejakou tu kačku dát. I kdyby ti to měl třeba po 500kc k alimentům sprácet bude se ti každá kačka hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
12.9.12 18:49

@IvkaH jojo přesně tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.12 19:17

Když chlap nechce platit, tak z něj stejně nevytáhnete ani korunu. Můj ex má na dceru (19let) vyměřeno měsíčně 3500,–. A víte, kdy zaplatitl naposledy? Když jí bylo 10!! Travalý pobyt má na úřadě, PČR po něm zvesela pátrá - pokud najde, půjde sedět, ale co z toho? Dcera stejně neuvidí ani korunu. Za 14 dní holka nastupuje na VŠ a když jsme spočítali výdaje na koleje a ostatní měsíční nutnosti, dostali jsme se na částku kolem 6 500,–. Pokud se holce nepodaří sehnat brigádu, tak já abych sháněla druhé zaměstnání :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex