Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Manžel má domluvené, že může chodit pro syna z bývalého vztahu každou neděli na 8 hodin, toť vše, synovi byli 3 roky, když se toto pravidlo stanovilo.
@Anonymní píše:
Manžel má domluvené, že může chodit pro syna z bývalého vztahu každou neděli na 8 hodin, toť vše, synovi byli 3 roky, když se toto pravidlo stanovilo.
A tak se domluvili, nebo tak rozhodl soud? Já chci vědět jak rozhodne soud pokud mi se nedomluvíme. aby tady nemusel být každý 2 nebo 3 den.
Soud to nechal na mně. Nebo aspoň v rozsudku to nemám
, tak nevím ![]()
jezdí pro něj jednou za dva týdny a přijde mu to moc, protože nestíhá chodit do baru ![]()
To Vám zavidím.
mě každý druhý den otravuje že ho chce vidět a nevím co s tím mám dělat. ![]()
@Anonymní píše:
To Vám zavidím.mě každý druhý den otravuje že ho chce vidět a nevím co s tím mám dělat.
domluvit se? vždyť je to táta ne?
Śvagrová měla návštěvy jednou za 14 dní na víkend, na noc musela malá k tátovi, přestože od sebe bydleli tři minuty cesty pěšky.
Já osobně nechápu, proč by mě vztah dítěte a druhého rodiče trpět tím, že se rodiče rozvedli. Měli by se vídat tak často, jak chtějí. V tomhle jsem hrozně urejpaná, tak se raději dalších komentářů zdržím. ![]()
@sophinka a jak se domluvit? snažila jsem se domluvit jak jsem psala, ale to nejde. Přece tady nemůže být skoro každý den ne? ![]()
@Anonymní píše:
@sophinka a jak se domluvit? snažila jsem se domluvit jak jsem psala, ale to nejde. Přece tady nemůže být skoro každý den ne?
Sakra vždyť je to jeho táta, proč by tam nemohl být skoro každý den? Jak by se líbilo tobě, kdyby malej žil s tátou a ten by tobě určil návštěvy, jak jsi napsala ty. (No a už je to tady.)
Tak mu dítě voď, pokud Ti vadí, že Ti leze do soukromí, ale styky bych neomezovala. Je fajn, že má zájem.
@Anonymní píše:
@sophinka a jak se domluvit? snažila jsem se domluvit jak jsem psala, ale to nejde. Přece tady nemůže být skoro každý den ne?
děláš si legraci? dítě není majetek on má na svoje dítě právo jako ty a dítě má právo na tátu,zrovna tak jako na mámu. Měla bys děkovat Bohu,že má zájem dítě vídat ![]()
Asi máte pravdu, ale on mi třeba večer napíše, že si pro něj ráno příjde, to přece nejde. Mi máme taky svůj program. Potřebuju mít stanovený přesně dny a ne kdy si vzpomene a já pak musím všechno rušit.
Paneboze bud rada, ze ma o dite zajem, vzdyt je to jeho otec! Co ja bych za nej dala
![]()
@Anonymní píše:
Asi máte pravdu, ale on mi třeba večer napíše, že si pro něj ráno příjde, to přece nejde. Mi máme taky svůj program. Potřebuju mít stanovený přesně dny a ne kdy si vzpomene a já pak musím všechno rušit.
Odepiš mu, že máš program a navrhni návštěvu třeba na odpoledne. Myslíš, že to dělá schválně ( i s tím už jsem se setkala, že tatínek měl zájem jen tehdy, když se dozvěděl, že mají druhý den někam jet, aby si bývalka nevyskakovala )
Dobrý večer maminky.
Jaké vám určil soud návštěvy? S ex jsme minulý týden sepsali dohodu, že si syna (2,5roku) bude brát každý sudý víkend a v lichý týden 1 den. Je to týden a už se mu to nelíbí.