Jaké vám určil soud návštěvy?

Anonymní
7.7.12 19:59

Jaké vám určil soud návštěvy?

Dobrý večer maminky.
Jaké vám určil soud návštěvy? S ex jsme minulý týden sepsali dohodu, že si syna (2,5roku) bude brát každý sudý víkend a v lichý týden 1 den. Je to týden a už se mu to nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.7.12 20:05

Manžel má domluvené, že může chodit pro syna z bývalého vztahu každou neděli na 8 hodin, toť vše, synovi byli 3 roky, když se toto pravidlo stanovilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.12 20:07
@Anonymní píše:
Manžel má domluvené, že může chodit pro syna z bývalého vztahu každou neděli na 8 hodin, toť vše, synovi byli 3 roky, když se toto pravidlo stanovilo.

A tak se domluvili, nebo tak rozhodl soud? Já chci vědět jak rozhodne soud pokud mi se nedomluvíme. aby tady nemusel být každý 2 nebo 3 den.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.12 20:09

Tam to bylo tak, že oni dali návrh a soud jim to schválil.

• Citovat
  • Upravit
4466
7.7.12 20:10

Soud to nechal na mně. Nebo aspoň v rozsudku to nemám :lol:, tak nevím :nevim:
jezdí pro něj jednou za dva týdny a přijde mu to moc, protože nestíhá chodit do baru :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.12 20:13

To Vám zavidím. :,( mě každý druhý den otravuje že ho chce vidět a nevím co s tím mám dělat. :,(

• Citovat
  • Upravit
sophinka
7.7.12 20:14
@Anonymní píše:
To Vám zavidím. :,( mě každý druhý den otravuje že ho chce vidět a nevím co s tím mám dělat. :,(

domluvit se? vždyť je to táta ne?

• Citovat
  • Upravit
7182
7.7.12 20:16

Śvagrová měla návštěvy jednou za 14 dní na víkend, na noc musela malá k tátovi, přestože od sebe bydleli tři minuty cesty pěšky. :roll: Já osobně nechápu, proč by mě vztah dítěte a druhého rodiče trpět tím, že se rodiče rozvedli. Měli by se vídat tak často, jak chtějí. V tomhle jsem hrozně urejpaná, tak se raději dalších komentářů zdržím. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.12 20:16

@sophinka a jak se domluvit? snažila jsem se domluvit jak jsem psala, ale to nejde. Přece tady nemůže být skoro každý den ne? :(

• Citovat
  • Upravit
7182
7.7.12 20:17
@Anonymní píše:
@sophinka a jak se domluvit? snažila jsem se domluvit jak jsem psala, ale to nejde. Přece tady nemůže být skoro každý den ne? :(

Sakra vždyť je to jeho táta, proč by tam nemohl být skoro každý den? Jak by se líbilo tobě, kdyby malej žil s tátou a ten by tobě určil návštěvy, jak jsi napsala ty. (No a už je to tady.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
7.7.12 20:19

Tak mu dítě voď, pokud Ti vadí, že Ti leze do soukromí, ale styky bych neomezovala. Je fajn, že má zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
7.7.12 20:19
@Anonymní píše:
@sophinka a jak se domluvit? snažila jsem se domluvit jak jsem psala, ale to nejde. Přece tady nemůže být skoro každý den ne? :(

děláš si legraci? dítě není majetek on má na svoje dítě právo jako ty a dítě má právo na tátu,zrovna tak jako na mámu. Měla bys děkovat Bohu,že má zájem dítě vídat :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.12 20:22

Asi máte pravdu, ale on mi třeba večer napíše, že si pro něj ráno příjde, to přece nejde. Mi máme taky svůj program. Potřebuju mít stanovený přesně dny a ne kdy si vzpomene a já pak musím všechno rušit.

• Citovat
  • Upravit
marra
7.7.12 20:24

8o Paneboze bud rada, ze ma o dite zajem, vzdyt je to jeho otec! Co ja bych za nej dala :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
15659
7.7.12 20:25
@Anonymní píše:
Asi máte pravdu, ale on mi třeba večer napíše, že si pro něj ráno příjde, to přece nejde. Mi máme taky svůj program. Potřebuju mít stanovený přesně dny a ne kdy si vzpomene a já pak musím všechno rušit.

Odepiš mu, že máš program a navrhni návštěvu třeba na odpoledne. Myslíš, že to dělá schválně ( i s tím už jsem se setkala, že tatínek měl zájem jen tehdy, když se dozvěděl, že mají druhý den někam jet, aby si bývalka nevyskakovala )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová