Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My máme velkého knírače kříženého nejspíš s briardem. Je hodně temperamentní ale věrný, a přátelský, malého miluje. NA svůj temperament poslouchá slušně, bohužel tím jaký je to „tele“ tak nemá psího kamaráda, protože malí se ho bojí, a velcí většinou na to nemají náladu páníčkové ![]()
@lazy_cat No obskakovani je taky silene, prvni co je, kdyz prijdu na navstevu tak uz ho mam na noze.Mne prijde, ze si mysli, ze je vudce smecky, tak proto je takovy
ale muj pes to neni, takze s tim stejne nic nenadelam.Jeho ,,panicek" ho bere jako mimino, tak to je pak nejaka vychova asi tezka.. tu kastraci jsem taky navrhovala, ze by se urcite sklidnil, ale zamitnuto. Ten civavak je prave od nich, presidlil k nam, protoze buldog ho chtel zahryznout ![]()
@xsaleen Jeee ukaz nam foto, ten musi byt krasny
No vidis a ja bych k nasi Bernske hned kamse brala, ma kolem sebe jen same male trpasliky, nema si s kym poradne hrat ![]()
@marra2 ani ti nevim, jestli tu někde fotku mám
se mi pokaždý hne, otočí, zdrhne…
@marra2
U nás jsem byla proti spíš já, ale nakonec jsme usoudili, že to tak bude nejlepší. Od té doby už na nikoho neskočil. Zajímavý bylo, že ke mě si nikdy nic takového nedovolil, zkoušel to jenom na manžela.
Ještě ji zkus ukázat video Buď já a nebo pes - je tam přímo z buldokem, myslím že chováním stejným jako ty popisuješ.
http://www.youtube.com/watch?…
Příspěvek upraven 02.03.14 v 22:03
@xsaleen píše:
@marra2 ani ti nevim, jestli tu někde fotku mámse mi pokaždý hne, otočí, zdrhne…
teda, to je macek! Co je to za rasu?
@Burj Chalifa velký knírač křížený asi z briárdem, ale podmírák, má cca 22kg
je stříhaný, tak je štíhlejší, normálně má chlupy cca 7cm dlouhý, ale chlupy z něj jsou všude, a tak ho sříhám, protože i tak chodím po bytě a nedělám nic jiného, než sbírám chomáče (nemáme koberce)
@xsaleen píše:
je stříhaný, tak je štíhlejší, normálně má chlupy cca 7cm dlouhý, ale chlupy z něj jsou všude, a tak ho sříhám, protože i tak chodím po bytě a nedělám nic jiného, než sbírám chomáče (nemáme koberce)
jj to zbírání znam
,jedna nae fenka je taky velka kniračka…přez zimu jak medvěd a v letě štihla laňka…
@xsaleen píše:
Když ho dobře vyčešeš, můžeš mít svetr
.ne, fakt, prý ty chlupy nějaká paní umí spřádat na svetry.
@abby no je to mazec, pořád a pořád.. a prej že knírači nelínaj.. ale on to má nejspíš po otci, má srst jemnou.. nejvíc mi to vadí v jídle, a to ho v kuchyni u vaření nemám, mám malou, tak by mi tam akorát překážel, stačí, že se mi tam plete malej
@lazy_cat dekuji,dekuji za video.To je presne on i s tim vylucovanim
hned ji to posilam.
@xsaleen ten je luxusni
odkud jste, berem vas do party na prochazky ![]()
@marra2 z Plzně
Holky, jak to udělat, aby pes necintal? ten se napije, a po celím bytě je mokro ![]()