Jakého máte pejska?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10135
2.3.14 21:51

My máme velkého knírače kříženého nejspíš s briardem. Je hodně temperamentní ale věrný, a přátelský, malého miluje. NA svůj temperament poslouchá slušně, bohužel tím jaký je to „tele“ tak nemá psího kamaráda, protože malí se ho bojí, a velcí většinou na to nemají náladu páníčkové :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
2.3.14 21:53

@lazy_cat No obskakovani je taky silene, prvni co je, kdyz prijdu na navstevu tak uz ho mam na noze.Mne prijde, ze si mysli, ze je vudce smecky, tak proto je takovy :nevim: ale muj pes to neni, takze s tim stejne nic nenadelam.Jeho ,,panicek" ho bere jako mimino, tak to je pak nejaka vychova asi tezka.. tu kastraci jsem taky navrhovala, ze by se urcite sklidnil, ale zamitnuto. Ten civavak je prave od nich, presidlil k nam, protoze buldog ho chtel zahryznout :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
2.3.14 21:54

@xsaleen Jeee ukaz nam foto, ten musi byt krasny :kytka: No vidis a ja bych k nasi Bernske hned kamse brala, ma kolem sebe jen same male trpasliky, nema si s kym poradne hrat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
2.3.14 21:57

@marra2 ani ti nevim, jestli tu někde fotku mám :lol: se mi pokaždý hne, otočí, zdrhne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
2.3.14 21:58

@marra2
U nás jsem byla proti spíš já, ale nakonec jsme usoudili, že to tak bude nejlepší. Od té doby už na nikoho neskočil. Zajímavý bylo, že ke mě si nikdy nic takového nedovolil, zkoušel to jenom na manžela.
Ještě ji zkus ukázat video Buď já a nebo pes - je tam přímo z buldokem, myslím že chováním stejným jako ty popisuješ.

http://www.youtube.com/watch?…

Příspěvek upraven 02.03.14 v 22:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.3.14 21:59
@xsaleen píše:
@marra2 ani ti nevim, jestli tu někde fotku mám :lol: se mi pokaždý hne, otočí, zdrhne…

teda, to je macek! Co je to za rasu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
2.3.14 22:03

@Burj Chalifa velký knírač křížený asi z briárdem, ale podmírák, má cca 22kg
je stříhaný, tak je štíhlejší, normálně má chlupy cca 7cm dlouhý, ale chlupy z něj jsou všude, a tak ho sříhám, protože i tak chodím po bytě a nedělám nic jiného, než sbírám chomáče (nemáme koberce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
2.3.14 22:06
@xsaleen píše:
je stříhaný, tak je štíhlejší, normálně má chlupy cca 7cm dlouhý, ale chlupy z něj jsou všude, a tak ho sříhám, protože i tak chodím po bytě a nedělám nic jiného, než sbírám chomáče (nemáme koberce)

jj to zbírání znam :mrgreen:,jedna nae fenka je taky velka kniračka…přez zimu jak medvěd a v letě štihla laňka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.3.14 22:06
@xsaleen píše:

Když ho dobře vyčešeš, můžeš mít svetr :lol:.ne, fakt, prý ty chlupy nějaká paní umí spřádat na svetry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
2.3.14 22:08

@abby no je to mazec, pořád a pořád.. a prej že knírači nelínaj.. ale on to má nejspíš po otci, má srst jemnou.. nejvíc mi to vadí v jídle, a to ho v kuchyni u vaření nemám, mám malou, tak by mi tam akorát překážel, stačí, že se mi tam plete malej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
2.3.14 22:09

@Burj Chalifa no to bych klidně mohla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
2.3.14 22:11

@lazy_cat dekuji,dekuji za video.To je presne on i s tim vylucovanim :roll: hned ji to posilam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
2.3.14 22:11

@xsaleen ten je luxusni :potlesk: odkud jste, berem vas do party na prochazky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
2.3.14 22:14

@marra2 Nemáš zač, snad pomůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
2.3.14 22:16

@marra2 z Plzně

Holky, jak to udělat, aby pes necintal? ten se napije, a po celím bytě je mokro :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný