Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@lazy_cat
ne neber to nejak osobne, tohoto psa co mas ty, ma muj svagr a fakt je to male prase
a to prdeni, krkani, navic naprosto linej pes
Ale verim, ze nekmu se libi, nahodou musim uznat, ze jako stene byl nadherny. A jako gaucvej mazlicek asi taky, jen doma bych ho nechtela. A ver tomu, ze za civavu se otoci taky kazdy
Mam krysarika, ted uz i civavaka(zamiloval se do krysarice a nehne se od ni nakrok
), Bernskou salasnici, krasna to trojka ![]()
@marra2 píše:
@lazy_catne neber to nejak osobne, tohoto psa co mas ty, ma muj svagr a fakt je to male prase
a to prdeni, krkani, navic naprosto linej pes
Ale verim, ze nekmu se libi, nahodou musim uznat, ze jako stene byl nadherny. A jako gaucvej mazlicek asi taky, jen doma bych ho nechtela. A ver tomu, ze za civavu se otoci taky kazdy
Mam krysarika, ted uz i civavaka(zamiloval se do krysarice a nehne se od ni nakrok
), Bernskou salasnici, krasna to trojka
krásnej, salašnický?
@Burj Chalifa jj salasnička naše, je zlatá. Klidne bych brala jeste jednu, ale mam zakaz
![]()
@marra2 Neberu neboj
Bernskej salašnickej je nááádhernej! Já mám ráda větší psy, všechny čivavy a spol považuju za drzý, uštěkaný kočky
Ale bylo by nudné, kdyby se všem líbila stejná rasa ![]()
Jo a máš pravdu, gaučák je to obrovskej, většinu dne prospí a občas ho na procházku musím tahat za sebou ![]()
@mookiee píše:
děkujuje to prcek, nemá ani dvě kilča… a její taťka je televizní hvězda, čivava se sobím parožím a čtvrtníčkem
jenže se nerada dělí, tak jsem zvědavá jak bude reagovat na mladší ségru
![]()
a takovýhle to bylo mimčo
jezisi to je milacek ![]()
@Taminka píše:
jezisi to je milacek
tatínek je ten slavný sob? To je celebrita! Ještě žije?
@lazy_cat S tim stekanim mas pravdu, to je silenost
Ted jak mame i toho civavaka tak to je nekdy mam chut normalne utopit
Staci aby nekdo prosel a uz na nej vyjizdi jak blbej. Krysarice poslechne na slovo, ale tohoto tu mame trvale asi mesic a ne a ne poslechnout, no tak uvidime co dál ![]()
Chtela jsem se zeptat, segra ma problem prave s buldokem, protze je hrozne tvrdohlavej, jakmile se mu nechce ven, tak se proste zabejci a je schpny na ni vyjizdet
Ona je z toho celkem nastvana, protoze ma problem ho vyvencit.Dela to tedy i panickovi, podle me je to vychovou, oni tvrdi ze ma takovu povahu, znas to taky?
@Bodlinka 09 píše:
Pejsky máte všichni hezký. Každý si vybere toho svého a je to pro něj ten nej nej pejsek. Hlavně když má ten pejsek správného páníčka který tomu rozumí a má ho rád. Nejhorší je když někdo bere pejska jako věc, kterou lze vyhodit a nebo se jí nějak zbavit když přestane bavit. Nám když umřel pejsek, tak jsme to obrečeli všichni a i teď nám je smutno když si prohlížíme fotky.
To mi povídej, nám když zemřel pejsek, tak jsme nejedli, nespali..hrozný období. Nejhorší bylo, že mu bylo jen 6 let, utekl a týden jsme ho hledali, než ho našla nějaká paní v 20 km vzdálené vesnici u kolejí bez známek života..později jsme se dozvěděli, že ho jakási ženská ukradla, protože se jí libil a odvezla si ho domů
Jenže jí rozkousal plot a utekl a takhle dopadl
Byl to krásnej pes, hovawart, prostě člen rodiny, byli jsme z toho hodně dlouho všichni špatný, mohl tu být ještě pěkných pár let..
@Burj Chalifa
jojo, sobí čivavák
no malou jsme si brali je to víc jak pět let a ještě žil… od tý doby o něm nevíme, jsme ostudy a ani jednou jsme za paní nejeli
ale chtěli bychom psisko zase od té samé chovatelky, tak zjistíme, pokud teda se ještě tomuto „oboru“ věnuje - zvířata pro film, chovná stanice několika plemen a doma zoo ![]()
@marra2 Náš bígl taky nechce ven, když je hnusně. Bígl.
Ale teda nevyjíždí, to dělá, že neexistuje.
@mookiee píše:
@Burj Chalifa
jojo, sobí čivavákno malou jsme si brali je to víc jak pět let a ještě žil… od tý doby o něm nevíme, jsme ostudy a ani jednou jsme za paní nejeli
ale chtěli bychom psisko zase od té samé chovatelky, tak zjistíme, pokud teda se ještě tomuto „oboru“ věnuje - zvířata pro film, chovná stanice několika plemen a doma zoo
Vstoupil do dějin!
@marra2
naše malá teda nevyjíždí, ale je děsně uštěkaná
zkoušeli jsme jí to odnaučit, ale mají to asi v genech
s tím posloucháním jsme taky na štíru, když byla malá, bylo to ok, ale nějak se odnaučila. jako poslechne, ale pomalu aby se jí člověk prosil
tak jsme zase najeli na výcvik…
@Litta píše:
@marra2 Náš bígl taky nechce ven, když je hnusně. Bígl.Ale teda nevyjíždí, to dělá, že neexistuje.
Jooo tak to ta nase krysarice, zaleze pod plstar a dela ze je mrtva
heerecka jedna. Ale tento fakt vyjede, klidne kousne do nohy ![]()
@mookiee Asi jo to stekani maji v genech, nekde jsem cetla, ze si tak dkazuji, ze jsou taky Hafani, ikdyz malinkati
Ale teda tady ten civavak, ac je krasny, ma silenou povahu, sedi u cesty a ceka az pojede auto aby pod nej mohl skocit
je sileny fakt ![]()
@marra2 Náš teda nevyjíždí, ale tvrdohlavej je až to hezký není. Pravdou je, že jsme si ho brali od jeho minulého paníčka když mu bylo 9 měsíců, a co se týče výchovy tak to bylo hrozný. Ze začátku každého obskakoval a nedal si říct hodně dlouho. Po všech pro i proti zvítězila kastrace…nevím jak se k tomuhle stavíš…v podstatě se po krátké chvilce zklidnil a je to mazel, ale nic si k nám nedovolí. Mám na něj postroj, takže ho za sebou občas táhnu silou ale nakonec ho „přemůžu“ a konečně se uráčí na procházku jít
Naštěstí se to nestává už tak často. Dělával to když byl mladší.