Jakého máte pejska?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5130
8.3.12 21:23
no tak snad bude v pohodě…my ho bereme vsude sebou…je to nase prvni mimino, dokonce s nami spi i v posteli :oops:
Natael píše:
my taky máme 3letýho mopesáka a 3 měsíční miminko a naprosto v pohodě, jen ho musíte brát všude s sebou a seznamovat ho hodně s mimčem,páč potom je uraženej a žárlí ;)
valina1 píše:
já mám 3 letého mopsíka, jenaprosto úžasnej ke všem a když ho něco stve nebo nebavi tak proste odejde :-) mimi cekame, tak jsem zvedava, jak bude reagovat, al pevne doufam, ze dobre :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
22.3.12 19:09

Když jsem ještě bydlela u našich tak jsme měli echt voříška, teda voříšku, páč je to holka, je jí už 10 let a je zlatá hrozná mazlivka a od synovce snese leccos. Teď s přítelem jsme si adoptovali vysloužilého závodního chrta z Irska a je to další poklad. Takový líný flegmatik, hrozně rád se mazlí a děti mu nevadí, ale ani nemá potřebu si s nima hrát, fakt flegmoš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
22.3.12 21:21

Máme krátkosrstého výmařského ohaře, je jí 9 let. Je to pohodářka, hlídač, miluje děti, je moc hodná a hrozně velký sportovec (máme velkou zahradu, takže se vyběhá). Ostatním zvířátkám neublíží, dokonce si rozumí s naším králíkem a morčetem. Naše děti miluje, a děti milují jí. Hrozně rádi si s ní hrají, vydrží s ní i 3 hodiny venku, umí povely, aportovat, agility takový naše zlatíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
včelička Mája
12.4.12 17:34

my máme yorkšírka, 10 měsíční princeznu je to náš mazel, uvidíme jak bude reagovat na miminko, zatím se o něj stále snažíme,ale věříme že to vyjde a prďola si zvykne

• Citovat
  • Upravit
572
26.1.14 19:07

Ahojky, premyslime (teda vic spis ja nez pritel :mrgreen: ) o pejskovi… neco mensiho, do bytu… Uvazuji o jack russelovi, napadl me i shih tzu… nasi maji maltezacka, takze toho ne-e, ten je jen jeden :srdce:… ale zajimala by mne vase zkušenost a popripade doporuceni… Slysela sem, ze russel je velice aktivini pejsek, coz by nam nevadilo… Pritel ma ovsem strach, ze v nasi nepritomnosti zlikviduje byt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
26.1.14 19:10

Já mám westíka (west highland white terier) a nemužu si ho vynachválit :srdce:
Do bytu velikostně vhodnej, podobnej maltézáčkovi, ale mně se zdá hezčí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
26.1.14 19:14

@Camosh Jack Russel je teriér a podle toho se chová :-D Jestli nemáte se psy moc zkušeností, tak přítelova starost ohledně bytu je oprávněná :-D
Za mě něco, co nelíná, já opět začínám z našeho zvířectva šílet, když zvednu prcka ze země a vidím, jak je zespodu chlupatý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
26.1.14 19:22

JRT jsem taky chtěla, ale měla jsem stejné obavy jako tvůj přítel, takže nakonec zvítězil bigl. A demolovala nám byt taky :mrgreen: ale jen do roka. Teď jí jsou tři a je to hodný zlaticko :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
26.1.14 19:26

Jacka mel manzel s byvalkou (hned dva) jednoho ma muj bejvalej a ac jsem aktivni clovek- tohohle teroristu bych nechtela :D mame doma krizence ohare - ale tohle mi prijde vetsi peklo :)
a musim rict, ze vsichni tri psy (dve feny treti pes) vsichni curali do postele a doma :zed:
zdemolovany od nich mame nabytek (od holek) ale pes nici pokud se nudi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33.Lucie
26.1.14 19:33

Schi-tzu 2 fenky mají chlupy jak lidské vlasy nelínají.

• Citovat
  • Upravit
24798
26.1.14 19:40

@Camosh Nechápu, podle čeho vybíráš… Dva tak rozdílní psi ve výběru?
Mrkni na povahy, původní využití plemene. A až v poslední řadě na vzhled ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
26.1.14 19:47

Tak musite premyslet, co jste psovi schopni a ochotni poskytnout.JRT je tvrdohlavec k neutahani, potrebuje skutecne moc pohybu, je jak na perkach.Na vic byvaji dost dominantni, potrebujou skutecne nejak vest, jinak z nich vyrostou hajzlici. Dokonce jstem cetla, ze neni uplne vhodny pro zacatecniky a k malym detem.Lidi si je ted dost porizuji, protoze jsou moderni, ale uz nekoukaji, jaky ten pes je, jaky ma naroky a jestli se k nim vubec hodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
26.1.14 19:53
@jepet píše:
@Camosh Nechápu, podle čeho vybíráš… Dva tak rozdílní psi ve výběru?
Mrkni na povahy, původní využití plemene. A až v poslední řadě na vzhled ;)

Presne tak, je v nich dost rozdil. Ja bych treba jacka nedala, ma ho svagrova a to je teda pes na moje nervy. Nejprve bych se zamerila na povahu, narocnost na pohyb, ochotu poslouchat a az nakonec vzhled. Jinak taky muzete byt nestastni z toho, co bude pejsek z nudy vyvadet, nebo naopak bude lezet misto aby makal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33.Lucie
26.1.14 19:57

Schi-tzu v Tybetu zahříval nohy, takže je jasné, že je to postelovej pes, nepořebuje tak často venčit a hlavně ani neštěká tak jak jiná plemena. Ty naši štěkají jen na povel a nebo když někdo zazvoní, místo zvonku je mám :-),ale stačí jen jedno malé gesto a okamžitě přestanou.

• Citovat
  • Upravit
7164
26.1.14 20:00

Tak mi máme 4 pejsky. 1. - Labrador křížený s dalmatinem, 2- dingo kříženej se setrem, 3- zlatý retrívr, a poslední je bernský salašnický :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný