Jakého máte pejska?

1004
4.3.12 08:59

Jakého máte pejska?

Ahoj holky,diskuze jen tak pro radost,jakou rasu máte pejska a jake zkušenosti s jejich povahami ,jake jsou k dětem,ostatním zvířatum atd…My máme VELKOU KNÍRAČKU a ANGLICKÁ SETŘICE…Mimčo tetkom čekáme,takže reakce zatím nevím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
4.3.12 09:01

Já mám bišonka, je to pošuk, ale holky miluje. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
4.3.12 09:06

ahoj, my máme fenku boloňského psíka. reakce na miminko bylo skvělá a teď jsou se synem (15 měsíců) velcí kamarádi :-). k ostatním zvířátkům je přátelská (i třeba k zakrslým králíkům apod.) a chce si s nimi hrát :-). povahu má bezvadnou, je absolutně neagresivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
4.3.12 09:07

ahoj, my máme tzv. „pouliční směs“ :lol: , ikdyž nejvíc asi převládá jezevčík. Je z útulku a občas je to s ní těžké.Třeba při večerním venčení, když se jí nechce, tak na nás vrčí a vyjíždí,takže když jsem čekala mimi, tak jsem se docela bála,jak to s ní bude. Ale když jsme si přivezli malou z porodnice, byla jsem mile překvapena.Jelikož už je sama matkou, tak se to v ní asi opět probudilo či co :D a byla živou chůvičkou.Kdykoliv malá zakňourala, byla první,kdo byl u postýlky, hlídala.To nasazení jí teda dlouho nevydrželo,ale vždy když někam jedem a jí neberem,tak při příjezdu musí zkontrolovat,jestli jsme jí přivezli zpátky a chová se k ní dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.3.12 09:11

1kus Argentický ovčák 2kusy Něměcký ovčák a 1kus Píďa podpeřiňák (takovej náš malej zmetek) :mrgreen: :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
4.3.12 09:13

Jorkšíra, je to můj mazel :andel: a pěkný čert :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.3.12 09:15

retrievera a k dětem je super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
4.3.12 09:17

Ahoj, máme fenku rhodeského ridgebacka. Dcera začala lézt takže objektem nejvyššího zájmu je právě pes.Aisha si jí ale moc nevšímá, když malá přileze trpělivě leží a nechá si šahat na drápky. Malá je hodně jemná, ťuká do ní jen tak jedním prstíčkem, hlídám to :-) Doufám, že až dcera vyroste budou větší parťačky a náš pes na ní nedá dopustit, zatím mi přijde že jí ignoruje :-(
K malým psům jí nepouštím, hrabe je pod sebe, je hodně dominantní. Nic jim neudělá, není agresivní. Pokud na ní ale zaútočí pes,což se nám stalo už 2× tak se brání hoooodně zuřivě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
4.3.12 09:19

já měla křížence pinče a jacka russella. Jak jsem otěhotněla, byl na mně agresivní. vyjížděl po mně. Když mně poprvé pokousal šel pryč. Měla bych strach, že byl na mně zničeho nic tak agresivní a mohl v nestřežené chvíli něco udělat Barunce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
4.3.12 09:19

jsou to zlatíčka, ale taky největší šašci, takže z poslušnosti toho moc neumíme, my pánečci taky ostatně nejsme příliš důkladní jak bysme měli být. ale mimi teprve bude, snad je snesou, rozhodně nejsou agresivní, jen zvědaví. a nekonečně hodní :) a jsou u baráku, ne v bytě.

a cizí běhavý děti pasou :zed: tak snad když bude naše, odnaučíme je to. jinak bude furt na zemi :D

jinak belgický ovčák - groenendal a tervueren v barvě vlkošedé :) jo a jsou to bráchové z jednoho vrhu, kdyby to náááhodou nebylo poznat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
4.3.12 09:21

Ahoj, máme křížence boxera a stafforda, je skvělá. Mimčo se nám zatím nedaří, ale ke všem dětem je ohleduplná, nechá si šťouchat do uší i očí a když už se jí to fakt nelíbí, tak otočí hlavu na druhou stranu a je klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
4.3.12 09:22
Hmarilla píše:
já měla křížence pinče a jacka russella. Jak jsem otěhotněla, byl na mně agresivní. vyjížděl po mně. Když mně poprvé pokousal šel pryč. Měla bych strach, že byl na mně zničeho nic tak agresivní a mohl v nestřežené chvíli něco udělat Barunce.

to je celkem síla, že tak reagoval. moji naštěstí jsou zlatí, snad ještě víc než před tím, ale doma mám dva nekastrovaný kocoury a ti začli tak od mýho 5tt šíleně mrouskat a vybíjet si na mě sexuální agresivitu atd. to nikdy nedělali, takže jsou v pátek vykastrovat, co jinýho s nima :nevim: ale nechtěli jsme, dokud budou hodní…nejsou :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
4.3.12 09:23

my máme Staffordšírského Bullteriéra.Pohodář,flegmatický pes,plný lásky ke všemu. Děti miluje a nejen naše,ostatní zvířátka taky.Nic ho nerozhodí,prostě pes jak má být.
Vždycky se musím smát , když reakce lidí co ho neznají,řeknou že máme „bojové plemeno“.Ano máme od slova „bojím se“ Bojí se totiž sněhuláka,pověšeného prádla na šňůře,stínu.Tak jak za celý rok nezaštěká, tak tohle ho nutí blafat a couvat . :lol: :lol: :lol:
Ale je to naše zlatíčko pejsvídkovatý. :hug: :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
4.3.12 09:33
Hako píše:
my máme Staffordšírského Bullteriéra.Pohodář,flegmatický pes,plný lásky ke všemu. Děti miluje a nejen naše,ostatní zvířátka taky.Nic ho nerozhodí,prostě pes jak má být.
Vždycky se musím smát , když reakce lidí co ho neznají,řeknou že máme „bojové plemeno“.Ano máme od slova „bojím se“ Bojí se totiž sněhuláka,pověšeného prádla na šňůře,stínu.Tak jak za celý rok nezaštěká, tak tohle ho nutí blafat a couvat . :lol: :lol: :lol:
Ale je to naše zlatíčko pejsvídkovatý. :hug: :* :srdce:

To mi připomíná tu naši 40kg krásku. Zafouká vítr, bouchnou dveře, sekne po ní kočka a už se bojí a utíká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
4.3.12 09:34

Já mám 3 fenky Velkýho münsterlandského ohaře. Jsou to lovci od přírody, takže od tý doby co je mám se i kočky naučily chodit po střechách. Jinak nemají šanci. Každá je povahově úplně jiná, ale všechny jsou mazlíčci. Milují společnost. S malými dětmi mám zkušenost jen s tou nejstarší. Ta jak slyší plakat mimčo, tak nasadí takový ustaraný výraz, že by ho šla utěšit. První dítko čekám v červenci, tak jsem na jejich reakce zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný