Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já měla do minulého měsíce zlaťouška bylo mu skoro 13 let, ale teď jsem se zamilovala do Pyrenejského horského psa, Já prostě miluji chlupáče ![]()
@Acai ten je nádhernej, hlavně ty štěňata
taky jsem ho chtěla
Jsou krásný, ale na něj mám malou zahradu… takže už si nepořídím žádného. ![]()
Máme malého Německoho špice a nalezenečka jorkšíra s malým kníračem, oba jsou to naše zlatíčka
![]()
Ja doporucuju stafordsirskeho bullteriera, jsou to uzasny psy k detem. jsou mazlivy hodny, ale zaroven jsou to skvely partaci ke vsem sportum ![]()
Já doporučuju mopse
Jsou to pohodáři, milují děti a doma nic neničí, protože stále pospávají ![]()
@backjay píše:
Tak mi máme 4 pejsky. 1. - Labrador křížený s dalmatinem, 2- dingo kříženej se setrem, 3- zlatý retrívr, a poslední je bernský salašnický
nemáš fotku toho labradora s dalmatinem? Mě by zajímalo jak vypadají, ale musí být fajní ![]()
Jezevčíka to je naprosto skvělé plemeno a nebo potom ještě kavalir king charles spaniel, ale zkušeností s nim nemám. Ale mi se spíše líbí velcí psi labrador, Bernský salašnicky, Slovenský čuvač ![]()
@anubis25 najdu a pošlu:) je černej, a na bílé náprsnce má černé flíčky:) jinak celej černej, je je vyšší než labrador:)
@Petiik píše:
Teď s přítelem jsme si adoptovali vysloužilého závodního chrta z Irska a je to další poklad. Takový líný flegmatik, hrozně rád se mazlí a děti mu nevadí, ale ani nemá potřebu si s nima hrát, fakt flegmoš
Adoptovali jste ho přes Chrty v nouzi neob přes GACR? Jak se jmenoval, když ho nabízeli? Já tyhle dvě organizace sleduju a neustále mi to v hlavě šrotuje, ti psi jsou naprosto úžasní…