Jakého máte pejska?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
4.3.12 13:34

tak to je jako u nás naše doga má 9 měsíců a malá má 10.5 měsíce a jsou super kámošky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
4.3.12 13:37

ahojky my mame jacka rusela je mu jeden rok.Jsem teprve snazilka takze nemuzu rict jakej bude k detem,ale je to blazen a chce si porad hrat tim ze kouse je jeste malej :nevim: doufam ze nez se mi konecne podari otehotnet tak se trosku srovna :mrgreen: jinak mne zavrou do blazince :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
4.3.12 13:51

Ahoj, máme dobrmanku. Je hodná, hodně hravá a vděčná za každou pozornost. Když jsme si přinesli malýho z porodnice, tak sice polehoučku přišla, ale nevšímá si ho. Čuchne a jde pryč. Někdy se nám zdá, že se ho i bojí. Hodně teda štěká, na mouchy i padající listí a „pouští hrůzu“ za vratama, ale jakmile na ní někdo dupne, tak si zaleze do boudy. Jen teda nemá ráda pošťačky. Jinak je to skvělej pes, krásná rasa. Milujeme jí! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
4.3.12 13:58

My máme středního pudla. Má 2,5 roku a děsný pošuk. Hodně přátelský, má rád společnost, miluje děti a naše morče Bublinu.
Starší dceru bere jako kamaráda a parťáka pro hry. U malého leží vedle deky na zemi a chrání ho. Když do něj David kope, tak pes ho tahá za punčocháče a lechtá ho na plosce. Mám pocit, že se tomu řehtá i on. Jsou vždy pod dozorem.
Jinak je to posera a lekne se venku i vlastního stínu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
4.3.12 14:04

my taky máme 3letýho mopesáka a 3 měsíční miminko a naprosto v pohodě, jen ho musíte brát všude s sebou a seznamovat ho hodně s mimčem,páč potom je uraženej a žárlí ;)

valina1 píše:
já mám 3 letého mopsíka, jenaprosto úžasnej ke všem a když ho něco stve nebo nebavi tak proste odejde :-) mimi cekame, tak jsem zvedava, jak bude reagovat, al pevne doufam, ze dobre :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.3.12 21:30

mam saluki a ovčáka..a spíš o plemeni to je o vychování psa :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
5.3.12 14:40

my máme francouzskou buldočku..celej život jsme měli psy různých ras a tenhle je povahově nejlepší..od syna2,5r by si nechala libit všechno..miluje ostatní psy a miluje lidi..úžasné plemeno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
5.3.12 16:48

Velké holky BSP a černou pracantku NO ( s ní dělám zkoušky, obrany, stopy, IPO …) a Čínského chocholatého ( chovný výstavní plemeník, kromě výstav má licenci na coursing a zkoušky BH ). Všichni psi typičtí představitelé a zástupci plemene. Dítě je v plánu za cca pět let, do té doby chci ještě složit x zkoušek a vyjet pár výstavních titulů, které ještě ve sbírce chybí ;)

• Citovat
  • Upravit
1361
5.3.12 22:23

My máme ročního anglického buldoka, je to náš 25ti kilovej miláček, co s námi spinká jenom v posteli na polštáři :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
6.3.12 09:58

Máme 7 letou fenku bišonka, mimčo čekáme v červnu, tak jsem zvědavá, jak se bude chovat, malých dětí se bojí, jsou na ni moc hrrr :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ankoh
6.3.12 22:05

máme ročního trpasličího pinče,tzv.srnečku…je to takový malý hajzlík,který to naprosto umí s přítelem…i když ten by to nikdy nepřiznal :) a i když bych ho někdy s chutí přizabila tak bych ho neměnila :) myslím pejska,ne přítele :)

• Citovat
  • Upravit
3352
7.3.12 16:39

mám NO, čtyřletého, taky nemá rád pošťáky, a traktory :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
8.3.12 16:51

Máme 3 letého francouzského buldočka :srdce: , je to super parťák a hlavně k dětem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
8.3.12 16:55

Ahojky, my mame 2letyho slovenskyho kopova. Je to lovecky pes a pravda ze tu povahu nezapre. :-) Je hodnej a strasne poslusnej. Nasi 18mesicni dcerku uplne zboznuje :-) A je to hafan z utulku - nekomu se nehodil, tak ho vykopnul z auta :-(

• Citovat
  • Upravit
4960
8.3.12 17:16

Někteří lidi jsou hov…, nechápu, proč si teda psy pořizujou, jako by to byla hračka nebo co :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný