Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
tak to je jako u nás naše doga má 9 měsíců a malá má 10.5 měsíce a jsou super kámošky
ahojky my mame jacka rusela je mu jeden rok.Jsem teprve snazilka takze nemuzu rict jakej bude k detem,ale je to blazen a chce si porad hrat tim ze kouse je jeste malej
doufam ze nez se mi konecne podari otehotnet tak se trosku srovna
jinak mne zavrou do blazince
![]()
Ahoj, máme dobrmanku. Je hodná, hodně hravá a vděčná za každou pozornost. Když jsme si přinesli malýho z porodnice, tak sice polehoučku přišla, ale nevšímá si ho. Čuchne a jde pryč. Někdy se nám zdá, že se ho i bojí. Hodně teda štěká, na mouchy i padající listí a „pouští hrůzu“ za vratama, ale jakmile na ní někdo dupne, tak si zaleze do boudy. Jen teda nemá ráda pošťačky. Jinak je to skvělej pes, krásná rasa. Milujeme jí! ![]()
My máme středního pudla. Má 2,5 roku a děsný pošuk. Hodně přátelský, má rád společnost, miluje děti a naše morče Bublinu.
Starší dceru bere jako kamaráda a parťáka pro hry. U malého leží vedle deky na zemi a chrání ho. Když do něj David kope, tak pes ho tahá za punčocháče a lechtá ho na plosce. Mám pocit, že se tomu řehtá i on. Jsou vždy pod dozorem.
Jinak je to posera a lekne se venku i vlastního stínu. ![]()
my taky máme 3letýho mopesáka a 3 měsíční miminko a naprosto v pohodě, jen ho musíte brát všude s sebou a seznamovat ho hodně s mimčem,páč potom je uraženej a žárlí ![]()
valina1 píše:
já mám 3 letého mopsíka, jenaprosto úžasnej ke všem a když ho něco stve nebo nebavi tak proste odejdemimi cekame, tak jsem zvedava, jak bude reagovat, al pevne doufam, ze dobre
my máme francouzskou buldočku..celej život jsme měli psy různých ras a tenhle je povahově nejlepší..od syna2,5r by si nechala libit všechno..miluje ostatní psy a miluje lidi..úžasné plemeno ![]()
Velké holky BSP a černou pracantku NO ( s ní dělám zkoušky, obrany, stopy, IPO …) a Čínského chocholatého ( chovný výstavní plemeník, kromě výstav má licenci na coursing a zkoušky BH ). Všichni psi typičtí představitelé a zástupci plemene. Dítě je v plánu za cca pět let, do té doby chci ještě složit x zkoušek a vyjet pár výstavních titulů, které ještě ve sbírce chybí ![]()
My máme ročního anglického buldoka, je to náš 25ti kilovej miláček, co s námi spinká jenom v posteli na polštáři
![]()
Máme 7 letou fenku bišonka, mimčo čekáme v červnu, tak jsem zvědavá, jak se bude chovat, malých dětí se bojí, jsou na ni moc hrrr ![]()
máme ročního trpasličího pinče,tzv.srnečku…je to takový malý hajzlík,který to naprosto umí s přítelem…i když ten by to nikdy nepřiznal
a i když bych ho někdy s chutí přizabila tak bych ho neměnila
myslím pejska,ne přítele ![]()
Máme 3 letého francouzského buldočka
, je to super parťák a hlavně k dětem ![]()
Ahojky, my mame 2letyho slovenskyho kopova. Je to lovecky pes a pravda ze tu povahu nezapre.
Je hodnej a strasne poslusnej. Nasi 18mesicni dcerku uplne zboznuje
A je to hafan z utulku - nekomu se nehodil, tak ho vykopnul z auta ![]()
Někteří lidi jsou hov…, nechápu, proč si teda psy pořizujou, jako by to byla hračka nebo co ![]()