Jakého máte pejska?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1727
16.4.14 14:25

Náš taky umí :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
16.4.14 14:43

My mame briardi babicku a dceru miluje. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
16.4.14 15:00

My máme border kolii, necelý dva roky starou. K dětem, lidem, jakýmkoliv jiným zvířatům je suprová. (Máme potkany, kočku, hady, pavouky a nikdy nebyl problém) Je hravá a společenská, bohužel až moc. Venčení je pro mě teď tak trochu za trest (jsem těhotná a pes vyžaduje hodně aktivity - takže jak vidí jinýho psa, tak na vodítku neskutečně tahá) a taky je dost žárlivá, ale ne stylem, že by po někom vyjela, spíš se pak víc vtírá :mrgreen:
Jinak tohohle psa chtěl přítel, samozřejmě veškerá starost (od krmení, po trénink a venčení)padla na mě. Přestože já jsem chtěla klidnějšího bytovýho psa, a ne takovýho hyper cvoka. Ale to je asi všude stejný. Chlapi jsou prostě jak přerostlý děti :mrgreen: Všehno chtějí, ale my abysme se starali :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.4.14 19:01

My máme doma Aljašského klee kaie a je to prostě zlato. Zpočátku jsem z toho měla krapet strach, jelikož to bylo ještě strašně akční a otravný štěně, když se malá narodila ale vše bylo bez problému. Sice nám Luna (pes) zezačátku žárlila, ale o tři roky později bez sebe s naší malou nedají ani ránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.14 06:53

Tak mu kup trajml takovej tan běžící pás co se na něm běhá doma ale bude na něm běhat pes, prostě ti nic jinýho nezbývá jinak tě pes otráví a pes se taky otráví a začne teprve vzrůšo, na youtube je toho plno jak vybíjí přebytečnou energii když majitel už nemůže nebo to z nějakých důvodů nejde, nemůžete trpět nikdo, já svému raslovi dal gumu a na konec suk připevnil na strop a tahal furt jak magor a byl takovej až se utopil v zimě, prostě jsem ho neuhlídal má chyba

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný