Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My máme border kolii, necelý dva roky starou. K dětem, lidem, jakýmkoliv jiným zvířatům je suprová. (Máme potkany, kočku, hady, pavouky a nikdy nebyl problém) Je hravá a společenská, bohužel až moc. Venčení je pro mě teď tak trochu za trest (jsem těhotná a pes vyžaduje hodně aktivity - takže jak vidí jinýho psa, tak na vodítku neskutečně tahá) a taky je dost žárlivá, ale ne stylem, že by po někom vyjela, spíš se pak víc vtírá ![]()
Jinak tohohle psa chtěl přítel, samozřejmě veškerá starost (od krmení, po trénink a venčení)padla na mě. Přestože já jsem chtěla klidnějšího bytovýho psa, a ne takovýho hyper cvoka. Ale to je asi všude stejný. Chlapi jsou prostě jak přerostlý děti
Všehno chtějí, ale my abysme se starali
![]()
My máme doma Aljašského klee kaie a je to prostě zlato. Zpočátku jsem z toho měla krapet strach, jelikož to bylo ještě strašně akční a otravný štěně, když se malá narodila ale vše bylo bez problému. Sice nám Luna (pes) zezačátku žárlila, ale o tři roky později bez sebe s naší malou nedají ani ránu.
Tak mu kup trajml takovej tan běžící pás co se na něm běhá doma ale bude na něm běhat pes, prostě ti nic jinýho nezbývá jinak tě pes otráví a pes se taky otráví a začne teprve vzrůšo, na youtube je toho plno jak vybíjí přebytečnou energii když majitel už nemůže nebo to z nějakých důvodů nejde, nemůžete trpět nikdo, já svému raslovi dal gumu a na konec suk připevnil na strop a tahal furt jak magor a byl takovej až se utopil v zimě, prostě jsem ho neuhlídal má chyba