Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Zuzlounek píše:
My si ji stříháme doma sami, koupili jsme si profesionální strojek, rasu nemáme pro parádu, takže nám nějaký laický sestřih nevadí, stříháme úplně nakrátko, takže to máme bez česánía očička naštěstí mýt nemusíme, vůbec jí netečou. Přeji ještě hodně šťastných let s bišonkem
@jituska-daemon píše:
My máme dvě slečny bischon frisé a jsou to miláčci…ale jestli vám někdo bude vykládat, že je to pes bez starostí, tak mu nevěřte, stříhání, česání, věčné omývání tlapek a očiček…:)ale na druhou stranu nelíná a to je strašně fajn..
Já jsem se zatím stříhat nenaučila, ale taky jsem o tom přemýšlela, zvlášť, když už máme dvě…my máme z očima u jedné klid, ale u druhé se toho nemůžeme zbavit, ale snad to bude taky dobré..Za mě plemeno vhodné fakt pro děti i pro dospělé na mazlení…Ale i jako hlídač, jak se venku něco šestne, už štěkají jako blázni ![]()
@jituska-daemon ta naše je spíš sportovní typ po nás
po svých zdolala Tatry, Alpy, Krkonoše…ale teď už je to starší madam, tak má ráda svůj klid. Kdyby jsi uvažovala tak máme tento http://kosmetika-a-uprava-psa.heureka.cz/…-max45-1245/
stříháme si ji sami už 4 roky a strojek je pořád ostrý, nezatrhává
Jdu se „pochlubit“
nedávno jsem sem dávala naši první, minulý týden jsme si pořídili druhou šmudlinu
a taťku má zase slavnýho ![]()
@mookiee píše:
Jdu se „pochlubit“nedávno jsem sem dávala naši první, minulý týden jsme si pořídili druhou šmudlinu
a taťku má zase slavnýho
Teda je tak kouzelný pejsánek, hrozně závidím! Hned bych se muckala ![]()
@Burj Chalifa
ono se s ní moc muchlovat ještě nedá, pomalu se bojíme ji vzít do ruky
má 48 deka…
@mookiee píše:Úplně nad štěňátkem slintám, jihnu.
@Burj Chalifa
ono se s ní moc muchlovat ještě nedá, pomalu se bojíme ji vzít do rukymá 48 deka…
Tohle je náš mazlík..a k dětem má naprosto úžasný vztah
Tady máte důkaz
![]()
@Miruš7 píše:
Tohle je náš mazlík..a k dětem má naprosto úžasný vztahTady máte důkaz
![]()
Krásný, očička upřímný, od pohledu bystrý pejsek ![]()
Burj Chalifa taky je ale lidí se bojí, že je prej velký
ale přitom je zlatý-takové naše štěňátko
![]()
@Miruš7 píše:
Burj Chalifa taky je ale lidí se bojí, že je prej velkýale přitom je zlatý-takové naše štěňátko
![]()
On se bojí lidí? Takovej klacek psí velikej ![]()
@Burj Chalifa No jako štěně se bál lidí ale teď už jen větších psů
ale u nás každý má malé pejsky v okolí takže se bojí pejska
![]()
@Miruš7 píše:
@Burj Chalifa No jako štěně se bál lidí ale teď už jen větších psůale u nás každý má malé pejsky v okolí takže se bojí pejska
![]()
Bojí se třeba čivavy? Brouček malej, pardon velkej
![]()
Ahojky holky my máme 11-ti měsíční bíglí holčičku a je to drak
žádný drobek ji neunikne a neustále vymýšlím co by kde vyvedla. Ale umí být i zlatá ![]()
@pajisek90 píše:
Ahojky holky my máme 11-ti měsíční bíglí holčičku a je to drakžádný drobek ji neunikne a neustále vymýšlím co by kde vyvedla. Ale umí být i zlatá
fotky sem!