Jakého máte pejska?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
468
19.3.14 17:23
@Zuzlounek píše:
My si ji stříháme doma sami, koupili jsme si profesionální strojek, rasu nemáme pro parádu, takže nám nějaký laický sestřih nevadí, stříháme úplně nakrátko, takže to máme bez česání :D a očička naštěstí mýt nemusíme, vůbec jí netečou. Přeji ještě hodně šťastných let s bišonkem :mavam:
@jituska-daemon píše:
My máme dvě slečny bischon frisé a jsou to miláčci…ale jestli vám někdo bude vykládat, že je to pes bez starostí, tak mu nevěřte, stříhání, česání, věčné omývání tlapek a očiček…:)ale na druhou stranu nelíná a to je strašně fajn..

Já jsem se zatím stříhat nenaučila, ale taky jsem o tom přemýšlela, zvlášť, když už máme dvě…my máme z očima u jedné klid, ale u druhé se toho nemůžeme zbavit, ale snad to bude taky dobré..Za mě plemeno vhodné fakt pro děti i pro dospělé na mazlení…Ale i jako hlídač, jak se venku něco šestne, už štěkají jako blázni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
19.3.14 20:07

@jituska-daemon ta naše je spíš sportovní typ po nás :D po svých zdolala Tatry, Alpy, Krkonoše…ale teď už je to starší madam, tak má ráda svůj klid. Kdyby jsi uvažovala tak máme tento http://kosmetika-a-uprava-psa.heureka.cz/…-max45-1245/
stříháme si ji sami už 4 roky a strojek je pořád ostrý, nezatrhává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
2.4.14 14:04

Jdu se „pochlubit“ :lol: nedávno jsem sem dávala naši první, minulý týden jsme si pořídili druhou šmudlinu :srdce: a taťku má zase slavnýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.4.14 18:00
@mookiee píše:
Jdu se „pochlubit“ :lol: nedávno jsem sem dávala naši první, minulý týden jsme si pořídili druhou šmudlinu :srdce: a taťku má zase slavnýho :mrgreen:

Teda je tak kouzelný pejsánek, hrozně závidím! Hned bych se muckala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
2.4.14 18:13

@Burj Chalifa
ono se s ní moc muchlovat ještě nedá, pomalu se bojíme ji vzít do ruky :mrgreen: má 48 deka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.4.14 18:19
@mookiee píše:
@Burj Chalifa
ono se s ní moc muchlovat ještě nedá, pomalu se bojíme ji vzít do ruky :mrgreen: má 48 deka…
Úplně nad štěňátkem slintám, jihnu. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.4.14 19:29

Tohle je náš mazlík..a k dětem má naprosto úžasný vztah :-)) Tady máte důkaz :-)) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.4.14 19:34
@Miruš7 píše:
Tohle je náš mazlík..a k dětem má naprosto úžasný vztah :-)) Tady máte důkaz :-)) :mavam:

Krásný, očička upřímný, od pohledu bystrý pejsek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.4.14 19:40

Burj Chalifa taky je ale lidí se bojí, že je prej velký :-) ale přitom je zlatý-takové naše štěňátko :-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.4.14 19:46
@Miruš7 píše:
Burj Chalifa taky je ale lidí se bojí, že je prej velký :-) ale přitom je zlatý-takové naše štěňátko :-) :)

On se bojí lidí? Takovej klacek psí velikej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.4.14 19:53

@Burj Chalifa No jako štěně se bál lidí ale teď už jen větších psů :) ale u nás každý má malé pejsky v okolí takže se bojí pejska :-)) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.4.14 19:54
@Miruš7 píše:
@Burj Chalifa No jako štěně se bál lidí ale teď už jen větších psů :) ale u nás každý má malé pejsky v okolí takže se bojí pejska :-)) :lol:

Bojí se třeba čivavy? Brouček malej, pardon velkej :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
15.4.14 19:55

Ahojky holky my máme 11-ti měsíční bíglí holčičku a je to drak :) žádný drobek ji neunikne a neustále vymýšlím co by kde vyvedla. Ale umí být i zlatá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.4.14 19:58

@pajisek90 Koukám,že je každý pejsek takový :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.4.14 19:59
@pajisek90 píše:
Ahojky holky my máme 11-ti měsíční bíglí holčičku a je to drak :) žádný drobek ji neunikne a neustále vymýšlím co by kde vyvedla. Ale umí být i zlatá :)

fotky sem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný