Jakého máte pejska?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2611
15.4.14 20:05

Fotky dám hned jak budu doma na pc, přes mobil mi to nejde. Je to fakt drak. Jednou dokonce vytopila půlku baráku, protože překousala hadici k záchodu. Domácí pantofle už si ani nekupuju, smažím řízky otočím se a vidím jak pes běží a ti ní vlajou ve vzduchu kuchyňské úterky,,zvonek nám nezvoní, protože nám překousala kabel a tak bych mohla psát a psát, ale lidi a zvířátka miluje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
15.4.14 20:05

Fotky dám hned jak budu doma na pc, přes mobil mi to nejde. Je to fakt drak. Jednou dokonce vytopila půlku baráku, protože překousala hadici k záchodu. Domácí pantofle už si ani nekupuju, smažím řízky otočím se a vidím jak pes běží a ti ní vlajou ve vzduchu kuchyňské úterky,,zvonek nám nezvoní, protože nám překousala kabel a tak bych mohla psát a psát, ale lidi a zvířátka miluje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.4.14 20:12
@pajisek90 píše:
Fotky dám hned jak budu doma na pc, přes mobil mi to nejde. Je to fakt drak. Jednou dokonce vytopila půlku baráku, protože překousala hadici k záchodu. Domácí pantofle už si ani nekupuju, smažím řízky otočím se a vidím jak pes běží a ti ní vlajou ve vzduchu kuchyňské úterky,,zvonek nám nezvoní, protože nám překousala kabel a tak bych mohla psát a psát, ale lidi a zvířátka miluje :)

No neuměla bych se na pejska zlobit, fakt ne.To snad ani nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
15.4.14 20:23

Já se na ní zlobim, vždycky jen v tu chvíli. Minulý týden mi rotrhala papíry na IVF a to mě naštvala dost, ale pro ní to bylo něco nového tak se do toho pustila :) Ale když přijde olízne mě a schoulí se mi k nohám tak má vždycky všechno odpuštěno. A já jí děkuji za každý den co je s námi, protože se opravdu nenudíme :) Tak jsem doma, tak tady máte nějaké fotky :) Jako miminko a jako velká holka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.4.14 20:33

To se nedá na žádného asi..to ještě jak byl náš štěňátko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
15.4.14 20:34

Oni koukají jako kdyby vůbec za nic nemohli :) Moc hezká fotka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.4.14 20:36
@pajisek90 píše:
Já se na ní zlobim, vždycky jen v tu chvíli. Minulý týden mi rotrhala papíry na IVF a to mě naštvala dost, ale pro ní to bylo něco nového tak se do toho pustila :) Ale když přijde olízne mě a schoulí se mi k nohám tak má vždycky všechno odpuštěno. A já jí děkuji za každý den co je s námi, protože se opravdu nenudíme :) Tak jsem doma, tak tady máte nějaké fotky :) Jako miminko a jako velká holka :)

No to je ale nádhernej pejsek!!!Toho bych rozmazlila už první den. Úžasný pejsánek :srdce:Nezlobíš se na něj, že ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.4.14 20:44

Jejich pohled člověka hned dostane, takže i přítel co je dost přísný se na něj někdy nedokáže zlobit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
15.4.14 20:58

@Miruš7 Ani ten můj se na ní nezlobí a to mu věčně krade maso z talíře :)
@Burj Chalifa Občas jo, ale to vždycky přejde :) děkuji :kytka: rozmazlená je dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.4.14 21:00
@pajisek90 píše:
@Burj Chalifa Občas jo, ale to vždycky přejde :) děkuji :kytka: rozmazlená je dost

Pohled na výsledky řádění v pokoji mě moc pobavil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.4.14 21:00
@pajisek90 píše:
@Burj Chalifa Občas jo, ale to vždycky přejde :) děkuji :kytka: rozmazlená je dost

Pohled na výsledky řádění v pokoji mě moc pobavil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.4.14 21:05

@pajisek90 Dělaj ze sebe, že jsou tvrdí ale přitom jsou někdy horší, než my ženy.-))
@Burj Chalifa no nás taky ale první šok stál prostě za to ale teď se tomu jen smějeme :-) Jen teď vymyšlí horší vylomeniny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
15.4.14 21:05

@Burj Chalifa to nebyl múj pejsek, já jí nemám vyfocenou po řádění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.4.14 21:06
@pajisek90 píše:
@Burj Chalifa to nebyl múj pejsek, já jí nemám vyfocenou po řádění :)

aha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
15.4.14 21:07

@Miruš7 No to jsou horší, kamkoliv jedeme do obchodu, tak všude kouká kde by jí koupil pamlsky, neřekne jí jinak než bobeš a žárlí, když si lehne ke mně a ne k němu :) a to jí nechtěl, musela jsem ho 3 roky přemlouvat, než mi jí dovolil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný