Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@xsaleen Jééé, náš to dělá taky
, napije se a pak to cintá kudy chodí
.. S tím asi nic udělat nejde, jen za ním běhat s hadrem ![]()
@PitbulLenka hm, tak tos mě moc nepotěšila teda.. je to pak všude, malej má věčně mokrý nohy pak a klouže mu to
Pěkný den všem, my doma máme fenečku border teriéra, je to úžasná rasa, učenlivá, poslušná a hlavně přizpůsobivá. Bereme ji všude s sebou. Venku je to nezmar a potřebuje pohyb, ale doma je to mazlík
Neměnila bych a vřele doporučuji. Jen je potřeba už od raného štěněcího dětství vychovávat stylem „cukr a bič“, i když je to někdy těžké a člověk nemá to srdce tolik pejska kárat, když něco provede a učit ho povely, ale musím říct, že se nám to opravdu zúročilo. Poslouchá na slovo a dělá nám jen radost ![]()
@Alice1978 píše:
Tady je
No ta je kouzelná
Hned bych se mazlila!
Nu, je to mazel, takže za chvíli se chystám k ní na gauč a nožky nahoru
Tenhle teriér sice není moc známý, spíše u myslivců, jelikož je to super pracovní a lovecký pes, ale je fakt úžasný!!
@Alice1978 je nádherný jednoho pejska znám a ten poslouchá svého pana na slovo jen pochybem ruky ani mu nemusí nic říkat. Jsou to velmi chytří psi
Holky, jak třeba řešíte chlupy v pračce? Ten náš jouda se dneska
do pelechu (nemůže pár cenťáků natáhnout krk
)
SAmo, že pelech skončil v pračce, ale pak jí mám plnou chlupů a chytá se mi to na oblečení třeba i další 4 pračky
máme malé dítě, v plánu druhý, a fakt nechci mít novorozenecký věci samej chlup
Jak s tim bojujete vy?
Lze psa odnaučit lízat moč jiných psů?
My máme dvě slečny bischon frisé a jsou to miláčci…ale jestli vám někdo bude vykládat, že je to pes bez starostí, tak mu nevěřte, stříhání, česání, věčné omývání tlapek a očiček…:)ale na druhou stranu nelíná a to je strašně fajn..
Ahoj holky, nevím jesli se to hodí ale chtěla bych se zeptat jesli nevíte o někom kdo prodává nebo bude mít štěňátka Mopse nebo Grifonka? nejlépe středočeský kraj.. Chtěli bychom si pořídit štěně ale pořád nějak nemohu na nic,,důvěryhodného´´ natrefit. Moc děkujuu
![]()