Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Bodlinka 09 píše:
@Burj Chalifa To je pravda.
Na zvířátka já jsem hrozněj měkoš.
@Burj Chalifa Tu větší chtěl nějaký pán odemne koupit a to za dost velkou částku. Když jsem mu řekla že členy rodiny neprodávám ani za nic, tak mi bylo řečeno že jsem blbá. V tu chvíli jsem měla nutkání povolit vodítko, ale to bych neudělala.
Naše čivka
je zlatá, ale taky pěkný šídlo
uvažujem, že jí pořídíme kamarádku ![]()
A ja chci civavu a manzel mi to nechce dovolit. On mel drive dva mega greyhoundy a maleho psa nechce.
@marra2 Teď jsem teda do hloubi duše uražená
![]()
Ale chápu tě, malému procentu se hnusí, ta větší část je obdivuje. Lidi se za ním otáčejí, zastavují mě aby si ho pohladili. Například za jorkšírem by tu hlavu nikdo neotočil. ![]()
To ale nemění nic na tom, že je to náš miláček uchrochtanej a uprděnej
![]()
@mookiee píše:
Naše čivkaje zlatá, ale taky pěkný šídlo
uvažujem, že jí pořídíme kamarádku
To ta je
![]()
@lazy_cat píše:
@marra2 Teď jsem teda do hloubi duše uražená![]()
Ale chápu tě, malému procentu se hnusí, ta větší část je obdivuje. Lidi se za ním otáčejí, zastavují mě aby si ho pohladili. Například za jorkšírem by tu hlavu nikdo neotočil.
To ale nemění nic na tom, že je to náš miláček uchrochtanej a uprděnej![]()
Nádhernej!! Okamžitě se hlásím jako spolunocležník!
@Burj Chalifa A to on je vynikající spolunocležník! Miluju když mi tlamičkou zalehne moji hlavu a takhle spíme do rána ![]()
@lazy_cat píše:
@Burj Chalifa A to on je vynikající spolunocležník! Miluju když mi tlamičkou zalehne moji hlavu a takhle spíme do rána
kolik váží, prcek?
@Burj Chalifa píše:
To ta je![]()
![]()
![]()
![]()
děkuju
je to prcek, nemá ani dvě kilča… a její taťka je televizní hvězda, čivava se sobím parožím a čtvrtníčkem
jenže se nerada dělí, tak jsem zvědavá jak bude reagovat na mladší ségru
![]()
a takovýhle to bylo mimčo ![]()
@Burj Chalifa Má kolem 30kg.
Ale oproti papírovým AB je trochu vyšší, jinak je klasická váha kolem 25kg.
@mookiee píše:Úplně slintám, rozkošnej
děkujuje to prcek, nemá ani dvě kilča… a její taťka je televizní hvězda, čivava se sobím parožím a čtvrtníčkem
jenže se nerada dělí, tak jsem zvědavá jak bude reagovat na mladší ségru
![]()
a takovýhle to bylo mimčo
Takhle spinká náš 5ti měsíční dobrmánek
, ale většinu noci je zalezlý celý pod peřinou- i s hlavou ![]()
@PitbulLenka píše:
Takhle spinká náš 5ti měsíční dobrmánek, ale většinu noci je zalezlý celý pod peřinou- i s hlavou
To je taky brouček, holky, vy mě dneska úplně zbavíte bojovnosti.Jsem z těch pejsků úplně naměkko. ![]()