Jakého máte pejska?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
2.3.14 19:01

Zkusim přidat foto, ale nějak mi to blbne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.3.14 19:02
@Bodlinka 09 píše:
Zkusim přidat foto, ale nějak mi to blbne

Závidím, hned bych se muchlala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
2.3.14 19:04
@lazy_cat píše:
My máme ročního anglického buldoka, je to náš 25ti kilovej miláček, co s námi spinká jenom v posteli na polštáři :D :P

fuj :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
2.3.14 19:13

@Burj Chalifa Kdyz jsme jí přivezli tak byla jako větší kočička a pak byla jako plyšák. Měli jsme jinou ale ta chytla nějakého vira a umřela jako štěňátko. Sežralo jí to vnitřnosti, bylo to hrozné. Tak tuhle strachem o ní jsme ze začátku trochu rozmazlovali, ale teď už je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
2.3.14 19:15

Tuhle máme doma, velký mazel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.3.14 19:16
@Bodlinka 09 píše:
@Burj Chalifa Kdyz jsme jí přivezli tak byla jako větší kočička a pak byla jako plyšák. Měli jsme jinou ale ta chytla nějakého vira a umřela jako štěňátko. Sežralo jí to vnitřnosti, bylo to hrozné. Tak tuhle strachem o ní jsme ze začátku trochu rozmazlovali, ale teď už je to v pohodě.

Brr. Utrpení zvířátek mě hrozně bere u srdce. Mít pejska, byl by neskutečně rozmazlenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
2.3.14 19:20

@Bodlinka 09 krasnej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
2.3.14 19:22

Vsichni tady mate krasne hafany, teda az na toho buldoka, ale na ty mam averzi :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
2.3.14 19:27

@káťa Ten kříženec je nádherný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
2.3.14 19:30

Kříženka kříženců 2 letá Haley:-D a můj syn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.3.14 19:30

Líbí se mi všechny fotky, krásní pejsci! Závidím! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
2.3.14 19:40

Pejsky máte všichni hezký. Každý si vybere toho svého a je to pro něj ten nej nej pejsek. Hlavně když má ten pejsek správného páníčka který tomu rozumí a má ho rád. Nejhorší je když někdo bere pejska jako věc, kterou lze vyhodit a nebo se jí nějak zbavit když přestane bavit. Nám když umřel pejsek, tak jsme to obrečeli všichni a i teď nám je smutno když si prohlížíme fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.3.14 19:41
@Malike píše:
Kříženka kříženců 2 letá Haley:-D a můj syn

Krásná fotka. Dvě čistý dušičky, lidská a psí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.3.14 19:43
@Bodlinka 09 píše:
Pejsky máte všichni hezký. Každý si vybere toho svého a je to pro něj ten nej nej pejsek. Hlavně když má ten pejsek správného páníčka který tomu rozumí a má ho rád. Nejhorší je když někdo bere pejska jako věc, kterou lze vyhodit a nebo se jí nějak zbavit když přestane bavit. Nám když umřel pejsek, tak jsme to obrečeli všichni a i teď nám je smutno když si prohlížíme fotky.

Vždyť to byl člen rodiny, milovaný, oddaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.3.14 19:43

Máme čínského chocholatého psa :mrgreen: Je úžasná. Nikdy už jiné plemeno pejska nechci. Skvělá povaha :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný