Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Bodlinka 09 píše:
Zkusim přidat foto, ale nějak mi to blbne
Závidím, hned bych se muchlala ![]()
@lazy_cat píše:
My máme ročního anglického buldoka, je to náš 25ti kilovej miláček, co s námi spinká jenom v posteli na polštáři![]()
fuj
![]()
@Burj Chalifa Kdyz jsme jí přivezli tak byla jako větší kočička a pak byla jako plyšák. Měli jsme jinou ale ta chytla nějakého vira a umřela jako štěňátko. Sežralo jí to vnitřnosti, bylo to hrozné. Tak tuhle strachem o ní jsme ze začátku trochu rozmazlovali, ale teď už je to v pohodě.
@Bodlinka 09 píše:
@Burj Chalifa Kdyz jsme jí přivezli tak byla jako větší kočička a pak byla jako plyšák. Měli jsme jinou ale ta chytla nějakého vira a umřela jako štěňátko. Sežralo jí to vnitřnosti, bylo to hrozné. Tak tuhle strachem o ní jsme ze začátku trochu rozmazlovali, ale teď už je to v pohodě.
Brr. Utrpení zvířátek mě hrozně bere u srdce. Mít pejska, byl by neskutečně rozmazlenej.
Vsichni tady mate krasne hafany, teda az na toho buldoka, ale na ty mam averzi
![]()
Pejsky máte všichni hezký. Každý si vybere toho svého a je to pro něj ten nej nej pejsek. Hlavně když má ten pejsek správného páníčka který tomu rozumí a má ho rád. Nejhorší je když někdo bere pejska jako věc, kterou lze vyhodit a nebo se jí nějak zbavit když přestane bavit. Nám když umřel pejsek, tak jsme to obrečeli všichni a i teď nám je smutno když si prohlížíme fotky.
@Malike píše:
Kříženka kříženců 2 letá Haley:-D a můj syn
Krásná fotka. Dvě čistý dušičky, lidská a psí.
@Bodlinka 09 píše:
Pejsky máte všichni hezký. Každý si vybere toho svého a je to pro něj ten nej nej pejsek. Hlavně když má ten pejsek správného páníčka který tomu rozumí a má ho rád. Nejhorší je když někdo bere pejska jako věc, kterou lze vyhodit a nebo se jí nějak zbavit když přestane bavit. Nám když umřel pejsek, tak jsme to obrečeli všichni a i teď nám je smutno když si prohlížíme fotky.
Vždyť to byl člen rodiny, milovaný, oddaný.
Máme čínského chocholatého psa
Je úžasná. Nikdy už jiné plemeno pejska nechci. Skvělá povaha ![]()