Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Camosh píše:
Ahojky, premyslime (teda vic spis ja nez pritel) o pejskovi… neco mensiho, do bytu… Uvazuji o jack russelovi, napadl me i shih tzu… nasi maji maltezacka, takze toho ne-e, ten je jen jeden
… ale zajimala by mne vase zkušenost a popripade doporuceni… Slysela sem, ze russel je velice aktivini pejsek, coz by nam nevadilo… Pritel ma ovsem strach, ze v nasi nepritomnosti zlikviduje byt
Jacka opravdu neee, to je VELMI aktivní pes. S tím se musí sportovat, cvičit, zaměstnat mu hlavu, a navíc to chce nějaké zkušenosti.
Shi-tzu je výborná volba.
@anubis25 děkujeme
my máme dva křížence a oba mají velké srdíčka
nezklamou, jsou věrní. bych chtěla vidět jezevčíka a labradora jak se rozmnožujou
jezevčík má tak krátké nožičky ![]()
@backjay není zač
tak muselo to být hodně zajímavé, protože jezevčík byl pes a fenka byla labradorka ![]()
Holky kavalir je super nenanorocnej pes..kdyz budete behat bude behat s vami..kdyz cely den prolezite bude hajat taky.ja mam fenku a delam kratky dlouhy tyden..takze nekdy jsem 10 hod. pryc a ona se zabavi.je mi ji vzdycky moc lito ale ona si prizpusobi piti a jidlo sama tak, ze se doma nevycura.ale komu vadi chrapani a chrochtani
tak je to problem.maji kratky cumak. jednou jsem priteli vynadala at se otoci na bok, ze bych se rada vyspala a on byl taky vzhuru s odpovedi, ze diky nasemu milackovi taky jeste nezabral
..taky chci zacit shanet nejakeho pekneho mazlika aby byli stenata. a na udrzbu akorat procesavat usi jako u kokru ![]()
Ahojky, ja mam 2aprikot pudlice.Lili je stredni 10.5.ji budou 4roky.Pak Merunku mladsi, trpaslici, te budou 25.3.2 roky. A predtim jsem mela milouckou Merunku starsi trpaslici aprikotku. Dozila se 16let a 3mesicu.Ted 8.3.by ji bylo 18.Prikladam fotky.
Máme německou ovčandu a kříženku kavkazana s leonbergerem. Obě bezkonkurenční hlídačky a velké kamarádky mé dcerky.
My máme 3měsíční holčinu - křížence dobrmana s labradorem
Zatím je to pěkná divoška ![]()
Ahoj.My máme Akitu Inu, k dětem je moc hodná a hlídá je, nemůže ani vidět když někdo cizí chce naplácat cizím dětem. Jinak je to dobrý hlídač, je na zahradě. Tohle plemeno je dominantní vůči ostatním psům, nevšímá si jich, ale nesmí jí žádný pes otravovat. A pak máme doma Westíka a ta je tak mazlivá až je s tím občas protivná.
@backjay je nádhernej
mě to tak přijde že cokoli co se zkříží s labradorem je fajne známá měla labradora s jezevčíkem a tež byl fajnej velikostně něco mezi jezevčíkem a labradorem a žlutohnědá barva