Jakého máte pejska?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1004
4.3.12 11:53

bomba fotka ta stou dogou.......... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
4.3.12 11:59

Křížence (pitbul a NO) a hovawarta. Kříženec je hyperaktivní a neuvěřitelně milé stvoření, hovawart medvěd s neuvěřitelným poutem k rodině, nejlepší hlídač a k dětem světový :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
4.3.12 12:03

11ti letý pekinéz…

Děti moc nemusí, jen když papkaj, tak loudí jídlo, stejně to zkouší i na návštěvy. Ke mně si to nedovolí…

No, má rád svůj klid, na děti zvědavý není, pokud moc otravujou, klidně se ožene, ale nekousne. Děti ho respektují, ale rozhodně to tedy není pes k dětem. Porstě byl první

• Citovat
  • Upravit
1004
4.3.12 12:04

ang.setřice neuvěřitelnej umazlenej divoch,vel.knírač obrovskej hlídač ,trošku nemotornej,mámě je obě vevnitř,jaky budou k prckovi uvidíme...... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
4.3.12 12:12

Mám dvě šeltie a border kolii a dítě na cestě :-) Tak jsem zvědavá. S šeltií a borderkou si starosti nedělám…děláme canisterapii převážně u postižených, hyperaktivních dětí a jsou naprosto úžasné. Ta třetí byla týraná a z dětí má panický strach. Ale věřím, že až malý bude lézt a bude mít v ruce něco dobrého, bude ho milovat. Ale vím, že bude muset být vždy pod dohledem.Aspon se mimi bude mít možbost učit, jak se s pejsky zachází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
4.3.12 12:14

Ahoj, my máme tlusťoučkýho, chrochtajícího, uprděnýho a ná nás zavislýho mopsíka. K tomu máme 3 měsícční holčičku od které se nehne ani na krok a hlídá jí pomalu ve dne v noci. Ze začátku teda žárlil i teď když, se na něj třeba pozapomene a hraju si s Natali, tak se velice rychle připomene tím, že ke mě přijde a vleze si mi klidně na klín, stáhne uši dozadu a vytřeští oči a udělá takový psí pohled, že si hned nadáváte, jak jste na něj zapomněli :-D je to malej zmeťourek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
4.3.12 12:22

Yorksira :-D A boji se vseho, i deti - asi jsou moc pohyblivy… :-)

• Citovat
  • Upravit
17310
4.3.12 12:33

Jezevčík- 8let a labrador - 2roky. Jezevec je mrzout, je nemocný. Labrador je pošuk, pořád si chce hrát :roll: S malým v pohodě, párkrát už nějaké vystupy byly, ale rychle se sjedná klid a je to pak zase v pohodě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
4.3.12 12:44

Křížence foxteriéra -8 let a kříženku německé dogy s vlkodavem -3 roky. Ještě jsme měli fenečku bostonského teriéra, ale umřela. Snad to vyjde a pořídíme si bostonka znovu :srdce: Foxlík je neskutečně tolarantní k dětem, spává se starší dcerou v pokoji, troufám si říct, že by ji bránil vlastním tělem. Kříženka dogy je hodná, mazlivá, ale telátko neohrabané, takže musím hlídat, aby mi v rámci dovádění dětičky neporazila. Bostonečka byla nejzlatější pes, naprosto nekonfliktní, umazlená akorát nenažraná :mrgreen: . Ani s jedním z nich nebyl problém v chování vůči dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
4.3.12 13:05

Naše doga a děcko jsou vrstevníci-vyrůstají spolu :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.03.12 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
4.3.12 13:11

Hned po stěhování (za měsíc cca) budem pořizovat francouzského buldočka :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
4.3.12 13:16

ahoj, mame 8letou fenku krizence, dceri bude 6 let a od mala ji hlida jak svoje stene, necha si vse libit, loni jsme jeste k ni na zahradu(aby se tu nebala :lol: )poridili fenku bandoga, je ji rok, je porad hravy stene, ale hlida si nas jako oko v hlave, opet dcera ji muze delat cokoli a psisko drzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
4.3.12 13:20

ahoj,my máme 2letýho pumra jack russel teriér a je to divočák,ale i strašnej mazel! Se synem(8let) dělají kraviny a na dceru(5měsíců) taky v pohodě,vždycky ju celou očichá a nejradši by ji celou olízal :mrgreen: Akorát mu vadí někteří pumři v okolí,má je jako konkurenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
4.3.12 13:25

já mám 3 letého mopsíka, jenaprosto úžasnej ke všem a když ho něco stve nebo nebavi tak proste odejde :-) mimi cekame, tak jsem zvedava, jak bude reagovat, al pevne doufam, ze dobre :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
4.3.12 13:30

moje dvě nejmilejší dušičky

mám australskou ovčandu,pořídila jsem si jí když už byla Kami větší(2roky),před tím border kolie(otrávili mi jí)naprosto zlatá ,retrívřice,s topu jsem dělala canisterapii,umřela,když jí bylo deset :,( moc se mi po nich stýská..
Australanda je zlatá,nechá si líbit všechno,nemám strach je nechávat spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný