Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Křížence (pitbul a NO) a hovawarta. Kříženec je hyperaktivní a neuvěřitelně milé stvoření, hovawart medvěd s neuvěřitelným poutem k rodině, nejlepší hlídač a k dětem světový ![]()
11ti letý pekinéz…
Děti moc nemusí, jen když papkaj, tak loudí jídlo, stejně to zkouší i na návštěvy. Ke mně si to nedovolí…
No, má rád svůj klid, na děti zvědavý není, pokud moc otravujou, klidně se ožene, ale nekousne. Děti ho respektují, ale rozhodně to tedy není pes k dětem. Porstě byl první
ang.setřice neuvěřitelnej umazlenej divoch,vel.knírač obrovskej hlídač ,trošku nemotornej,mámě je obě vevnitř,jaky budou k prckovi uvidíme...... ![]()
Mám dvě šeltie a border kolii a dítě na cestě
Tak jsem zvědavá. S šeltií a borderkou si starosti nedělám…děláme canisterapii převážně u postižených, hyperaktivních dětí a jsou naprosto úžasné. Ta třetí byla týraná a z dětí má panický strach. Ale věřím, že až malý bude lézt a bude mít v ruce něco dobrého, bude ho milovat. Ale vím, že bude muset být vždy pod dohledem.Aspon se mimi bude mít možbost učit, jak se s pejsky zachází.
Ahoj, my máme tlusťoučkýho, chrochtajícího, uprděnýho a ná nás zavislýho mopsíka. K tomu máme 3 měsícční holčičku od které se nehne ani na krok a hlídá jí pomalu ve dne v noci. Ze začátku teda žárlil i teď když, se na něj třeba pozapomene a hraju si s Natali, tak se velice rychle připomene tím, že ke mě přijde a vleze si mi klidně na klín, stáhne uši dozadu a vytřeští oči a udělá takový psí pohled, že si hned nadáváte, jak jste na něj zapomněli
je to malej zmeťourek ![]()
Jezevčík- 8let a labrador - 2roky. Jezevec je mrzout, je nemocný. Labrador je pošuk, pořád si chce hrát
S malým v pohodě, párkrát už nějaké vystupy byly, ale rychle se sjedná klid a je to pak zase v pohodě ![]()
Křížence foxteriéra -8 let a kříženku německé dogy s vlkodavem -3 roky. Ještě jsme měli fenečku bostonského teriéra, ale umřela. Snad to vyjde a pořídíme si bostonka znovu
Foxlík je neskutečně tolarantní k dětem, spává se starší dcerou v pokoji, troufám si říct, že by ji bránil vlastním tělem. Kříženka dogy je hodná, mazlivá, ale telátko neohrabané, takže musím hlídat, aby mi v rámci dovádění dětičky neporazila. Bostonečka byla nejzlatější pes, naprosto nekonfliktní, umazlená akorát nenažraná
. Ani s jedním z nich nebyl problém v chování vůči dětem.
Naše doga a děcko jsou vrstevníci-vyrůstají spolu ![]()
Příspěvek upraven 04.03.12 v 13:13
Hned po stěhování (za měsíc cca) budem pořizovat francouzského buldočka
![]()
ahoj, mame 8letou fenku krizence, dceri bude 6 let a od mala ji hlida jak svoje stene, necha si vse libit, loni jsme jeste k ni na zahradu(aby se tu nebala
)poridili fenku bandoga, je ji rok, je porad hravy stene, ale hlida si nas jako oko v hlave, opet dcera ji muze delat cokoli a psisko drzi ![]()
ahoj,my máme 2letýho pumra jack russel teriér a je to divočák,ale i strašnej mazel! Se synem(8let) dělají kraviny a na dceru(5měsíců) taky v pohodě,vždycky ju celou očichá a nejradši by ji celou olízal
Akorát mu vadí někteří pumři v okolí,má je jako konkurenci.
já mám 3 letého mopsíka, jenaprosto úžasnej ke všem a když ho něco stve nebo nebavi tak proste odejde
mimi cekame, tak jsem zvedava, jak bude reagovat, al pevne doufam, ze dobre ![]()
mám australskou ovčandu,pořídila jsem si jí když už byla Kami větší(2roky),před tím border kolie(otrávili mi jí)naprosto zlatá ,retrívřice,s topu jsem dělala canisterapii,umřela,když jí bylo deset
moc se mi po nich stýská..
Australanda je zlatá,nechá si líbit všechno,nemám strach je nechávat spolu