Jakej byl důvod, aby jste odešli od chlapa

34388
3.9.19 09:35

@Pajuska111 Nevěra, násilí, alkoholismus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37145
3.9.19 09:37

Nezájem o mě a dite, hrubé chování, sebestrednost a spousta menších detailu co se nahromadily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
3.9.19 09:39

Nezájem, starost jen o sebe, nadávky, urážky, nepomohl, nepodpořil..díky bohu, že to mám za sebou :mrgreen: teď mám úplný opak a díky bohu za něj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
3.9.19 09:41

Nezajímal se o mě ani o dítě a když začal prohrávat peníze na automatech tak to byla poslední kapka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
3.9.19 09:41

Já mám důvody že je při hádkách sprostý, bouchá do stolu, zdi,, cejtim málo lásky když maléj spi tak místo toho aby jsme si užívali jeden druhého tak oba v ruce telefon, nic sním neprozivam výlety ( finance by se na to našli ) rozdělene peníze, a malého ho si až tak moc nevsima přes týden ho vidí třeba denně hoďku dvě.. a to dělá buď ranní, odpolední, nočni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
3.9.19 09:44

@Ravedd
Automaty má taky rád neprohraje celou vejplatu ale není mi líto tam. hodit 1000, ale jedem někam na výlet a to už říká už jsem utratil skoro 1000 za benzín vstup teď jídlo ještě mi to taky říká aby si to prej uvědomila :zed: přitom já nepotřebuju jezdit k moři nebo tak stačí mi výlety hrady, hory prostě poznávat nová místa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
3.9.19 09:45

Domácí násilí a s tím spojená ztráta úcty vůči němu.

• Citovat
  • Upravit
81500
3.9.19 09:53

Choval se jak debi1, všechno, co jsem udělala, bylo špatně. Neustálá kritika, schazování, ponižování. Trvalo to něco přes půl roku a pak jsem řekla, že konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
3.9.19 09:56

Mamánek non plus ultras. Byl pro mě v domácností třetí dítě. Tak jsem ho vrátila zpět do mamahotelu před rokem a půl a dnes se mu v duchu hodně směji. Bude mu za chvíli 40 a bez maminky a tatínka se pomalu ani neuprdne. Tihke 40 ti letý dečka nejsou pro život a hodnoty v sobě nezmění, i když mají vlastní dítě… Teď jsme s dětmi ready. Takže pozor na mamánky :lol: :lol: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
3.9.19 09:59

@Malina7
No ten skym.ziju je na půl taky všechno táta skrz auto furt mu táta kontroluje olej vodu v autě atd.. když chtěl prodat auto tak ho prodával jeho táta prostě takovej neschopnej :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
3.9.19 10:00

Násilí všeho druhu ke mě a k dětem, řev netoleruju ze žádného důvodu, pravidelné popíjení alkoholu, pokud nechce o ničem komunikovat, netolerance a povýšenost, nechuť trávit s rodinou vyhovující čas, odměřování financí pro rodinu a děti. Potřebuju si chlapa vážit a pokud bych zažila, že někoho podrazil, nebo je hrubý k někomu slabšímu, tak to by byl pro mě důvod k plánování odchodu. Naproti tomu bych asi nepálila mosty, kdyby se nám žilo dobře a on někde na zábavě ujel. Nevěru tak neprožívám, když všechno jinak funguje.

• Citovat
  • Upravit
105
3.9.19 10:11

@Pajuska111 Záleží jestli chceš vztah zachránit nebo ne. Jestliže ano (musíte chtít oba!), tak si zkuste promluvit, v klidu. Zkusit poradnu. To že bouchá do stolu a do zdi pravděpodobně nepředěláš, jestli je cholerik. Mohl by se naučit odcházet a přijít až když si vybije prvotní zlost. Automaty vůbec neprovozovat, závislost se dá na tom lehce vytvořit a za chvilku tu výplatu (nedej Bože i půjčky) prohraje. Jste manželé?
Jednou v měsíci si sedněte (jen vy dva, např. v restauraci tam většina lidí neudělá scénu a tak si promluvíte v klidu, doma se s větší pravděpodobností pohádáte) a promluvte si o všem, co vás trápí, co vás potěšilo (co ten druhý udělal, řekl, apod.), co byste rádi aby se změnilo, zlepšilo, jaké máte plány.

Pokud vztah nechceš zachránit, tak odejdi. Důvody hledat nemusíš, když ve vztahu být nechceš. Jenom kvůli dítěti v něm nezůstávej, budeš trápit sebe, jeho i dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
3.9.19 10:20

Nadměrná nadrženost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
3.9.19 10:40

@alibear
Manželé nejsme.. kolikrát jsme si sedli a že si promluvíme ale my se nikdy neschodneme máme odlišné názory řešili jsme to i před rodicema a oni samy nám. nedokazali pomoc.. :zed: už to bylo ve fázi že už byl snad konec ale nějak se to ušlapalo a tak nějak fungujeme ale není den aby jsme si několikrát za den vjely do vlasů zatím bez hádky protože já vždycky zavřu pusu a nechám.to.aby byl klid ale všimla jsem si že pak.kdyz něco řeknu co se mu nelibi tak on se vždycky tak. podiva a začne bejt hnusnej vyjede a myslím si že ví že já ustoupim 🤪 a hlavně oba dva tomu vztahu nevěříme že vydrží ale oba dva to furt nějak slepujeme ale víme že jednou to skončí 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
3.9.19 11:20

@Pajuska111 Vztahy jsou složité, ale můžou šlapat i přes to že máte rozlišné názory, jen se musíte umět tolerovat a respektovat. Zkuste poradnu, opravdu Vám můžou pomoci, ale musíte to vy samotní chtít. V případě že to nechcete, tak ani poradna nepomůže. Kdybych s tím člověkem chtěla být, tak vyzkouším všechno a budu se snažit i vyjít ze své komfortní zóny. Jaký jste měli vztah na začátku a jak dlouho jste spolu? Napiš klidně soukromou zprávu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí