Na pivo s kamarádkou - výčitky

Anonymní
2.9.19 18:56

Na pivo s kamarádkou - výčitky

Zdravím,
kamarádka by se mnou chtěla jít na pivko, možná i na disko a já mam výčitky nechat manžela s dítětem doma. Jsou mu už přes 4 roky, ale hrozně na mě visí, v noci se přijde potulit… Trochu bych ráda ale šla, ale musela bych přijet až ráno nebo v noci. Nemám dobré spojení… Co myslíte? Anonym, protože se stydím za hloupý dotaz :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Filzefina
2.9.19 19:00

Bez vycitek bych sla a to uz davno nejsem zadna parmenka. Manzel nikam nechodi? nema s tim problem on? To ze jsi matka neznamena ze se nemuzes jit obcas pobavit…

• Citovat
  • Upravit
36009
2.9.19 19:00

Výčitky kvůli manželovi, nebo dítěti? Jen běž, jednou se trhnout musíš. Se spíš divím, že jsi doteď nikam nešla :mrgreen: To by mi asi hráblo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
2.9.19 19:01

Nevidím na tom vůbec nic špatného, vždyť bude s tátou, šla bych. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
2.9.19 19:02

Prosím tě… 4 leté snad už chodí do školky. To není kojený novorozenec. Neboj, prcek to určitě zvládne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.19 19:02

Spíš kvůli dítěti :-) už jsem párkrát byla, ale jen tady kousek na chvíli a teď se sejdem v Praze. Mame to obě tak na půl cesty. Manžel jde někam jednou za uherák jako já…

• Citovat
  • Upravit
36009
2.9.19 19:06
@Anonymní píše:
Spíš kvůli dítěti :-) už jsem párkrát byla, ale jen tady kousek na chvíli a teď se sejdem v Praze. Mame to obě tak na půl cesty. Manžel jde někam jednou za uherák jako já…

Tak ve 4 letech snad už bez tebe sám byl, ne? Normálně mu to vysvětli, at neni v noci treba prekvapeny. Kluci si poradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
2.9.19 19:11

Mazej ven - tvoje dítě to rozhodně zvládne a je nejvyšší čast začít s ním trénovat samostatnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
2.9.19 19:14

Hybaj ven!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.19 19:15

Když ho na to budu připravovat, tal bude mít hysterický záchvat a nebude mě chtít pustit. Ale věřím, že jak zmizím z očí, tak to snad bude dobrý. Vím že je na mě až moc závislý, ale byli jsme pořád spolu, skoro žádné hlídání… Jen na tu školku si celkem zvykl… Ale jak se mam jindy někam hnout, je to problém. Lítá za mnou i na záchod… :P

• Citovat
  • Upravit
4507
2.9.19 19:23

Syn má 14M a byla jsem v sobotu na perfektní celodenní akci bez dítěte a bylo to nadherne osvěžující :lol: nevahej a utikej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
2.9.19 19:24
@Anonymní píše:
Když ho na to budu připravovat, tal bude mít hysterický záchvat a nebude mě chtít pustit. Ale věřím, že jak zmizím z očí, tak to snad bude dobrý. Vím že je na mě až moc závislý, ale byli jsme pořád spolu, skoro žádné hlídání… Jen na tu školku si celkem zvykl… Ale jak se mam jindy někam hnout, je to problém. Lítá za mnou i na záchod… :P

Tak to je ale hodně špatně. Nezlob se na mě, ale mít takového mamanka je fakt zlo a to nejen pro tebe ale především pro něj. Zvlášť když dělá takový scény už předem, co bude dělat když tam opravdu nebudeš? Výčitky vůbec nechápu, už dávno bych byla pryč někde s kamatady, na nějaký víkend bez dítěte, dítě u babiček, fakt 4 roky otrocky být doma by mě asi zabilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
2.9.19 19:26
@Verurizeckova píše:
Syn má 14M a byla jsem v sobotu na perfektní celodenní akci bez dítěte a bylo to nadherne osvěžující :lol: nevahej a utikej

k tomu se chci dopracovat :mrgreen: maly zatim v 6 tydnech byl beze mě max. 6 hodin… prospělo to nám oběma…

zakl. jasně, že běž, mělas jit už dávano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.19 19:26

Tak občas jsem i bez něj, občas chodím cvičit nebo si zaběhat… Ale na celou noc nebo přespání jsem pryč ještě nebyla.. Ráda bych chodila třeba s manželem, ale babičky nám nehlídaj a samostatně moc nechodíme no..

• Citovat
  • Upravit
1695
2.9.19 19:28

Jak dětem udeřil rok, odjížděla jsem jednou měsíčně na celý víkend. Jen hezky jeď…4 leťák už je chlap ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí