Na pivo s kamarádkou - výčitky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4507
2.9.19 19:29

@debra.morgan neboj to přijde :lol: kluka jsem nemohla kojit ze zdravotních důvodu a v jeho 7M jsme s manželem jeli na lyže. Tak nějak se snažím být kromě maminky i manželka a i pro mě, ježíš to je lambada, pak si přijdu úplně jak znovuzrozená :) a hlavně bude hůř, teď mám den o tom: řekni táta… ukaz kravicku, jak děla pejsek, kde mas nosanek… a večer když ho dam spát, tak se mi chce občas bouchnout flašku :lol: mezitím co píšu tady ten příspěvek, tak shodil playstation :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
2.9.19 19:34
@Korculalala píše:
Hybaj ven!
:pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.19 19:39

Holky díky, já to stejně sama vím, že normální je jít. Ale stejně jsem to potřebovala ještě slyšet. Takže díky :-)

• Citovat
  • Upravit
finduska
2.9.19 19:49

Já jsem hrozná potvora, uz tedy mesic nekojim, ale minule pondělí jsem s osmiletakem vyrazila do Mirakula, měli jsme tam sraz s kamaradkou a jejím stejně starým klucinou.Byl to vlastně skoro po roce den pro nas dva :think: sedmimesicni zůstal doma s taťkou a zvládli všechno na výbornou :P i když takhle malej, to mu je asi všechno sumak. Starsi byl na noc poprvé v 9 měsících. Teď s manželem plánujeme na jaro/podzim výlet do Barcelony na dvě noci, sami dva :think: ale uvidíme až vyzkoušíme i prcka na noc

• Citovat
  • Upravit
122849
2.9.19 20:38

Moje dcerka je se mnou Od svých dvou let. Že by tvůj manžel nezvládl chvilku hlídat? :think: :nevim: - tomu nevěřím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
2.9.19 23:36

Děti od cca. roka jezdí k babičce pravidelně každý víkend a i u ní spí. Od asi 2 let i na více jak týden. Myslím, že nemusíš mít výčitky. 4 letému dítěti se nic nestane, když nebudeš jednu noc doma :lol: Fakt! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.19 08:52

@Terezxx to až závidím :-) nám právě babičky nehlídaj s manželem bych strasne ráda někam vyrazila, ale jak jsem psala, tak odděleně nikam moc nechodíme. Jsme prostě pořád spolu, jen na tu školku si snad už zvykl, i kdyz loučení bývá pořád někdy hrozný…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky