Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poslat foto
ne díky, to mi hlavně prosímtě neposílej.
Mno, ale jen dotaz - to to s ženou děláte jen v jedné poloze? Protože přeci, když to budete dělat v jakékoliv poloze obličeji k sobě - bude se ji odírat její pravá strana a když „zezadu“ tak naopak levá ne?
Tak to pravidelně střídejte a máš po problému.
@Michalll80 no přesně, to jí 15 let nevadilo? a když ti tady napíšou, že mají raději rovného, tak si na něj půjdeš dát rovnátka nebo jak to chceš řešit?
Poslat nějaké foto?
no tak to je teda nabídka. Prostě už s tebou nechce spát, tak si hledá důvody
@Popokatepetla píše:
Poslat foto![]()
![]()
ne díky, to mi hlavně prosímtě neposílej.
Mno, ale jen dotaz - to to s ženou děláte jen v jedné poloze? Protože přeci, když to budete dělat v jakékoliv poloze obličeji k sobě - bude se ji odírat její pravá strana a když „zezadu“ tak naopak levá ne?Tak to pravidelně střídejte a máš po problému.
Já myslím že 15 let to brala jako normální, někdy ji to bolelo někdy asi ne, polohy pochopitelně střídáme, ale je pravda že sex tváří v tvář, ať už klasiku nebo třeba koníček máme nejraději. Tudíž potom právě jsem pořád více na jedné straně. A myslím že právě si to uvědomila tím jak měla asi půl roku jiného chlapa, to že to s ním bylo lepší je asi jasný, bylo to nové maso, ale že si uvědomila že ten penis který má doma asi není úplně ideální pro ni. Nebo to prostě brala jako normální. Je nám 40, sex za tu dobu už taky pochopitelně není takový jako byl dřív. Člověk se snaží sem tam přijít s něčím novým, ale kam pořád na ty nápady chodit, že jo.
To chce dlahu na aspoň šest měsíců ![]()
Pokud to ženě patnáct let nevadilo, tak to je teď spíš jen výmluva. Střídejte polohy a třeba díky tvému zakřivení najdete její G bod.
Ty jo, nepsala tu vcera nebo kdy zas naka ženská, ze jeji novej ho ma zahnutyho doleva? ![]()
Nenasel sis taky milenku? ![]()
Žádnou milenku nemám, takže to určitě nebude ode mě
ale tak jak se řeší třeba velikost prsou, tak si myslím že i ženy řeší velikost a tvar penisu, nebo ne? A kde jinde bych si o tomto měl popovídat, s kamarády to nejde, a kamarádky nemám. Chtěl jsem jen znát nějaké názory.
@Michalll80 píše:
Já myslím že 15 let to brala jako normální, někdy ji to bolelo někdy asi ne, polohy pochopitelně střídáme, ale je pravda že sex tváří v tvář, ať už klasiku nebo třeba koníček máme nejraději. Tudíž potom právě jsem pořád více na jedné straně. A myslím že právě si to uvědomila tím jak měla asi půl roku jiného chlapa, to že to s ním bylo lepší je asi jasný, bylo to nové maso, ale že si uvědomila že ten penis který má doma asi není úplně ideální pro ni. Nebo to prostě brala jako normální. Je nám 40, sex za tu dobu už taky pochopitelně není takový jako byl dřív. Člověk se snaží sem tam přijít s něčím novým, ale kam pořád na ty nápady chodit, že jo.
No a i kdyby jí to najednou vadilo, co s tím jako chceš teď dělat? Tvar nezmeníš
@ludmilaadamkova píše:
Potřebuješ si promluvit o svem penisu?
Asi možná jo
ale myslím to úplně normálně. Tak nějak jsem i čekal že se to tady nějak zvrhne.
Ale právě co jsem se dočetl na netu, zakřivení se dá řešit prášky, zvýšením vitamínu E, popřípadě dalšími léky, které by měli znovu umožnit lepší průchod krve do penisu, a tím i jeho narovnání. Jen ještě nevím jestli se mám objednat k doktorovi, abych tam nevypadal jak blbec, ani nevím jak takové vyšetření probíhá.
@Michalll80 píše:
Ale právě co jsem se dočetl na netu, zakřivení se dá řešit prášky, zvýšením vitamínu E, popřípadě dalšími léky, které by měli znovu umožnit lepší průchod krve do penisu, a tím i jeho narovnání. Jen ještě nevím jestli se mám objednat k doktorovi, abych tam nevypadal jak blbec, ani nevím jak takové vyšetření probíhá.
A jak my ženský tady to asi máme vědět? ![]()
Od vás od ženských jsem chtěl spíše vědět jak moc řešíte tvar penisu, o velikosti se asi nemusíme bavit, to je na každé jinak. Ale jestli prostě berete to co máte doma tak nějak bez přemýšlení, a nebo zda upřednostňuje nějaký tvar, ať už rovný nebo zahlý.