Zahnutý penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.9.19 11:17

Manžel ho má taky mírně zahnutýho a je to super krásně mě ním šimrá rovného nechci.

• Citovat
  • Upravit
24379
2.9.19 11:51

Lepsi tvuj penis pokriveny, nez pokriveny charakter tve zeny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.9.19 11:55
@Michalll80 píše:
Od vás od ženských jsem chtěl spíše vědět jak moc řešíte tvar penisu, o velikosti se asi nemusíme bavit, to je na každé jinak. Ale jestli prostě berete to co máte doma tak nějak bez přemýšlení, a nebo zda upřednostňuje nějaký tvar, ať už rovný nebo zahlý.

Sveho manzela bych milovala i tak, ale jsem uprimne rada, ze to nemusim resit a neprijde mi jeho penis smesny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
2.9.19 12:15

Vetsine zen je tvar standartni rozmezi velikosti penisu partnera posledni vec co by resily.. dulezita je ta vec co je nalepena na penisu.. penis resi hlavne chlapi a nelzeri jsou jim doslova posedli

• Citovat
  • Upravit
42
2.9.19 12:33

Tak zatím mic děkuji za info. Vím že mě říkala žena že ji to začalo bolet po porodu, máme 6 a 8 let děti. Je možné že se tam uvnitř někde něco pohnulo, nebo poranilo po porodu. A teď by pro ni byl příjemnější rovný penis, nebo zahlý nahoru. Každopádně vím že mě žena miluje, a chce mít se mnou sex, jen to chce se asi o tomto více bavit a najít polohy které budou příjemné pro oba dva. Ale tak nějak si prostě připadám jak nějakej divnej, že nemám rovný. Ale na netu píšou že jen asi 20 % mužů mají rovný penisy. Jenže na netu se píše blbostí až až. Chtěl jsem slyšet názory od normálních vdaných žen, jak se to toto dívají. A jak vidím tak bude nejlepší to přestat řešit, a brát to tak jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.19 13:25

Můj ho má zahnutýho nahoru a jsem teda více než spokojená :mrgreen: (a to velikost je jinak asi uplně průměrná). To že ji něco může vadit po porodu - ono může být. Mě to třeba od porodu (jsem po císaři) bolí zezadu, asi kvůli jizvě.
Jinak si teda myslím, že na tvaru nezáleží a že ty to moc řešíš. Jestli tvoje žena měla nějaké narážky, tak bych to spíš viděla na jiný problém u ní. Asi hold byl milenec v posteli lepší :nevim:

• Citovat
  • Upravit
42
2.9.19 13:35

Tak o tom vůbec nepochybuji že byl milenec v posteli lepší, jsem úplně normální chlap, i milenec, a přece jen s novým masem je to prostě úplně o něčem jiném, i to samotné vzrušení před sexem je větší než po 17ti letech. Jen vím za těch X let že nesmím zajet moc hluboko,, že zajedu někam „na konec“ a pak ji to bolí. Ale že i do strany to byla pro mě novinka. A já to řeším jen proto že chci být opět pro ženu ten ideální, a kdyby mě to neřekla sama tak se o to vůbec ani nebudu zajímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.19 14:05

Je možné že ji to při sexu bolí, ale je divný že to neřekla už dříve. Já si myslím že by mě to taky bolelo když by byl na jednu stranu, ale rozhodně bych to netutlala 17 let.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
2.9.19 15:04

Buď klidný, jeden uživatel tady z EM ho má zakřiveného, ženám posílá fotky ve velkém a zájem o jeho penis je.

• Citovat
  • Upravit
24379
2.9.19 15:08
@Klopotkova píše:
Buď klidný, jeden uživatel tady z EM ho má zakřiveného, ženám posílá fotky ve velkém a zájem o jeho penis je.

To zni hrozne zoufale ale :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
2.9.19 15:09

Aha, takže mám začít posílat fotky? :lol:
Jinak já bych raději kdyby byl ideální pro moji ženu. To že jsem psal že případně mohu poslat foto bylo pro upřesnění zda je moc nebo lehce zakřivený. Nicméně je to vidět, že je to různé, některá chcete rovný, některá zahnutý. Víceméně tak jak jsem to četl všude na netu, kde psali že některý ženy to přímo vyhledávají, protože se penis dostane i tam kde rovný nemůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.9.19 15:10
@wildcherry píše:
To zni hrozne zoufale ale :lol:

On zoufalý je, ženatý chlap, který má posílání svého zahnutého penisu jako koníček.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
2.9.19 15:11

@Anna766. Byla jsi na Valdštejnských slavnostech?

• Citovat
  • Upravit
24379
2.9.19 15:11
@Klopotkova píše:
On zoufalý je, ženatý chlap, který má posílání svého zahnutého penisu jako koníček.

Brrrr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
2.9.19 15:58

JEstli ji stebou bolí sex, tak je to kvůli tomu, že nevěnuješ dostatku času předehře a tomu co a jak žena vnímá, ne kvůli zahnutosti. Problém není v nástroji ale v tom jako ho používáš a zásadní součástí toho používání je vzájmená komunikace. Ostatně sex je další formou komunikace.

Pokud fakt nevíš jak, tak myslím že zrovna tobě by mohl Vojíkův přístup sedět.

https://www.muzazena.cz/

To co se léčí je peyronieho choroba - ale ta znamená opravdu velké a bolestivé zahnutí penisu při erekci. A to nemáš, že? Nějaký trochu ohnutý tvar penisu je úplně normální a při vhodném používání a komunikaci vede ke zcela uspokojivému sexu na obou straních.

Ano - samozřejmě že ti neuškodí jíst víc zeleiny, mořských ryb, seminek a vajce, aby si měl vyšší příjem vitamínu E. Ale tvar penisu to nezmění. Přirozená odchylka je do 30° - což je fakt hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí