Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nechápu, na co kdes k doktorovi. Uplne zbytečně. Muj manžel má kličkou konferenční velikost. Chybu nehledej v penisu ale v lidech! Buď té nechce nebo má problém s něčím jiným. Kdyz to šlo dřív, ne?!
konferencni nebo konfekcni?
@Venetia píše:
konferencni nebo konfekcni?
Já zas nepochopil, co znamená kličkou. ![]()
@M_Vladim píše:
Já zas nepochopil, co znamená kličkou.
Klicka bude ta zahnutost
@Venetia píše:
Klicka bude ta zahnutost
Příspěvek upraven 04.09.19 v 18:45
Řekla bych, že problém zakladatele opravdu nebude v zahnutém penisu..ale zajímavá diskuze..
@M_Vladim píše:Asi takhle?
![]()
Zajímavé… Aby to šlo ještě vyndat ![]()
@Michalll80 píše:
Dřív to právě šlo v pohodě, ale říkala že od porodu ju to se mnou bolí. Pak poznala jinyho v práci, s rovným, a s ním to bylo v pohodě. Tak to prostě posoudila že s mým zahlým ji to bolí. Jsem trochu nadprůměr s velikostí, tak možná i proto. Ale taky si myslím že bude mít ona problém uvnitř, sem tam je i nějaká krev, a rozhodně nejsem ten typ co do toho buší bez rozmyslu. A je vlastně o první žena v mým životě co si na tohle stěžuje. Jinak vím že sex se mnou chce mít, takže to není výmluva. Když v ní jsem jen z půlky tak je to v pohodě.
Holt od porodu je sussi. To neni o zahnuti, ale o te obrizce. U normalniho penisu se mnohem vic vyuziva pohyblive kuze, ale u obrezaneho se hodne tre a tam ta suchost proste vadi…tomu odpovida i ta krev.
Suchá není vůbec, maže až až. O když nevím jak je to uvnitř, ale s „jízdou“ problém není. Myslím si že po porodu se jí na té straně kam mě směřuje penis něco prasklo a špatně se to zahojilo. Proto to i někdy je ta krev. A nicméně žalud po obřízce je „hrubší“ proto ji to možná víc vadí.
A myslím si tedy že to není o tom že je více pohyblivé kůže, ta je stejně jen na začátku, ale na celém těle penisu už je to přece stejný. Jde jen o přebytečnou kůži která kryje žalud.
Jinak tak křivý jako ta klika fakt není
![]()
Dám foto jako důkaz ![]()
Jde prostě o to že něco řekla, jak tady někdo psal, že vyřčené slovo už někde dát zpět, tak proto to mám pořád v hlavě.
@Michalll80 píše:
A myslím si tedy že to není o tom že je více pohyblivé kůže, ta je stejně jen na začátku, ale na celém těle penisu už je to přece stejný. Jde jen o přebytečnou kůži která kryje žalud.
Jinak tak křivý jako ta klika fakt není![]()
Dám foto jako důkaz
Jde prostě o to že něco řekla, jak tady někdo psal, že vyřčené slovo už někde dát zpět, tak proto to mám pořád v hlavě.
S tou předkožkou je to jinak. ![]()
Podle mě by sis měl pro záchranu manželství pořídit milenku. Jen dočasně, aby potvrdila či vyvrátila, že to víc tlačí na jednu stranu ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Podle mě by sis měl pro záchranu manželství pořídit milenku. Jen dočasně, aby potvrdila či vyvrátila, že to víc tlačí na jednu stranu
Přesně tohle cítím, že bych si měl najít milenku, kde samozřejmě počítám že jí nebude nic vadit, já si aspoň napravím svoje ego že mám zcela normální penis a budu pak mít i chuť zase na sex se ženou. Protože do sexu se mě teď vůbec nechce, když vím že ji to bolí. Ta milenka mě přijde jako dobrý nápad. I když je to teda hrozný, ale asi je to tak.
@M_Vladim jak jinak? Předkožka se stejně shrne za žalud a hotovo, ne? Takže pak je to stejný jako s obřízkou. Maximálně že by i uvnitř se předkožka shrnula zpět přes žalud, a tím pádem by třeba to mohlo být jemnější uvnitř pochvy pro ženu.
@Michalll80 píše:
Přesně tohle cítím, že bych si měl najít milenku, kde samozřejmě počítám že jí nebude nic vadit, já si aspoň napravím svoje ego že mám zcela normální penis a budu pak mít i chuť zase na sex se ženou. Protože do sexu se mě teď vůbec nechce, když vím že ji to bolí. Ta milenka mě přijde jako dobrý nápad. I když je to teda hrozný, ale asi je to tak.
Holt kostky už byly vrženy a ty jsi je nehodil.
Ahoj, tak co už je ocas srovnaný?
To slovo penis, to je takový užehlený a pokud ho používá chlap, něco nebude v pořádku. ![]()