Zahnutý penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106416
4.9.19 17:41
@Anonymní píše:
Nechápu, na co kdes k doktorovi. Uplne zbytečně. Muj manžel má kličkou konferenční velikost. Chybu nehledej v penisu ale v lidech! Buď té nechce nebo má problém s něčím jiným. Kdyz to šlo dřív, ne?!

konferencni nebo konfekcni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37246
4.9.19 17:49
@Venetia píše:
konferencni nebo konfekcni?

Já zas nepochopil, co znamená kličkou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106416
4.9.19 18:04
@M_Vladim píše:
Já zas nepochopil, co znamená kličkou. :nevim:

Klicka bude ta zahnutost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37246
4.9.19 18:18
@Venetia píše:
Klicka bude ta zahnutost
:think: Asi takhle? :think: :P
edit: nehodlám nikoho urazit, jen pro odlehčení :mavam:

Příspěvek upraven 04.09.19 v 18:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
4.9.19 18:24

Řekla bych, že problém zakladatele opravdu nebude v zahnutém penisu..ale zajímavá diskuze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106416
4.9.19 18:26
@M_Vladim píše: :think: Asi takhle? :think: :P

Zajímavé… Aby to šlo ještě vyndat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.19 18:35
@Michalll80 píše:
Dřív to právě šlo v pohodě, ale říkala že od porodu ju to se mnou bolí. Pak poznala jinyho v práci, s rovným, a s ním to bylo v pohodě. Tak to prostě posoudila že s mým zahlým ji to bolí. Jsem trochu nadprůměr s velikostí, tak možná i proto. Ale taky si myslím že bude mít ona problém uvnitř, sem tam je i nějaká krev, a rozhodně nejsem ten typ co do toho buší bez rozmyslu. A je vlastně o první žena v mým životě co si na tohle stěžuje. Jinak vím že sex se mnou chce mít, takže to není výmluva. Když v ní jsem jen z půlky tak je to v pohodě.

Holt od porodu je sussi. To neni o zahnuti, ale o te obrizce. U normalniho penisu se mnohem vic vyuziva pohyblive kuze, ale u obrezaneho se hodne tre a tam ta suchost proste vadi…tomu odpovida i ta krev.

• Citovat
  • Upravit
42
4.9.19 19:43

Suchá není vůbec, maže až až. O když nevím jak je to uvnitř, ale s „jízdou“ problém není. Myslím si že po porodu se jí na té straně kam mě směřuje penis něco prasklo a špatně se to zahojilo. Proto to i někdy je ta krev. A nicméně žalud po obřízce je „hrubší“ proto ji to možná víc vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.9.19 19:49

A myslím si tedy že to není o tom že je více pohyblivé kůže, ta je stejně jen na začátku, ale na celém těle penisu už je to přece stejný. Jde jen o přebytečnou kůži která kryje žalud.
Jinak tak křivý jako ta klika fakt není :D :D
Dám foto jako důkaz :mrgreen:
Jde prostě o to že něco řekla, jak tady někdo psal, že vyřčené slovo už někde dát zpět, tak proto to mám pořád v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37246
4.9.19 21:48
@Michalll80 píše:
A myslím si tedy že to není o tom že je více pohyblivé kůže, ta je stejně jen na začátku, ale na celém těle penisu už je to přece stejný. Jde jen o přebytečnou kůži která kryje žalud.
Jinak tak křivý jako ta klika fakt není :D :D
Dám foto jako důkaz :mrgreen:
Jde prostě o to že něco řekla, jak tady někdo psal, že vyřčené slovo už někde dát zpět, tak proto to mám pořád v hlavě.

S tou předkožkou je to jinak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.9.19 23:38

Podle mě by sis měl pro záchranu manželství pořídit milenku. Jen dočasně, aby potvrdila či vyvrátila, že to víc tlačí na jednu stranu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
5.9.19 07:37
@pohledzdruhestrany píše:
Podle mě by sis měl pro záchranu manželství pořídit milenku. Jen dočasně, aby potvrdila či vyvrátila, že to víc tlačí na jednu stranu :lol:

Přesně tohle cítím, že bych si měl najít milenku, kde samozřejmě počítám že jí nebude nic vadit, já si aspoň napravím svoje ego že mám zcela normální penis a budu pak mít i chuť zase na sex se ženou. Protože do sexu se mě teď vůbec nechce, když vím že ji to bolí. Ta milenka mě přijde jako dobrý nápad. I když je to teda hrozný, ale asi je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
5.9.19 07:39

@M_Vladim jak jinak? Předkožka se stejně shrne za žalud a hotovo, ne? Takže pak je to stejný jako s obřízkou. Maximálně že by i uvnitř se předkožka shrnula zpět přes žalud, a tím pádem by třeba to mohlo být jemnější uvnitř pochvy pro ženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
5.9.19 08:05
@Michalll80 píše:
Přesně tohle cítím, že bych si měl najít milenku, kde samozřejmě počítám že jí nebude nic vadit, já si aspoň napravím svoje ego že mám zcela normální penis a budu pak mít i chuť zase na sex se ženou. Protože do sexu se mě teď vůbec nechce, když vím že ji to bolí. Ta milenka mě přijde jako dobrý nápad. I když je to teda hrozný, ale asi je to tak.

Holt kostky už byly vrženy a ty jsi je nehodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.9.19 08:13

Ahoj, tak co už je ocas srovnaný? :mrgreen: To slovo penis, to je takový užehlený a pokud ho používá chlap, něco nebude v pořádku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí