Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michalll80 píše:
Jsem objednaný na 25.9. tak potom napíšu jak jsem dopadl.
Když chlapi drží basu:
Ať to dobře dopadne! ![]()
Díky, já vím už teď že to mám v pořádku, že zahnutí není tak velký, takže jsem zvědav. I celkově jak to bude probíhat.
Tak podle doktora vše v pořádku, zahnutí je ještě v normě, prý téměř každej ho má někam zahlej, nahmatal tam nějaké menší zduření na levé straně, proto je i doleva, mohl by použít nějakou rázovou vlnu, za 5 tisíc, ale že na 90% by to bylo pořád stejný, že to pomáhá až když je zduření větší. Takže jsem rád a mám klid. Teď si může jít žena na gyndu, pokud ji to se mnou bolí, jak říká až po porodu, je možný že tam má ona něco špatně. U jiné ženské jsem teď problém vůbec neměl.
Příspěvek upraven 27.09.19 v 11:37
@Michalll80 píše:
Tak podle doktora vše v pořádku, zahnutí je ještě v normě, prý téměř každej ho má někam zahlej, nahmatal tam nějaké menší zduření na levé straně, proto je i doleva, mohl by použít nějakou rázovou vlnu, za 5 tisíc, ale že na 90% by to bylo pořád stejný, že to pomáhá až když je zduření větší. Takže jsem rád a mám klid. Teď si může jít žena na gyndu, pokud ji to se mnou bolí, jak říká až po porodu, je možný že tam má ona něco špatně. U jiné ženské jsem teď problém vůbec neměl.
Ty máš bokovku? ![]()
Bokovku nemám, ale asi bych si měl nějakou najít, a zkusit to s jinou, nikdy předtím problém nebyl. Hlásí se některá? Která chce zkusit zahlý penis? ![]()
Před dvěma lety jsem si všiml, že můj penis se začal stále víc ohýbat. Trochu jsem se i styděl jít k doktorovi, ale musel jsem. To, co jsem se dozvěděl, bylo hrozné. Zhroutil se mi celý svět. Peyronieho choroba je prakticky nevyléčitelná. Začal jsem navštěvovat různé lékaře a doufal jsem, že alespoň jeden z nich najde řešení. Nakonec jsem se dostal k urologovi, který mi poradil používat ProLongSystem - https://prolongsystem.net Po několika měsících používání jsem si všimnul obrovského zlepšení. Tento nástavec se objevil v nejhorší době mého života, kdy jsem měl krizi v manželství, které bylo ohroženo mým problémem. S ProLongSystem se vše změnilo. křivý penis Zahnuty penis Zakřivení penisu zakriveny