Zahnutý penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
4.9.19 13:28
@Anonymní píše:
Můj manžel má také ohnutý penis na stranu.Jsme spolu už 12 let.Sex je úplně stejný jako s rovným. Vagina je hodně prispusobiva.

Děkuji, tohle je přesně co potřebuji slyšet :palec: :) ale určitě u toho záleží i na celkové velikosti a stupně zahnutí. Tím ale pochopitelně nechci říct že Tvůj manžel ho má malyho. Ale taky si myslím že je vagina hodně přizpůsobivá.
Jinak já mám doktora urologa, takže tam o samovolné erekci není ani řeč :D chtěl jsem kdysi k doktorce, ale nakonec se objednal k doktorovi, i když toho teď někdy lituji :D ženský co vím tak raději chodí na gyndu za ženskou, tak my asi máme zase chodit za doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
4.9.19 13:36
@Michalll80 píše:
Děkuji, tohle je přesně co potřebuji slyšet :palec: :) ale určitě u toho záleží i na celkové velikosti a stupně zahnutí. Tím ale pochopitelně nechci říct že Tvůj manžel ho má malyho. Ale taky si myslím že je vagina hodně přizpůsobivá.
Jinak já mám doktora urologa, takže tam o samovolné erekci není ani řeč :D chtěl jsem kdysi k doktorce, ale nakonec se objednal k doktorovi, i když toho teď někdy lituji :D ženský co vím tak raději chodí na gyndu za ženskou, tak my asi máme zase chodit za doktorem.

S tím nesouhlasím. Já jsem šel k té doktorce schválně. U chlapa urologa jsem měl vždy blbý pocit. Co když se chlap dal na tu urologii z toho důvodu, z něhož se mnozí dali na katolické kněžství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.19 13:46

@gin 124 bože)))))to, už mě přijde moc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.19 13:48
@Michalll80 píše:

Nechápu, na co kdes k doktorovi. Uplne zbytečně. Muj manžel má kličkou konferenční velikost. Chybu nehledej v penisu ale v lidech! Buď té nechce nebo má problém s něčím jiným. Kdyz to šlo dřív, ne?!

• Citovat
  • Upravit
42
4.9.19 13:58

Dřív to právě šlo v pohodě, ale říkala že od porodu ju to se mnou bolí. Pak poznala jinyho v práci, s rovným, a s ním to bylo v pohodě. Tak to prostě posoudila že s mým zahlým ji to bolí. Jsem trochu nadprůměr s velikostí, tak možná i proto. Ale taky si myslím že bude mít ona problém uvnitř, sem tam je i nějaká krev, a rozhodně nejsem ten typ co do toho buší bez rozmyslu. A je vlastně o první žena v mým životě co si na tohle stěžuje. Jinak vím že sex se mnou chce mít, takže to není výmluva. Když v ní jsem jen z půlky tak je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.9.19 14:01

@gin 124 já jsem chtěl jít původně poprvé k doktorce, bylo mě divný že by mě chlap měl sahat na penis, ale poslala mě k němu moje obvodní doktorka, kvůli nějaké cystě na pytlíku. A když už jsem u něj byl, tak už to beru že tam budu chodit i dál. Zřejmě. Ale doktorku bych raději, o tom žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.19 14:06

Hele, to ti jako vykládala, jaky má její milenec pero?)

• Citovat
  • Upravit
2614
4.9.19 14:42
@Michalll80 píše:
Dřív to právě šlo v pohodě, ale říkala že od porodu ju to se mnou bolí. Pak poznala jinyho v práci, s rovným, a s ním to bylo v pohodě. Tak to prostě posoudila že s mým zahlým ji to bolí. Jsem trochu nadprůměr s velikostí, tak možná i proto. Ale taky si myslím že bude mít ona problém uvnitř, sem tam je i nějaká krev, a rozhodně nejsem ten typ co do toho buší bez rozmyslu. A je vlastně o první žena v mým životě co si na tohle stěžuje. Jinak vím že sex se mnou chce mít, takže to není výmluva. Když v ní jsem jen z půlky tak je to v pohodě.

Asi jí po porodu ubylo mazání a na obřezaného už to nestačí. To je dnes už známá věc. Pan profesor Weiss pěkně žvaní, když tvrdí, že ta obřízka snižuje tření. Naopak ho zvyšuje. Jak už jsem napsal, zkuste použít umělé mazivo. Pokud to pomůže, tak je to tím. Pokud to nepomůže, tak je příčina jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37220
4.9.19 16:04
@gin 124 píše:
S tím nesouhlasím. Já jsem šel k té doktorce schválně. U chlapa urologa jsem měl vždy blbý pocit. Co když se chlap dal na tu urologii z toho důvodu, z něhož se mnozí dali na katolické kněžství?

Ono je to asi jedno. Ozvlášť, když je člověku blbě. :nevim: :zed:
Zas na druhou stranu - co když na vás doktorka sáhne a… :oops: :roll: No a zas doktor má třeba sestřičku. :roll:
Na urologii jsm už byl mockrát a na žurnále (klinika VFN) se doktoři /rky střídají, takže je mi občas houbelec platný, že tam mám svýho doktora. Třeba, když tam klušu akutně, nebo ten můj třeba zrovna přednáší, nebo operuje. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
4.9.19 16:10
@M_Vladim píše:
Ono je to asi jedno. Ozvlášť, když je člověku blbě. :nevim: :zed:
Zas na druhou stranu - co když na vás doktorka sáhne a… :oops: :roll: No a zas doktor má třeba sestřičku. :roll:
Na urologii jsm už byl mockrát a na žurnále (klinika VFN) se doktoři /rky střídají, takže je mi občas houbelec platný, že tam mám svýho doktora. Třeba, když tam klušu akutně, nebo ten můj třeba zrovna přednáší, nebo operuje. :?

Mám zkušenost s cystoskopií, na rozdíl, když mi ji dělali chlapi, tak u ní jsem nic nepříjemného necítil ani ty nepříjemné následky, že jsem se pak nemohl vymočit jsem neměl. Řekla mi na to: „Tak vidíte, jemná ženská ruka“. Když jsem bydlel v Praze, tak jsem chodil na Karlov a tam člověk nevěděl, koho zrovna na ten zákrok vyfasuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.9.19 16:27
@Anonymní píše:
Hele, to ti jako vykládala, jaky má její milenec pero?)

Já sem se jí blbec na to ptal, a ona mě bohužel řekla pravdu, když jsem na ni naléhal. I když na tom nejsu vůbec špatně, tak on na tom byl prostě líp. No jo, jsem vůl že sem to chtěl vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37220
4.9.19 17:11
@gin 124 píše:
Mám zkušenost s cystoskopií, na rozdíl, když mi ji dělali chlapi, tak u ní jsem nic nepříjemného necítil ani ty nepříjemné následky, že jsem se pak nemohl vymočit jsem neměl. Řekla mi na to: „Tak vidíte, jemná ženská ruka“. Když jsem bydlel v Praze, tak jsem chodil na Karlov a tam člověk nevěděl, koho zrovna na ten zákrok vyfasuje.

Ještě abychom měli stejného doktora (Karlov, VFN). :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37220
4.9.19 17:12
@Michalll80 píše:
Já sem se jí blbec na to ptal, a ona mě bohužel řekla pravdu, když jsem na ni naléhal. I když na tom nejsu vůbec špatně, tak on na tom byl prostě líp. No jo, jsem vůl že sem to chtěl vědět.

Vyřčené slovo ani párem volů zpátky nestáhneš. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
4.9.19 17:32
@M_Vladim píše:
Ještě abychom měli stejného doktora (Karlov, VFN). :P :P :P

Jenže já tam chodil v devadesátých letech minulého století. Pak jsem dlouho bydlel v Brně a teď jsem zpět na českém severu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37220
4.9.19 17:34
@gin 124 píše:
Jenže já tam chodil v devadesátých letech minulého století. Pak jsem dlouho bydlel v Brně a teď jsem zpět na českém severu.

Zatímco já tam chodím půl života. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria