Zahnutý penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
2.9.19 16:06

Tu Peyroniehovu poruchu opravdu nemám, to jsem se už předtím díval, to vypadá pomalu jako zlomený. Dá se říct že tak o 2cm je vychyleny, možná 3 cm vůči kořeni penisu. Jinak myslím si že ženě se věnuji tak nějak normálně, předehra atd tam vše je, snažím se i naslouchat během sexu, možná je to i tím že mám obřízku, tudíž míň citlivý žalud, a necítím tím pádem jak moc nebo málo uvnitř tlačím na stěnu pochvy. Na Tvůj odkaz se určitě podívám a počtu si. Ale je to vlastně první žena která si stěžuje že ji to bolí, když jsem uvnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.9.19 16:12
@Michalll80 píše:
Tu Peyroniehovu poruchu opravdu nemám, to jsem se už předtím díval, to vypadá pomalu jako zlomený. Dá se říct že tak o 2cm je vychyleny, možná 3 cm vůči kořeni penisu. Jinak myslím si že ženě se věnuji tak nějak normálně, předehra atd tam vše je, snažím se i naslouchat během sexu, možná je to i tím že mám obřízku, tudíž míň citlivý žalud, a necítím tím pádem jak moc nebo málo uvnitř tlačím na stěnu pochvy. Na Tvůj odkaz se určitě podívám a počtu si. Ale je to vlastně první žena která si stěžuje že ji to bolí, když jsem uvnitř.

Ja ti nechci brat iluze, ale tobe neprijde zvlastni, ze ji to vadi az po jeji nevere? Aby ta,,bolestivost,, nebyla jen vymluva, ze o sex tolik s tebou nestoji, nenaplnuje ji, ale zaroven to nemuze priznat na plnou pusu, kdyz ma maslo na hlave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.9.19 16:18

Já bych ho vyztužil nějakou špejlí. :mrgreen: Možná si ho honíš jen jednou rukou a to je ten následek genderově nevyrovnaného údu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
2.9.19 16:32
@Michalll80 píše:
Dobrý den. Jsem tu nový, a chci se zeptat zdejších maminek, jaký mají raději penis. Jsem ženatý 15 let, asi před 2 roky mě žena povedla, a naštěstí jsme stále spolu, ale nyní mě tvrdí že sex se mnou ji bolí, protože mám zahlý penis doleva. Podle informací co jsem kde četl na netu je to zcela běžné, mám normální velikost, jen prostě trochu doleva, žena si stěžuje že tu jednu stranu pochvy ji odírám vuxa bolí ji to. Uvažuji že zajdu k lékaři, prý jsou na toto i nějaký prášky které uvolní cévy v penisu které zakřivení způsobují. Já jen že dosud jsem myslel že jsem na tom normálně, a vůbec jsem nad tím nepřemýšlel, ale teď mě tak zajímá jaký typ penisu ženy mají raději, zda rovný nebo trochu zahlý, nevím jak to tady funguje, kdyžtak mě můžete psát o zprávy, pokud to jde, a nechcete aby to viděli ostatní. Jen si o tom potřebuji s někým popovídat, jsem z toho teď celý špatný, dosud jsem byl „pyšný“ na svůj penis, teď už moc ne. A prosím, i když jsem tu nový nejsem žádný úchyl nebo podobně, jen chci slyšet názor ostatních žen, klidně i do zpráv nebo do meilu, možná mohu kdyžtak poslat nějaké foto. Moc děkuji za porozumění.

Přiznej se kolik už ti přišlo soukromých zpráv se žádostí o zaslání fota?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
2.9.19 16:51

Tak zatím ještě žádná žádost o foto, až se sám divím :D asi žádná nestojí o křivý penis :D :D
Ale vážně, říkala mě že ji to bolí až po porodu, tak nevím zda se jí někde uvnitř něco nepoškodilo při porodu. Jen vím že ten milenec na tom byl líp co se týče velikosti, a nebolelo ji to. Jinak masturbace nějaká je, to nebudu popírat, ale právě je divný že na internetu píšou, že postupný zakřivení penisu má více chlapů kteří málo masturbují než ti co pravidelně, takže na tohle to vliv asi nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.9.19 16:53
@Michalll80 píše:
Tak zatím ještě žádná žádost o foto, až se sám divím :D asi žádná nestojí o křivý penis :D :D
Ale vážně, říkala mě že ji to bolí až po porodu, tak nevím zda se jí někde uvnitř něco nepoškodilo při porodu. Jen vím že ten milenec na tom byl líp co se týče velikosti, a nebolelo ji to. Jinak masturbace nějaká je, to nebudu popírat, ale právě je divný že na internetu píšou, že postupný zakřivení penisu má více chlapů kteří málo masturbují než ti co pravidelně, takže na tohle to vliv asi nemá.

Honis malo asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
2.9.19 16:54

@Michalll80
To ti jako sedum let, nebo kolik, od druheho porodu lhala? I tomu veris jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
2.9.19 17:19

Me po porodu taky úplně vše nesedlo, holt když tam proleze kopačák tak to nějaký následky má. Ještě že to teď nemusím řešit a doufám že s manželem výdrzime a ani řešit nebudu. Nevím kam by se mi do kabelky k plysakum a plenam vešlo pravítko, vodováha a suplera ( jen pro jistotu jestli je fakt průměr a nekeca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
2.9.19 17:20

Já myslím že to nebyla lež, prostě od porodu ji to začalo bolet, a jen nevěděla jak mě to říct, ono na jednu stranu se jí nedivím. Kolik chlapů chce slyšet že jejich kolík není to pravý pro jejich ženu. Myslím že tohle je dost ožehavé téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122406
2.9.19 17:23
@kolibrik1 píše:
Poslat nějaké foto? :mrgreen: :lol: no tak to je teda nabídka. Prostě už s tebou nechce spát, tak si hledá důvody

Tak může ho zájemcům poslat do SZ. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.9.19 17:24
@Michalll80 píše:
Já myslím že to nebyla lež, prostě od porodu ji to začalo bolet, a jen nevěděla jak mě to říct, ono na jednu stranu se jí nedivím. Kolik chlapů chce slyšet že jejich kolík není to pravý pro jejich ženu. Myslím že tohle je dost ožehavé téma.

já ho mám rovnýho jako slovo boží. :mrgreen: kamarád ho má zakřivenýho nahoru a říkal, že s ním dobře dráždí bod -G-, tak nevím, jestli nekecal, nebo má echt pravdu pravdoucí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.9.19 17:26
@opozice píše:
já ho mám rovnýho jako slovo boží. :mrgreen: kamarád ho má zakřivenýho nahoru a říkal, že s ním dobře dráždí bod -G-, tak nevím, jestli nekecal, nebo má echt pravdu pravdoucí. ;)

Byli jste s kámošem před sebou nazí?

• Citovat
  • Upravit
24379
2.9.19 17:27
@Michalll80 píše:
Já myslím že to nebyla lež, prostě od porodu ji to začalo bolet, a jen nevěděla jak mě to říct, ono na jednu stranu se jí nedivím. Kolik chlapů chce slyšet že jejich kolík není to pravý pro jejich ženu. Myslím že tohle je dost ožehavé téma.

Aha, takze aby neranila tve ego, tak radeji spi s jinym :lol:.Chlape proboha, jestli doma takto vsechno omlouvas a mindraky ze kriveho penisu resis na babskym serveru, jako svoji chybu najednou, divim se, ze ti na hlavu uz davno ty parohy nenarazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
2.9.19 17:32
@wildcherry píše:
Aha, takze aby neranila tve ego, tak radeji spi s jinym :lol:.Chlape proboha, jestli doma takto vsechno omlouvas a mindraky ze kriveho penisu resis na babskym serveru, jako svoji chybu najednou, divim se, ze ti na hlavu uz davno ty parohy nenarazila.

Ona spala s jiným protože vztah byl už nudný, a holt se našel kolega v práci který projevil náklonnost. Ale už je to 2 roky pryč, a vztah se nám jen upevnil. Řeším to tady protože jsem chtěl vědět názory obyčejných ženských. Kde jinde bych to měl řešit, třeba na amaterech? To asi ne, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.9.19 17:35
@Klopotkova píše:
Byli jste s kámošem před sebou nazí?

klopčo, ty mě sereš. :mrgreen: Přece ve trojce, nebo svaté čtveřici nebudeme oblečení. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí