Zahnutý penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
7.9.19 18:28

To ale tlumí jen kolem žaludu, nic víc přece. A jiný ženský nepoznají uvnitř rozdíl mezi obřízkou nebo s předložkou. Jen na pohled. Ale uvidíme, v pondělí se objednám a pak se uvidí, je to placené pojišťovnou, tak je to v pohodě, a aspoň se dozvím od odborníka zda je zahnutí v normě nebo už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
8.9.19 11:05
@Michalll80 píše:
To ale tlumí jen kolem žaludu, nic víc přece. A jiný ženský nepoznají uvnitř rozdíl mezi obřízkou nebo s předložkou. Jen na pohled. Ale uvidíme, v pondělí se objednám a pak se uvidí, je to placené pojišťovnou, tak je to v pohodě, a aspoň se dozvím od odborníka zda je zahnutí v normě nebo už ne.

Některé to poznají. Jedna velezkušená zdravotnice napsala:
„Jak už jste si přečetli na začátku, při hledání vhodného partnera jsem v sexu prostřídala více mužů.
Osobně si lépe užiji sex s mužem, který má normálně fungující předkožku. Cítím ten pohyb, jak se posouvá. Bohužel, pokud použijeme kondom, tato výhoda zmizí a je třeba použít k mému uspokojení jiné praktiky.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37292
8.9.19 12:17
@Michalll80 píše:
To ale tlumí jen kolem žaludu, nic víc přece. A jiný ženský nepoznají uvnitř rozdíl mezi obřízkou nebo s předložkou. Jen na pohled. Ale uvidíme, v pondělí se objednám a pak se uvidí, je to placené pojišťovnou, tak je to v pohodě, a aspoň se dozvím od odborníka zda je zahnutí v normě nebo už ne.

Ona vytváří při zpětném pohybu „manžetu“, nebo manžety a ty se zaznamenat dají. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.9.19 13:05

Tak to si teď připadám pomalu jak nějakej mrzák, že mám obřízku a přitom ještě zahlý péro :D
Ale právě všechny ženský co jsem měl, tak za to byli rádi, líbil se jim, a přitom i delší výdrž. Vlastně neznám žádnou která by raději s předložkou. Ale spíše je to tím že to ženský neřeší a berou to tak jak to je, buď bez a nebo s, protože jim jde o celek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.19 13:15
@Michalll80 píše:
Tak to si teď připadám pomalu jak nějakej mrzák, že mám obřízku a přitom ještě zahlý péro :D
Ale právě všechny ženský co jsem měl, tak za to byli rádi, líbil se jim, a přitom i delší výdrž. Vlastně neznám žádnou která by raději s předložkou. Ale spíše je to tím že to ženský neřeší a berou to tak jak to je, buď bez a nebo s, protože jim jde o celek.

Ano, zenam jde „o celek“, proto nemaji duvod ti snizovat sebevedomi tim, ze ti budou rikat, ze to obrezani je blbost…

• Citovat
  • Upravit
42
8.9.19 15:47

Tak o celek každopádně. Jinak ale vím že se jim to líbí víc bez, a nebylo to kvůli mě abych neměl náhodou blbej pocit. Ale to už jsme se dostali dál než jsem chtěl původně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
8.9.19 18:54
@Michalll80 píše:

Ano, většinou to ženské neřeší. Jenže já byl tak zblblý cirkumfetišistickou propagandou, že kdybych narazil na některou, které by se ta obřízka líbila, tak už bych byl dnes obřezaný. Jenže jsem vždy narazil, na štěstí pro mě, na takovou, která měla zcela obrácený vkus.

Mnozí muži pak mají takovou výdrž, že mají velké problémy se udělat. Předevčírem dal jeden na Facebook toto video:

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.9.19 19:14

Díky za video. To se naštěstí netýká mě, já ji mám už od cca 10ti let, takže už nějakých 30 let s tím žiji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
8.9.19 19:47

To se netýká každého obřezaného, k tomu videu, které tam jeden diskutér dal, jsem tam napsal tento příspěvek:

Antonín Vlas To je typické. Z poradny Julie vím, že moc dobře ví, co ta obřízka může způsobit za zlo a že proto doporučovala řešení fimózy operací s úplným zachováním předkožky. Jenom žasnu, že je jeden její výrok manipulativně vytržený z kontextu citován a papouškován v cirkumfetišistických blozích, jako by byla zastánkyní obřízky. Pravý opak je pravdou.
Tento případ je typický, mnoho mužů tak po té obřízce dopadne. K nám na německé fórum postižených chodí jeden z nickem Urolüge (urologické lži), který po radikální obřízce, která mu byla udělána po mírné relativní fimóze v jeho čtyřiadvaceti letech už orgasmu nikdy v životě nedosáhl a takto trpí dlouhých osmnáct let. Případ s tak extrémními následky obřízky je velice řídký ale stává se to.

Pokud ta ztráta citlivosti nastane hned po obřízce, což jsou naštěstí případy velice řídké, tak tam není pomoci. Většinou ta ztráta citlivosti taková, že vede k anorgasmii nastane až časem a tam řešení je…

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Většina obřezaných ty problémy vůbec nemá, takže toto tvůj problém není. Ale problémem jsou bolesti tvé ženy při pohlavním styku(pokud si nevymýšlí) a tam tvá obřízka na vině být může ale nemusí. Pokud si tvá žena nevymýšlí, tak je třeba příčinu zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
8.9.19 19:51

Po tom modrém je to má věcná poznámka k tvému případu. Nějak mi to tu blbne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.9.19 19:57

Jasný, teď jsem to pochopil vše. Já s orgasmem problém nemám, ani při sexu ani při masturbaci, která je bohužel častější než sex. Jinak určitě to může žena cítit, ale spíše si myslím že je to taky o velikosti, mám 18cm, není to moc, ale ani málo, a vím že ji bolí když jdu hlouběji, a určitě bude něco i po porodu, že se jí to uvnitř mohlo nějak špatně „zahojit“ a s milencem i když na tom byl líp než já, tak ji to nebolelo protože jednak byl rovnej, a jednak to bylo nový maso, takže i vzrušení bylo větší než po 17ti letech vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
8.9.19 23:15

Vůbec jsem to nechtěl přivést k tomu, že si tvá žena vymýšlí ale je to jedna z reálných možností.

1. vymýšlí si, pak je to rozbité a k obnově vztahu ti nepomůže ani svěcená voda

B) je to změna po porodu, a mohou pak za to dva faktory, ta změna a tvá obřízka.
C) tím druhým faktorem je po té poporodní změně tvůj zahnutý penis, čemuž věřím nejméně.

Seřadil jsem to dle pravděpodobnosti. Body B a C by se daly řešit, bod A ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.9.19 23:41

Tak kvůli vztahu to určitě není,, vztah máme opět super a jsem za to rád. Je i vidět že chce být se mnou, ake když je sex, tak chce abych byl vůči ní více nalevo, čímž se penis jakoby narovná a potom ji to nebolí. Při misionáři. Takže si myslím že to bude tím penisem, že je zahlý, i když ta peronhyeova nemoc to není. A taky tím že jsem méně citlivej na žaludu a k tomu velikost penisu, a navíc to začalo až po porodu. Myslím že bude rozumný když půjdeme oba dva na vyšetření, pak se uvidí. Holt už asi nemám ten správný kolík pro její ďolík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
8.9.19 23:54
@Michalll80 píše:
Tak kvůli vztahu to určitě není,, vztah máme opět super a jsem za to rád. Je i vidět že chce být se mnou, ake když je sex, tak chce abych byl vůči ní více nalevo, čímž se penis jakoby narovná a potom ji to nebolí. Při misionáři. Takže si myslím že to bude tím penisem, že je zahlý, i když ta peronhyeova nemoc to není. A taky tím že jsem méně citlivej na žaludu a k tomu velikost penisu, a navíc to začalo až po porodu. Myslím že bude rozumný když půjdeme oba dva na vyšetření, pak se uvidí. Holt už asi nemám ten správný kolík pro její ďolík :D

To se dá napravit, pouze bod A by napravit nešel.

Když jsem bydlel v Praze, tomu je už dvacet let, tak jsem si vpomněl na jednoho tehdejšího známého, který se dal na mystiku, tvrdil, že už ten sex k životu moc nepotřebuje a že je rád, že má frigidní ženu. Jenže pak s hrůzou přišel, že mu jeho žena zahýbá. To jsme se mu smáli. Spravilo se to, jenom musel s tou jeho mystikou hodit zpátečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37292
9.9.19 09:09
@gin 124 píše:
To se dá napravit, pouze bod A by napravit nešel.Když jsem bydlel v Praze, tomu je už dvacet let, tak jsem si vpomněl na jednoho tehdejšího známého, který se dal na mystiku, tvrdil, že už ten sex k životu moc nepotřebuje a že je rád, že má frigidní ženu. Jenže pak s hrůzou přišel, že mu jeho žena zahýbá. To jsme se mu smáli. Spravilo se to, jenom musel s tou jeho mystikou hodit zpátečku.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I když vlastně… :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí