Zahnutý penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37218
5.9.19 08:40
@opozice píše:
Ahoj, tak co už je ocas srovnaný? :mrgreen: To slovo penis, to je takový užehlený a pokud ho používá chlap, něco nebude v pořádku. :mavam:

Můžeš to tak cítit, ale třeba já to tak nemám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37218
5.9.19 08:46
@Michalll80 píše:
@M_Vladim jak jinak? Předkožka se stejně shrne za žalud a hotovo, ne? Takže pak je to stejný jako s obřízkou. Maximálně že by i uvnitř se předkožka shrnula zpět přes žalud, a tím pádem by třeba to mohlo být jemnější uvnitř pochvy pro ženu.

Ne tak docela. A ano. Při prvním průniku je zatažená dovnitř a pak při pohybech částečně roluje. Není to obecně až tak známá věc a není ještě objasněná, ale chvilku po průniku penis částečně ochabne. Příšlo se na to dost překvapivě náhodou při experimentech na CT, do té doby to nikoho ani nenapadlo. 8)
Z toho taky vyplývá, že malé zakřivení většinou až tak nevadí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.9.19 08:48
@M_Vladim píše:
Můžeš to tak cítit, ale třeba já to tak nemám. :nevim:

jak dlouho to slovo je v „oběhu“? Před pár roky se nepoužívalo. Spíše se běžně používal výraz pánské, nebo dámské přirození. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.9.19 08:51
@M_Vladim píše:
Ne tak docela. A ano. Při prvním průniku je zatažená dovnitř a pak při pohybech částečně roluje. Není to obecně až tak známá věc a není ještě objasněná, ale chvilku po průniku penis částečně ochabne. Příšlo se na to dost překvapivě náhodou při experimentech na CT, do té doby to nikoho ani nenapadlo. 8)
Z toho taky vyplývá, že malé zakřivení většinou až tak nevadí. :D

to máš nějaké divné teorie. Při průniku trochu ochabne. Myslím, že je to spíše naopak. Jakmile ucítí, že je tam, tak to ztopoření je silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37218
5.9.19 09:05
@opozice píše:
to máš nějaké divné teorie. Při průniku trochu ochabne. Myslím, že je to spíše naopak. Jakmile ucítí, že je tam, tak to ztopoření je silnější.

Jo, to si myslí a mysleli všichni. A i dotyční při experimentování to tak cítili. :P Ale CT říká něco jiného. 8o Proto to bylo takové překvapení. 8)
Psal jsem, že to dosud není objasněné. Můžu třeba říct, že pocit vzniká sevřením ale je to moje spekulace. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.9.19 09:13
@M_Vladim píše:
Jo, to si myslí a mysleli všichni. A i dotyční při experimentování to tak cítili. :P Ale CT říká něco jiného. 8o Proto to bylo takové překvapení. 8)
Psal jsem, že to dosud není objasněné. Můžu třeba říct, že pocit vzniká sevřením ale je to moje spekulace. :think:

tomu už nemůžu porozumět. Takže CT tu teorii obrací? -pocit vzniká sevřením- Při průniku žádné sevření není cítit, spíše bych řekl, že vzrušením se žena více otevře. Sevřít může až po chvíli, ale zase to dělá cíleně, aby spíše ta kopulace byla pro chlapa účinější, zvláště, když je to řečeno lidově ji má širokou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
5.9.19 09:14
@opozice píše:
Ahoj, tak co už je ocas srovnaný? :mrgreen: To slovo penis, to je takový užehlený a pokud ho používá chlap, něco nebude v pořádku. :mavam:

Přijde mě to jako normální slovo na slušném webu. Nebudu tady psát slova jako pták nebo péro, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.9.19 09:21
@Michalll80 píše:
Přijde mě to jako normální slovo na slušném webu. Nebudu tady psát slova jako pták nebo péro, ne?

web je slušný, ale některé diskuze už tolik ne. :mrgreen: Na ptáku, nebo péru nevidím nic, čímž by se dotkla slušnost diskuze. Jen jsem napsal, že někteří chlapi tu používají výrazy, které budí rozpaky, jestli to nepsala žena. Stejně tak např. oslovení -ahojky- od chlapa je to mírně podezřelé. No, spíše bych to přičetl k té skupině, kterou řadím do zjemnělé části mužské populace. :mavam: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
5.9.19 09:39

Ale těch jsou jenom 4%, naštěstí 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.9.19 09:46
@Michalll80 píše:
Ale těch jsou jenom 4%, naštěstí 😁

to už není pravda, je jich mnohem více. Rojí se jako houby po dešti. :mrgreen: Ty na mysli nemám. Spíše ty maminčiny jelimánky, kteří ještě ve třiceti neví, co je život, protože to pouto držet se za sukni jim to ani nedovolí. Chtěl bych vědět názor bab, jak to mají ony doma. jestli jejich manželé, přítelíčci používají při různých debatách jaké-také oslovení. Myslím, že chlap zůstane chlapem a běžně tomuto oslovení -penis, vagína se vyhne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
5.9.19 10:05

Tak já chlap su, ale nějaká slušnost musí být pořád. Jinak je to fakt že dnešní mladí kluci už nejsou chlapi, bohužel. Sám mám 2 kluky, 6 a 8 let, a jen doufám že nebudou jako ti co je vidím každej den. Ale hodně beru kluky sebou na stavby a podobně, at se podívají co se jak dělá a sem tam i pomůžou, takže snad z nich budou taky chlapi. Dnešní mladí borci tráví čas v koupelně víc než ženský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.9.19 10:32
@Michalll80 píše:
Tak já chlap su, ale nějaká slušnost musí být pořád. Jinak je to fakt že dnešní mladí kluci už nejsou chlapi, bohužel. Sám mám 2 kluky, 6 a 8 let, a jen doufám že nebudou jako ti co je vidím každej den. Ale hodně beru kluky sebou na stavby a podobně, at se podívají co se jak dělá a sem tam i pomůžou, takže snad z nich budou taky chlapi. Dnešní mladí borci tráví čas v koupelně víc než ženský.

jako chlap určo jezdíš s autem. :mrgreen: Když jezdíš, naštval tě někdy jiný řidič? Pokud ano, jak se projevuješ? Já včera, když jsem na D1 stošedesátkou dojel Superba, který ač byl pravý pruh volný si to mazal v levém a nechtěl mě pustit před něho. Nedovedu si představit, že bych až jsem ho míjel mu řekl- ty penisu jeden- :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
5.9.19 10:41

Tak o tomto se snad ani raději nebudeme bavit, těch co jezdí a jedou jak „…“ je až až :D
Ale třeba nemají tak zahlý péro jak já :D
Teď sem to už napsal správně? :D
Jinak teď jsem psal tomu doktorovi, tak uvidíme kdy bude mít volno a kdy mě vezme na vyšetření. Pěkně mě to se. e, večer když jsem měl chvilku u počítače, tak sem si ho vyfotil znovu pro případ že bych chtěl vidět foto, a je fakt zahlý celkem dost, ale po celé délce, ne jen na kraji, a to je právě ten problém proč to ženu bolí. O sám cítím když ho mám v ruce že na levou stranu tlačí o dost víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37218
5.9.19 10:47
@opozice píše:
tomu už nemůžu porozumět. Takže CT tu teorii obrací? -pocit vzniká sevřením- Při průniku žádné sevření není cítit, spíše bych řekl, že vzrušením se žena více otevře. Sevřít může až po chvíli, ale zase to dělá cíleně, aby spíše ta kopulace byla pro chlapa účinější, zvláště, když je to řečeno lidově ji má širokou. :think:

Psal jsem, že se to neví, ale na CT je jasně vidět ohnutí, které by ve stavu „jako tyč“ nebylo možné.
Anebo by to udělalo křup! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
7.9.19 18:26
@Michalll80 píše:
@M_Vladim jak jinak? Předkožka se stejně shrne za žalud a hotovo, ne? Takže pak je to stejný jako s obřízkou. Maximálně že by i uvnitř se předkožka shrnula zpět přes žalud, a tím pádem by třeba to mohlo být jemnější uvnitř pochvy pro ženu.

Ano, pohyb předkožky tlumí tření, kvůli kterému může mít žena ty bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí