Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Kdy si píchat mounjaro? Jsem začátečník. Na internetu hodně čtu, že spousty lidem po 3-5 dnech přestává M působit. Já největší krize (hlad a chutě na sladké) mám večer a hlavně o víkendu. Píchala bych si tedy asi v pátek ráno, protože očekávám největší nápor chutí pá, so, ne. Nicméně můj doktor mě říká, že je to jedno. Že to vydrží 7 dní. Tak jaké jsou Vaše zkušenosti. Taky mě zajímá jak po tom spíte, když si pícháte ráno? Hodně lidí píše, že nemůže spát. Tak jak jste na tom Vy?
Taky mě zajímá, zda si děláte občas kontrolu, zda hubnete na inbody? A ještě mě zajímá, zda je tu někdo komu M vůbec nebo skoro vůbec nepomohlo?
Moji kamarádce z toho bylo zle od žaludku, tlak vysoký, špatně spala.. zhubla.. hlavně z toho že ji bylo špatně a nic nepozřela. Mi přišla jak jiný člověk.. protivná jiná… Vysadila to asi po 3 měsících… začala přibírat zpět. Ale pak se zatla… Stáhla si kalorické tabulky, začala na procházky chodit…, pomalu nejdříve pár km, pak přidávala… i kopce postupně… teď je to už tři roky cca, má dole 70kg, vlastní píli… bez pomoci kohokoliv. Chodí na hory, na procházky dlouhé svižné, jezdí na kole.. ani posilovna, ani obezitoolog, ani žádné injekce… Jediná dopomoc byla že si nechala odstranit přebytečnou kůži.
@Anonymní píše: Více
děkuji za odpověd na něco na co jsem se neptala ![]()
Tak ono ti to sice sníží chutě, ale nezaručí, že po sladkém nebo jiné dobrotě nesáhneš
stačí si nahodit správné stravování přes den a večer tě nebude honit mlsná
@V anda píše: Více
@V anda píše: Více
Vždycky to jde prejist. Není to zázračný lék. Je to pouze pomocník!!!
Pokud to hnedka přestává pusobit. Tak potřebuješ vyšší dávku. Pokud už jsi na maximální dávce a stejně to na tebe nepůsobí, tak jsi ve zlomku procent lidí na které to nefunguje.