Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jako nenapadlo me ze mi prijde dopis o vyrazeni tak jsem ho vyzvedla dyl.
To nevadi, zes ho vyzvedla dyl, dulezity je se odvolat do tech 5dnu ode dne, kdy sis ho vyzvedla.
@topazio píše:
Nouzový stav už dávno skončil. Proč nechodíš do práce?Nebo je dotaz zase provokace od trolla.
Protoze do prace nechci chodit, ale zdravotni si platit take nechci, ale to neni predmetem diskuze. A troll fakt nejsem.
@Anonymní píše:
Jako nenapadlo me ze mi prijde dopis o vyrazeni tak jsem ho vyzvedla dyl.
Zítra tam zavolej, domluv si schůzku a uvidíš. Počítej ale stím, že pokud Ti informaci o schůzce zaslali, tak máš smůlu.
Najdi si práci a máš klid…
@Anonymní píše:
Protoze do prace nechci chodit, ale zdravotni si platit take nechci, ale to neni predmetem diskuze. A troll fakt nejsem.
Jdi do práce, že se nestydíš žít z peněz daňových poplatníků. ![]()
@Anonymní píše:
Aaaa zase jedna lemra líná
@Anonymní píše:
Za to jsi líná jako veš a v.ch.aná jako díra do sněhu.
Doufám, že Tě zpět nevezmou
.
@Anonymní píše:
Tvl, ty máš dost…
Že co si to dovolujou
to je ještě nic, ale co ty si to dovoluješ ![]()
@Anonymní píše:
Tak to te vyradili pravem. Urad prace je pro ty, co hledaji praci. Stejne si myslim, ze chces jen mistnim uzivatelkam zvednout mandle. Pokud ti byl dopis dorucen dnes, tak ti lhuta bezi ode dneska, ne?
Také doufam, že tě nevezmou zpět. Asi nemáš návyky z domova.
@prokr ja myslim ze vezmou, protoze mi opravdu nikdo vedet nedal. A co ze nepracuji? Je to povinny snad? Neni, ja si vystacim krasne i bez toho.
@Anonymní píše:
ja myslim ze vezmou, protoze mi opravdu nikdo vedet nedal. A co ze nepracuji? Je to povinny snad? Neni, ja si vystacim krasne i bez toho.
úúúplně krásně si vystačíš bez práce… no jasně, když za tebe cáluje stát. A dobře ti tak. Nechceš pracovat? Nepracuj, tvoje volba. Ale za své - včetně zdravotního a sociálního. Proč ti tvé lenošení máme sponzorovat my pracující?
@Anonymní píše:
@prokr ja myslim ze vezmou, protoze mi opravdu nikdo vedet nedal. A co ze nepracuji? Je to povinny snad? Neni, ja si vystacim krasne i bez toho.
To ti nikdo nebere. Spousta zen je v domacnosti. Povinne je pouze platit si zdravotni a pokud na to nemas, nic nez pracovat ti nezbyva. To ze nechces UP nezajima.
@Anonymní píše:
Jo…to by mě zajímalo, jak to děláš? Ale to se zaručeně nepochlubíš ![]()
@Kosopemi ja na to mam, ale proc bych to platila kdyz muzu byt na urade?
@neumisa píše: úúúplně krásně si vystačíš bez práce… no jasně, když za tebe cáluje stát. A dobře ti tak. Nechceš pracovat? Nepracuj, tvoje volba. Ale za své - včetně zdravotního a sociálního. Proč ti tvé lenošení máme sponzorovat my pracující?
Prosím Tě…to takvýhle asociální lemry vůbec nedojímá a nezajímá ![]()