Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, potřebovala bych poradit, jakou banku zvolit, jako matka samoživitelka, takže žádné velké příjmy proto bych potřebovala něco opravdu bez poplatků… Začala jsem pracovat po mateřské, takže nemám přehled kde co je lepší… Moc děkuji
Taky mám Fio, neplatím nic, protože hodně platím kartou, mám i dost výběrů ze všech bankomatů zdarma, vyhovuje mi to nadmíru. Utekla jsem ze spořky a řádově takto ušetřím stokoruny ![]()
No já nejsem samoživitelka, ale jsem lakomá na to strkat bankám poplatky, takže mám taky FIO.
Bankáčů tedy moc nemají, ale já si vždycky k tomu jejich jednou dvakrát do měsíce dojedu. A když je nouze nejvyšší, tak holt těch 9 korun za výběr z cizího zaplatím.
Ještě uvažuju o kreditce - asi z Raifky nebo odjinud, kde vrací % z nákupu, tak kdybyste někdo doporučil ![]()
Airbank, tu fakt mohu doporučit.
Nevýhoda je, že mají jen minimum poboček a bankomatů.
@Svandu píše:
AirBank. Mam tam druhy ucet a je v pohode.
A je to úplně zadarmo, nebo za něco platíš? (Za co a kolik?)
@Gina108 Já kreditku nepoužívám, ale kolegyně má Citibank a je s těmi procenty z nákupu velmi spokojená
.
@Gina108 píše:
A je to úplně zadarmo, nebo za něco platíš? (Za co a kolik?)
Standardní bankovní operace jsou zdarma:
Equabank. Vedeni uctu i bankovni operace zdarma bez jakychkoli podminek, vsechny vybery z bankomatu vsech bank v CR zdarma.
Taky mám už leta Airbank. PLatím hodně kartou a tak mám urok i na běžném účtu. Stačí kartu použít 5× a je to. Žádné poplatky neplatím ![]()
Osobní účet mám též u Fio a nic neplatím. Navíc když platím kartou a dá mi to za měsíc 4000 tak mám pak 1 výběr u cizí banky zdarma.
Máme raiffeisen bank a účet máme zadarmo, taktéž všechny výběry z něj - i v bankomatech jiné banky. Plus máme kreditku a nějaká procenta z nákupu se vrací.
Mam raifeissen bank a absolutni spokojenost, zaplatim jednorazovej mesicni poplatek cca 120kc a jinak, nic…