Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zrovna ted je zatmění měsíce a zároveň bude rudý měsíc a ještě tzv superměsíc (nejblíž k Zemi). Snad to teda všechno píšu dobře. Já tady ponocuju a u nás (jižní čechy) sou mraky a nevidím nic co vy?:pocitac: ![]()
Taky nespím a vyčkávám. Ještě před chvílí byl měsíc krásně vidět, jen na něm teda ještě nic pozorovatelného nebylo. No ale teď se zatáhlo a neprosvítá ani hvězdička
.. Tak nevím no, jestli to nevzdám a nepadnu do postele ![]()
Noo tady se zatáhlo snad ještě víc a vidět nebyl bohužel vůbec. Taky nevím jestli se na to nevyprdnu, ale zase bych to chtěla fakt vidět. ![]()
Ted je malinko vidět, ale pořád ho překrývají mraky.
Oprava - byl vidět tak na pět vteřin a už zase nic ![]()
No tady je černočerná tma, na obloze není vidět vůbec nic, jen opravdu slabé měsíční světlo, skrz ty mraky ![]()
Střední Čechy taky nic…
jedu s přítelem linku až do rána tak budu koukat ![]()
Je to na prd, je tma jako v pytli. Asi vydržím do 4 a pak to taky balím.
@Petruska63 píše:
V Ostravě je teda prozatím krásně vidět.
to máte dobrý, tady furt nic.
Jééé, úplně jsem na to zapomněla, přitom jsem si říkala, jak by to bylo prima na to počkat. Vzhůru jsem neplánovaně Takže oblohu jsem zkontrolovala a u nás (též JČ) beznadějně zataženo ![]()
U Brna je krasne videt. Zbyva mu uz jen uplne malinkaty kousek. A taky je videt strasne moc hvezd.
Tak já to balím. Je to škoda, ale tady je tma jak v pr*deli doslova. Tak se kouknu večer ve zprávách. Ale štve mě to teda
. Tak dobrouuu
@Quinn7 Nic si z toho nedělej, já taky nic nevidím
Teda, teď prokouklo pár hvězdiček, ale opravdu jen maličko ![]()