Zlatý náramek s destičkou pro děti

254
26.9.15 16:19

Zlatý náramek s destičkou pro děti

Maminky, nemáte některá z vás zkušenosti s těmito náramky pro děti? Co tam většinou ty děti mají napsané? Své jméno? A jak dlouhý ho pořizujete aby to dítě to mělo od batolecího třeba věku do těch 4 let zhruba. Klidně dávejte fotky jaký máte vy:) moc by mě to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kamikadze
26.9.15 17:23

Me by zase nenpaadlo neco takoveho diteti porizovat:-DDDDDDDDD

• Citovat
  • Upravit
33005
26.9.15 17:33

@Triminka Batoleti bych nikdy nic takového nepořídila. Nějak nevím k čemu by mu to bylo. Ale to asi nechceš slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
26.9.15 18:09

Něco takovýho je dobrá věc pro (starší) děti, funguje to jako „psí známka“ (jméno dítěte, rodičů, adresa, telefon na rodiče…).
Je to dobrej nápad… každej totiž nemá to štěstí (jako jsem měla já), že když se ztratí v Lednici v botanické zahradě, zase svou třídu najde a nikdo (ani učitelka) si nevšimne toho, že jsem se k nim přidala až měli celý skleník projitý :pankac:
Ovšem bych to asi nepořizovala ze zlata, dětičky každou chvíli něco stratí nebo rozflákají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
26.9.15 18:22

Nepřijde mi jako moc dobrej nupad, bay dítě mělo viditelně napsané jméno, je to pozvánka pro úchyláky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
27.9.15 00:21

Však to je jasné, že to nebude mít napsané velikostí nadpisového písma, ale když se ztratí 5ti letý dítě, asi těžko někomu nadiktuje telefon na rodiče, aby ho mohl poctivý nálezce odevzdat majiteli :pankac:
předtím jsem nad tím taky přemýšlela, jakou formu by ten náramek měl mít… aby na něm duležitě informace byly, ale hlavně nenápadně a taky to musí být takový materiál, aby to to dítě netlačilo a nezavazelo mu to… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová