Dámská bunda - zimní?

744
27.9.15 11:48

dámská bunda - zimní?

Ahoj je tato bunda zimní? Hi-Tec LADY ARNE. Je na můj vkus moc lehká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
27.9.15 12:20

Píšou u ní lehká bunda, takže asi zimní nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
27.9.15 13:42

http://www.hitec-eshop.cz/…EVA-35-cerna

Sami ji definujou jako zimní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
27.9.15 14:04

Mně by v ní byla zima, jen ji vidím :think:
Kdyby byla naplněná kachním peřím, tak neřeknu, ale takhle… podle mě nebude moc teplá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
27.9.15 14:51
@Moni85 píše:
http://www.hitec-eshop.cz/…EVA-35-cernaSami ji definujou jako zimní

http://www.hi-tec.com/…dy-arne/tady ne a když ti přijde slabá, tak zimní nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
5.2.23 06:19

Ahoj, včera se mi podařilo zlikvidovat si jedinou zimní bundu. Ideálně během dneška musím sehnat novou, a proto vás prosím o tipy na KAMENNÉ prodejny, kde shánět. Moje požadavky:

NE lyžařská, čistě sportovní - budu ji nosit do práce, kde se nemůžeme oblékat sportovně. Nemusí ale být vyloženě klasický kabát. Většinou v zimě nosím tmavé kalhoty a kotníkové boty.

Dost teplá - chodím v rámci práce i do terénu a nechci zmrznout.

Aspoň základní nepromokavost. Tzn po půl hodině při sněžení nebudu mokrá jako myš.

Délka někde mezi zadkem a těsně nad koleny. Nic kde zvednu ruce a bude mi vidět pupek ale taky ne dlouhý střih po kolena a víc. Měla jsem a není mi pohodlný.

Střih na malou drobnou postavu typu hruška - výška kolem 160 cm, úzká ramena, úzký pas, malinko širší boky. Nejvíc mi sluší vypasované svršky. Největší peklo jsou oversize, v tom vypadám jako neforemná koule.
Cena do 3000 Kč.

Dá se prosím něco takového mezi běžnou konfekcí sehnat? Pojedu asi do olomoucké Olympie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
5.2.23 07:24

@Linduš91 HM, Reserved, Mohito Zara já teda objednám třeba 7 bund z About a v klidu doma vyzkouším.

• Citovat
  • Upravit
74217
5.2.23 07:29

Udělej si výlet do Primarku. Kolegyně si tam teď koupila hezkou bundu. Škoda. Že zimní bundy nenosím.
Líbí se mi, ale umřela bych na pocit horka v tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
5.2.23 07:35

@Anais Brno Já jsem právě koukala na sortiment těchto řetězců a narazila jsem na samé oversize, široké, dlouhé, nic kratšího a vypasovaného. Bundu potřebuji už na zítřek do práce, takže objednávání je bohužel mimo…Vypadám v tom jako bych si oblékla stan :mrgreen:

Kde to je prosím? Já bydlím poblíž Olm a neřídím, výlet na celý den si bohužel nemohu dovolit. :oops:Já zas chodím hodně pěšky a když fouká, bývá mi zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
5.2.23 07:45

@Kelsey a v čem v zimě chodíš??
Nevím, když jsem třeba hodinu venku tak si to bez zimní bundy nedovedu představit???

• Citovat
  • Upravit
44197
5.2.23 07:47

@Linduš91 To je teď taková móda. Pokud máš požadavky od zaměstnavatele na dress code, určitě dostáváš nějaký příspěvek a můžeš si nechat bundu ušít. Že to není záležitostí zítřka, vím.

Nejstarší děti byly v olomouckých obchodních centrech minulý týden, prý jsou ve většině obchodů poslední zbytky zimních výprodejů a pomalu se nabízejí jarní kolekce. Ale třeba právě někde bude čekat jeden jediný padnoucí kousek na Tebe. Stává se to.

Pokud by nebyl požadavek na značku, třeba bys našla i u Vietnamců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
5.2.23 07:47

@Linduš91 tak vyjed do nějakého nákupního centra a uvidíš, jestli ti něco sedne…jako moc nechápu mít jednu zimní bundu.
Já mám jednu zimní když je opravdu chladno, pak ještě jednu na mírnější zimu, vlněný kabát a pak jednu přechodovou plus sportovní…nedovedu si představit chodit celou zimu v jedné bundě…
Mám vel S, 160 cm a vždy v obchodě nebo na netu něco hezkého najdu…

• Citovat
  • Upravit
5.2.23 07:51

Já bych přeci jen zkusila nakouknout i do sportovních obchodů, za mě třeba Alpine Pro. Občas se tam najde i kousek, co není ryze sportovní. Jinak můj trik je softshellka a na to elegantní kabát. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.2.23 07:52
@Anais Brno píše:
@Kelsey a v čem v zimě chodíš??
Nevím, když jsem třeba hodinu venku tak si to bez zimní bundy nedovedu představit???

Mám přechodové bundy. To mi stačí. Takové spíš podzimní. Pokud fouká nebo se víc ochladí, tak pod ní dám mikinu. Jinak stačí bez. Ale jsem otužilá. Ale tady na JM zas taková zima není. Mám koupenou zimní bundu, kdyby se jelo na hory. Tak ji do kufru přibalím. Měla jsem ji loni jednou u nás. Celou dobu jsem nadávala, že je mi ku…a horko a umřu na horko. Domů jsem došla rozepnutá, že musím větrat. Tak dělá ozdobu šatny. Moje děti jsou moje kopie. Syn nosí i teď tenisky.
Zimní boty bere, když napadne sníh. Jinak taky tenisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
5.2.23 07:55

@Kelsey a chodíš pěšky, nebo autem???
No bydlím v Brně, zimy nejsou co bývaly, ale bez zimní bundy a kozacek bych nepřežila…velkou část zimy a vlastně celého roku prochodim v sukni a šatech…
Zimních bot mám taky povícero… minimálně troje kozačky…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová