Jakou barvu pro mé vlasy?

17.7.15 23:01

Jakou barvu pro me vlasy?

Ahoj,
nejakou dobu uz premyslim o tom, zda si mam nechat obarvit vlasy nebo ne. Vubec nemam rada prirodni barvu svych vlasu. U konecku je pekna, zlatave hneda, ale u hlavy vypada nasedle, takze na vsech skupinovych fotkach vypadam, jako kdybych zacinala sedivet :( Prilozim sem fotky.
Na druhou stranu si barvenim vlasy znicim a dokonce jsem slysela, ze i kdyz si to necham odrust, nebudu mit stejnou barvu jako predtim. Je to pravda?
Ani nevim, jakou barvu bych chtela. Moje kamaradka ma strasne krasne hnede vlasy do zlata, hrozne ji je zavidim, libi se mi hnede vlasy.
Nejakou ne moc vyraznou, co myslite vy? (jinak plet nemam ani moc vybledlou, ani moc opalenou, oci mam hodne tmave modre a oboci neni skoro videt)
Mam do toho jit nebo ne? Jaky je vas nazor na barveni vlasu?
Diky moc, budu vdecna za kazdy nazor :)

A vim, ze na fotkach vypadam na devet, ale verte nebo ne, je mi 15. Mozna by „devitileta“ holka vypadala s nabarvenou palici preci jenom blbe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
17.7.15 23:03

Zeptej se mamči, třeba ti poradí… nezdají se mi hrozné tvoje vlasy :-) a v patnácti už jsem se barvila každý měsíc takže ti proti tomu nemůžu nic říct :D melír bude určitě fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
17.7.15 23:08

Barvením si vlasy nezničíš, naopak, budou vypadat podstatně zdravěji:) Ale budeš pak muset barvit furt, protože odrost nikdy dobře nevypadá ;) Si dej melír, esli to chceš jen sjednotit. Jinak mi přijde, že nemáš špatnou barvu a navíc teď hezky vyšisovanou od sluníčka:)
A poslední poznámka - nevěř všemu, co slyšíš. Samozřejmě, že když ti barva odroste, zas budeš mít svou původní barvu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
17.7.15 23:16

Já bych se nebarvila, máš na to času hodně. A pokud ano, tak jen přeliv.

• Citovat
  • Upravit
11117
17.7.15 23:30

Mas peknou barvu, ale ten problem s „sedivosti“ chapu, moje vlasy vytvarely podobny dojem (ted uz zacinaji sedive opravdu :lol: ).
barvot to do hneda by byla fakt skoda, nech si to spis lehce promelirovat. ale s citem, do prirodniho tonu, at tam nemas bile pruhy. u jemneho meliru je taky vyhoda, ze to nevypada tak blbe, kdyz to trochu odroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
18.7.15 00:00

@nedelice1234 Souhlasím s holkama, máš fakt pěkné vlasy a krásnou přírodní barvu..co by za to některé daly. Užívej si to, barvit se budeš v životě ještě mockrát a užij si to, že teď se barvit nemusíš ;) já mám vlasy jako když je posypeš popelem…ne šedé ale dost matné..tak používám občas hennu, můžeš zkusit, je to přírodní…ale chemii se vyhni fakt by sis akorát zničila tu krásu co máš :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9935
18.7.15 06:42

@nedelice1234 Přijde mi to naprosto zbytečné, ničit si vlasy barvou, když je máš takovéhle, mně se nezdají špatné, naopak. Hlavně si uvědom, že pokud si jednou dáš barvu, budeš muset dobarvovat pořád, není nic ošklivějšího než viditelné obrovské odrosty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
18.7.15 07:02

V 15 je na tobě nejpůvabnější přirozenost. Doporučuji nepředbíhat dobu. Však si barvení užiješ příštích 50 let ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
20.7.15 11:43

Určitě by ti slušel blond melír ;) Když si dáš hnědou, tak to budeš muset každou chvíli dobarvovat kvůli odrostům. Já si v tvém věku dala černou a vím o čem mluvím.. Mám přírodní barvu stejnou jako ty. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.15 19:52

Je, to me tesi, ze si myslite, ze mam hezke vlasy :) Ale jsou ted pres leto hezci, protoze mam od slunicka blond meliry. Jenze pres zimu mi to vzdycky odroste a jsou jeste sedivejsi a hnusne :/ Tak ja nevim, jestli se dam, musim to jeste poradne promyslet. Dekuju za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková