Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ženy, jakou knihu teď čtete nebo která vás v poslední době oslovila? Hledám inspiraci. ![]()
Docetla jsem podruhe od Hartla Prvok, Tecka, Sampon a Karel, abych si to osvezila pred filmem
jinak dost me bavi a mam rozectenou serii Joona Lina od Keplera a chystam se na posledniho MK, rozumej ten spisovatel, co zije v exilu ve Francii a napsal Nesnesitelnou lehkost byti
nejde mi napsat jeho prijmeni, protoze to emimino povazuje za vulgarismus
![]()
@JednaPrazacka Ten film nemá chybu, všichni jsme se v kině chechtali, fakt super. Ty budeš mít porovnání, tak pak napiš, co je lepší. Vím, že se říká, že kniha bývá lepší, tak schválně, jak to bude teď ![]()
@sharunka03 píše:
@JednaPrazacka Ten film nemá chybu, všichni jsme se v kině chechtali, fakt super. Ty budeš mít porovnání, tak pak napiš, co je lepší. Vím, že se říká, že kniha bývá lepší, tak schválně, jak to bude teď
Slysela jsem, ze na cesky pomery dobry
libi se mi to obsazeni, tak jsem fakt zvedava! Ja mam tedy prectenyho Hartla komplet a doufam, ze tech filmu treba bude jednou vic.
@JednaPrazacka Kámoška ho taky čte a nemůže si ho vynachválit, taky film neviděla, tak jsem ji ho doporučila taky. Jsem zvědavá, jak to zhodnotí i ona ![]()
Mám rozečtené tři knihy.
Husitská epopej,
Tina Modotti - Mezi uměním a revolucí,
Sally Hepworth - Rodina odvedle.
@JednaPrazacka píše:
Docetla jsem podruhe od Hartla Prvok, Tecka, Sampon a Karel, abych si to osvezila pred filmemjinak dost me bavi a mam rozectenou serii Joona Lina od Keplera a chystam se na posledniho MK, rozumej ten spisovatel, co zije v exilu ve Francii a napsal Nesnesitelnou lehkost byti
nejde mi napsat jeho prijmeni, protoze to emimino povazuje za vulgarismus
![]()
@admin nechcete s tím něco udělat? Jméno Kun^dera přeci není vulgární.
@topazio Taky mi to nechtělo pustit výraz smrdí. Teď už to jde.
@inkakřivák píše:
@topazio znáš trilogii Křišťálový klíč?
Nečetla jsem ještě tuto trilogii.